- 3 Şubat 2010
- 603
- 726
- 303
- Konu Sahibi Ceylan8400
-
direk olarak frikik ver diyemiyor tabi cesaret edemez.ama etkileyici bi çorap giydiğimde heyecanlanıyor anlıyorum.çünkü düğüne tek gidiyorumdur.veya plajda bikini üzerimde gzl durmuşsa güneşlenirken hissediyorum bakışlar hoşuna gidiyo
giyinip süslenip bi davete düğüne gittiğimdeGittiğimde derken nereye gittiğinizde anlamadım.
düğünr davete giderken giydiğimde mutlu oluyo gibi.seviyo çorabı evetSizin çorap takıntınız mı var hep örnek çorap?
Düğüne tek gidiyosanız sizi görmüyo ne giydiğinizi nerden biliyo?
İçinde kötü niyet varsa düşündüğünüz gibi gelip bakanları izlemek ister .
Size derin dekolte alıp yemeğe götürür orada bakanları izler.
Çorap ne arkadaşım? Tamam çorap sapıkları var ama hererkekte çorap için kudurmuyo
Teshir etmenizden hoslaniyor ise ciddi olarak bir sorunu var bu adamin.Normal degil.ben gittiğimde bunu hyl eddiyo sanırım
giyinip süslenip bi davete düğüne gittiğimde
bakış olarak mıTeshir etmenizden hoslaniyor ise ciddi olarak bir sorunu var bu adamin.Normal degil.
Birgun sirf ders vermek icin size bakan erkeklerden birine onun yaninda karsilik verin bakalım ne yapacak?
Ben olsam bunu denerdim.
Mahremini Yaz demedim o konuda normal veya sıkıntılı istekleri olan biri demen ıcın yazdım. Eğer o konuda da sıkıntılıysa senın eşin hıc hıc normal degılo kadar detay yazamıyorum uluorta
aynenDoğru anlayalım. Giyinip süslenip bir davete gideceğiniz zaman eşiniz sizi beğeniyle süzüyor, hatta orada da başka erkeklerin sizi beğeniyle süzeceğini eşinizin hayal ettiğini düşünüyorsunuz. Doğru mu anlamışım?
Evet hem bakis olarak hem sohbet..bakış olarak mı
o zaman şüphelenmiştim.biraz törpülenmiş gibiydi.çünkü brz tepki vermiştimNe bikiniymis arkadaş :)) siz toplam 3konu daha acmissiniz ve hep o bikini 2015yilindan beri
Acaba siz kendinizi seksi bikini içinde hayal Edip eşinizin de bundan hoslanmasini hayal ediyor olabilirmisiniz
Gelmiyosa nereden görüyo? Gelmiyorum diyip gelip saklanıyo mu?düğünr davete giderken giydiğimde mutlu oluyo gibi.seviyo çorabı evet
evde hazırlanırken görmüyor muGelmiyosa nereden görüyo? Gelmiyorum diyip gelip saklanıyo mu?
zannetmem.insan hisseder değil mi.hoşuna gidiyo farkındayım.biri baksa hoşlansa,yanaşmaya çalışsa.bunları içsel olarak istiyoHayal ettiğini düşündüren nedir size? Tamam adam karısını güzel buluyor olabilir ama belki diğer insanlar laf atsa ya da ciddi ciddi abaza bir bakışını yakalasa falan sinirlenecek.
zaten erkekleri etkileyen durumlar değil mi olar.başka neye gerek var kiBaşka örnekler de verebilir misin ? Sadece bir çorap bikini bunun öyle olduğu anlamına gelmeyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?