- 26 Temmuz 2015
- 80
- 9
- 36
- 41
- Konu Sahibi Ceylan8400
-
tepki verdim ve törpülemşti biraz.cesaret edemedi demek ki.ama 7-8 aydır aynı davranışlar başladı.bu durum çıkmaza soktu.işin ciddiyeti arttıSiz 2015 'de yine ayni durum yuzunden konu acmissiniz amaciniz ne sizin? https://www.kadinlarkulubu.com/foru...si-hoslanilmasi-esimin-hosuna-gidiyor.842593/
zannetmem.insan hisseder değil mi.hoşuna gidiyo farkındayım.biri baksa hoşlansa,yanaşmaya çalışsa.bunları içsel olarak istiyo
neyse inan yoruldum.iyice kafam davul oldu.açmasaydım diyorum.ama bu durum mutsuz ediyo beniDeneyin o zaman. Birlikte bir davete gidin, bir arkadaşınızı ya da onun eşini falan ayarlayın size yanaşıp sohbet etsin. Tepkisini ölçün eşinizin.
Paylasmak istemek degil elbette ama kadina saygi duymamak onu bir mal gibi gormek zekasini kucumsemek ve deger vermemek olabilir bence.Yani bir kadin icin alcaltici bir durum.
Acikcasi benim guzelligimle gurur duysun isterim esim ama disardaki erkeklerin bakmasindan hoslanmasini istemezdim.Ben sadece yürüyen,ilgi ceken,guzel bir et parçası degilim derdim.
Burda konusarak durum ciddilesmicekmi? ? Esinizle konusun yada bosanin. . buraya yazarak nasil cozum yaratabilirsiniz? ?tepki verdim ve törpülemşti biraz.cesaret edemedi demek ki.ama 7-8 aydır aynı davranışlar başladı.bu durum çıkmaza soktu.işin ciddiyeti arttı
neyse inan yoruldum.iyice kafam davul oldu.açmasaydım diyorum.ama bu durum mutsuz ediyo beni
evde hazırlanırken görmüyor mu
kuruntu değil.insan illa ki hisseder.polyanna cılık yapayım dedim bzen ben de ama olay dediğim gibi.neyse.durum ileledikçe ciddi ciddi oturup konuşacağımBence biraz kuruntu yapıyorsunuz gibime geldi ama anlamanın en iyi yolu denemek olur sanırım. Zihin okuyamayacağınıza göre.
Maneviyatimizi kaybettik toplum olarak galiba..Robottan farkimiz kalmayacak bu gidisle..isin kötüsü bir yapay zeka ile yarisacak kapasitemiz de yok..bence de çok çirkin evet,
ama aynısı kadınlarda da var,
sosyal medyada kocişinin ne kadar yakışıklı,güçlü, zengin olduğunu göstermek için birbirlerini yiyorlar.
bizim zamanımzda eşinle ve çocuğunla övünme derlerdi, şimdi herkes sahip olduklarının ne kadar güzel olduğunu gösterme derdinde.
Maneviyatimizi kaybettik toplum olarak galiba..Robottan farkimiz kalmayacak bu gidisle..isin kötüsü bir yapay zeka ile yarisacak kapasitemiz de yok..
Offf olmazmi dolu..hep birilerini ezme hevesi hep birilerine ego tatmini hep kendini ve sahip olduklarini en iyi gosterme çabası..Aslinda tam tersi degilmidir zaten bunlara sahipsen gostermek istemezsin,sahip olduklarinla mutlu olmak tatmin eder seni..en iyi iş benim, en güzel ev, en güzel araba, en güzel çocuk, en güzel karı, böyle gidiyor işte,
herkes kendini ve kendi sahip olduklarını birer arzu nesnesi haline getirmeye çalışıyor.
burda bile aşşşırı yakışıklı kocam var, gören salyasını tutamıyor, bütün kızlar kocama yanık diye güya dertlenerek konu açıp ego tatmini yapanlar yok mu, çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?