Başka çarem yok ama hayatımın hatasını mı yapıyorum?

Eski sevgiliyle görüşmek, ona fayda sağlamak bile aldatma sayılır bana göre. Kaldı ki adam kendini boşayan kadınla hala görüşüyo ortada çocuk sebebi yokken. Zaafı var hala ona. Kesinlikle evlenme ağrımaz başını ağrıtma. Konu açılınca sinirlenip bağırması gereken sensin sindirmiş bi de gencecik kızı buldum yeni bi sayfa açalım diyeceğine

Sizin bir yorumunuzu okudum: Ailesinin görüştüklerinden haberi olmadığını, sizden öğrendiklerini ve sizi desteklediklerini yazmışsınız. Bu yorumdan anladığım kadarıyla bence bu evliliğin bitmesinde aile faktörü var. Tahminime göre kadına, eşinin ailesi dirlik vermedi; ailesinin dolduruşu ile adam, kadına kinlendi ve akabinde boşandılar. Ama her ne kadar boşansalar da kopamamışlar belli ki. Benim anladığım budur.

Ne evlenmesi ayol selam bile fazla bu adama sakın haaaa

Reactions: KV_
Cocuklari olsa arada cocuk var diyicemde. Bu neyin gorusmesi anlam veremedim. Goruseceklerdi de niye ayrildilar o zaman. Bunu sizden saklamasi ve 40 yasina ragmen hala ergen gibi davranmasi ilk evliliginde bence erkektede hata oldugunu gosteriyor sadece ilk esini suclamasin boyle bir adam. Ince eleyin sık dokuyun derim. Hosuma gitmedi tavirlari

hiç boşuna kendinizi yakmayın, çok sakıncalı bir tipe benziyor anlattığınız kadarıyla, sevgi mevgi bi yere kadar

hayır. evlenmeyi geçtim ben arkadaşlık etmem böyleleriyle. yapmam etmem deyip veya arkasından konuşup yine de yüz yüze o kişiyle görüşmesi aşırı itici.
he bide yalana yer yok bende.

şüpheyle yaşamamalı bi insan.

ayrıca adamın yaşadığı travmanın acısını niye ben çekicekmişim ki.

Arkadaslar eksiksiz söylemiş.
Her yoruma ayri ayri katiliyorum.
Bana göre bu aldatmadir.
Eski karısıyla ortak bir noktasi yok ve görüşüyorlar? !
Paraymis egoymus hikaye.
Bence bu adam sizinle birlikte olarak egosunu tatmin ediyor.
Ve hatta bence bunu eski karısı icin yapıyor.
Yerinizde olsam dertsiz basima dert almazdim.Hayat bu kadar uzun ve kiymetsiz değil.

bu basit bir olay değil, çocuk yokken görüşmesi çok saçma. Sizi üzmek istemem ama aralarında hala cinsel bir birliktelik olmadığı ne malum. Egosunu sadece para göndererek mi tatmin ediyor.

Canim birak evlenmeyi şu konuyu acman bile hata eger akli başinda biriysen evlenmezsin zaten netttt.

Cnm bu adamla evlenilmez eksilerini goruyorsun iste lutfen bile bile lades deme ustelik uygunda degil sana lutfen seviyorum duygusunu bi kenara birakarak cevap ver sence o evlenebilecegin karakterde bi insan mi ?
Sakin o adamin yaptiklarini seviyorum lafinin ardina gizleme

Seni sevdigine nasıl insniyorsun ki seni sevseydi rger eski esiyle gorusmeyi tenezzul etmezdi bile ki gorustu diyelim sen sordugunda yalan soyleme gereksinimi ni duymazdi . Demekki mecbur degil görüşmeye. Gercekten seviyorsun belli ama evlilik bu insan üzülmek icin degil mutlu olmak ici evlenir sağlıklı kararlsr ver tanam ask sevfide onemli ama 0 mantıklada olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…