Başka çarem yok ama hayatımın hatasını mı yapıyorum?

Dedigi dogru olsa bile neden unutup sevmedigi birisine ego tatmini yapsin ki? 3-5 ay gecer ego tatminidir anlarim on yildir hala ne egoymus arkadas? Sirf size verdigi degerden gorusmez insan demekki ona egosu size verdigi degerden daha ustte.. basit bir konu degil bugun ego der yarin baska birsey

Pardon yanlis anlamadim dimi adam kendi egosunu tatmin etmek icin kadinla gorusup para yediriyor cok sacma evlenmisler anlasamamislar ayrilmislar egosunu baska sekilde tatmin edemiyomuymus cok sacma bahane olmus burdan uyanmaniz lazim

Bu adamdan sana koca olmaz. Ne eskiden vazgeçiyor ne yeniden.
Bence ayrılmalısın. Çok üzülürsün ileride.

Kadina sirf kendisiyle görüşmeye devam etsin, irtibati kesmesin diye para yediriyor.
Bunu kabul edebileceksen evlen.
Ha bi de, 15 yas kuşak farki resmen, hicbirsorun olmasa bile bu tek basina sorun bence.

Neden çaresizsin çare ortada sana yalan söyleyeen biri ayrılacaksın kendini yıpratmayacaksın

Daha çok gençsin ,bu adamla evlilik falan olmaz .neden bunlarla kendini yıpratıp üzüyorsun ki ?adam bazı şeyleri aşamamış bence ,hangi ego tatmini ?hangi can acıtması???bu güzel yaşında gezip tozacagına uğraştığın şeylere bir bakar mısın ?he bir de sen evlilik hazırlığı yaparken o adam da yine egosunu tatmin etmeye devam eder ,her şeyin zehir olur ,bu sefer de nasıl ayrılacağım diye gelip konu açarsın ..yol yakınken vazgeç ..

Kaç senedir bu şekilde devam ediyomuş ve siz tepkı gösterınce kendini düzeltmek için birşey yapmıyo ustune sana kızıyo ve yalan!!!!! söylediği durumlar oluyo. Sizden 15 yaş buyuk can çıkar huy çıkmaz. Sizi sevdiğini söylüyosunuz ama sevgi bu değil ya kandırmayalım kendimizi. 10 senedir görüşen eski eşler 10 sene 10!!! Evlenseniz daha kötü olur emin olun yani.

bi de niye başka çaren yok ucunda ölüm mü vat bu adamla evlenmemenin. aklını biraz başına al ya. adam buluş gencecik kızı oynatıyo parmağında. sen de adamın egosunu tatmin etmek için varsın bence.

1. Adam buram buram güvensizlik kokuyor, ne işler karıştırdığı belli değil bir de üstüne yüzsüz...
2. Çok fazla yaş farkı var.
Koşarak uzaklaşın bence...

Problem falan olmasina gerek yok baban yasindaki adamla evlenmemen gerekir 15 yas nedirr kendinize denk birini bulun asigim oluyorum bitiyorum sacma baskasina asik olun

adam eski karisiyla hala yatiyor ve karsiliginda para yediriyor boyle bir iliski kolay kolay kopmaz

sakın evlenme aklına basına al ayrıl bir dahada görüşme
evlensen bile o eski eşiyle yine görüşür uzulen sen olursun yol yakınken dön

Ortada çoluk çocuk yok görüşmeleri abes
Yerinde olsam evlenmezdim
Adam hiç de normal değil

baştan sonuna kadar bir hata içindesiniz zaten....15 yaş ne demek ya...denklerinize ne olmuş ALLAH aşkına...
kusura bakmayında idam sehpasına cıkmışın biri sandalyeye vursun diye bekliyorsun...yazık etmişin kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…