- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
Geçen söyledim ben seni rüyamda gelinlikle çok gördüm boş ver dedi :/ aslında onun öyle demesi değil de başkaları güler mi diye çekiniorumİçinde kalmış madem
Git giyin, eşinde damatlık giyinsin ( kabul etmez bence )
Fotoğraf çektirin, hatıra kalsın
Bilmiyorum insanlar içinden güler mi acaba diye düşünüyorumHiç bişe için geç değil içinde kalacağına üstünde dursun bi gelinlik kiralayın fotoğraf cekilin olsun bitsin tatlı canını üzme bence
Eşin iyi edebiyat parçalıyo, kıvırmışGeçen söyledim ben seni rüyamda gelinlikle çok gördüm boş ver dedi :/ aslında onun öyle demesi değil de başkaları güler mi diye çekiniorum
biz yurt disinda aileler olmadan evlendik yine de gelinlik giydim.Arkadaşlar benim evliliğim çok aceleye geldi eşim durup dururken askere gidiyorum dedi k. ırak'a gidicem komando olcam vs tamam dedik giderken de benle evlenmek istediğini söyledi her şey 2-3 hafta içinde oldu ve gelinlik falan giyemedim beyaz bi elbise giydim gündüz vakti nikah oldu evlendik ve gitti 1 sene sonra döndü evlilik hayatına başladık. O zaman önemsememiştim hem onun için endişeleniyordum hem de sevdiğimle evleniyorum sonuçta diye takmamıştım bir de öyle pek hevesim yoktu gelinlik falan ama bu ara kafama takılıyor üzülüyorum biraz içimde ukte kaldı sanırım. Bazen düşünüyorum bana gelinlik nasıl olurdu yakışır mıydı. Geçen kuaföre gittim ordaki abla bi model denemek için bana gelin saçı yaptı duvak falan ondan sonra bunun eksikliğini hissetmeye başladım aslında keşke yaptırmasaydın. Başka var mı böyle evlenen ?
Böyle gerikafali insanlarla bi zahmet muhattap olmayın..Bazı evli çiftler belli bi sene sora nikah tazeliyoBilmiyorum insanlar içinden güler mi acaba diye düşünüyorum
Aslında paramız olursa asyadaki türk ülkelerine gitmek istiyoruz ilk fursatta belki orda yaparız şimdi aklıma geldi deEn olmadı enisteyle bi ege sahil kasabasına gidin tatile, orada da gelinlik damatlık giyip bi kutlama yapın. :)
Ya da istanbuldaki sahil bölgelerine yakın akrabalarinizla gidip bi yemekli kutlama yapın canli müzik olan biyerde. Mis gibi de olur bence :)
Ay teşekkür ederimPersiişş giyin kııız, niye olmasın. Gülenlerin ağzına acı biber süreriim. Olmadı giy, foto çekin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?