Başka bu durumda olan var mı

Bu yaz bir arkadaşından ya da bir yerden ödünç gelinlik al ve güzel manzaralı bir yerlerde gidip resimler çektirin canım,sanki ne olacak ki.

Aslında paramız olursa asyadaki türk ülkelerine gitmek istiyoruz ilk fursatta belki orda yaparız şimdi aklıma geldi de

Bak o da olur. Zaten eniste bey de milliyetci bi abiydi. Oranın geleneklerine göre bir tören düzenlersiniz onu da heyecanlandırır bu durum hatta senden daha cok ihtimam gösterir gibi geliyor. ama orda beyaz gelinlik yok diye biliyorum

Bu şekilde evlenmene ailen nasıl izin verdi bir kere?
Nasıl bir cesaret Irak'a gidecek biriyle paldır küldür hem de bu şekilde evlenmek.
İmza size ne kattı bu mesafede?
Ailem zaten eşimle olan birlikteliğimi istemiyordu ama bu konuda direttiğim için artık karışmayı bırakmışlardı nasıl istiyorsan öyle yap diyorlardı.

İmza da şöyle oldu, açıkçası biz evlenmeden önce birlikte olduk. Eşim de bayaa bi geri kafalı be tuhaf biridir açıkçası ırağa gitmeye de kafasına esti öyle karar verdi bana da ben orda ölürsem sana namussuzluk yapmış demesinler evliydi dul kaldı desinler vs diye evlenmek istediğini söyledi yoksa öyle bi niyeti yoktu. Ben aslında bu düşüncesine katılmıyodum saçma buluyodum ama sonuçta çocukluğumdan beri sevdiğim bi insan orda içi öyle rahat olacaksa öyle olsun diye çok üstüe düşmedim işte cahillik. 20 yaşıdaydım gerçi şimdi de 22 yim ama 2 senede de insanın bakış açısı değişiyo o zaman ha öyle evlenmişim ha böyle ne fark eder diye düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…