- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
- Konu Sahibi Ceylan8400
-
Mesela benim kayınvalidem de sever. Gelinleri güzel giyinsin herkes bize baksın, bizi konuşsun ister bana da bu durum çok saçma gelmisti açıkçası. Allah'tan eşim öyle biri değil ama eşimin kardesinde bu durumu dediğiniz durumu sezdim dogrusu. Eşinin fotoğraflarını paylaşıyor nisanliyken fln da öyleydi ve etrafta beğenilsin istiyordu.
Mesela eşim benim tek fotoğrafımı asla paylaşmaz ben etiket yaparsam anca o dur. Ama eşimin kardeşi malesef öyle değil benim hakkimda
bile arkadaşlarinin yanında bahsettigini duydum.
Canım sen yanlış okudun o kısmı sanırım "tek " yazmıştım yani sürekli sevgilisinin nişanlısının poz verdiği tek başına fotograflari. Aile olarak paylaşılır karı koca paylaşır. Çocuklarla paylaşır arada bir belki bı tane eşinin tek fotoğrafını paylaşır ama.Ne alakasi var cnm benim esimde nisanliyken halen bile evliyiz fotolarımızı paylasir tamam gecmiste bazi kisiler tarafindan sen evlenemzsin kimse begenmez seni denmis bu sebep var bu yuzden beraber yada kizimla olan fotolar paylaşır ama acik secik fotolarımı istmez yolda biri baksa tersler yanimda erkekler gecerken diger tarafa gec orasi erkek dolu die kızar falan kuskanctir yani konu sahibinin anlattigo ile sizin bahsettiginuz cok farkli
Canım sen yanlış okudun o kısmı sanırım "tek " yazmıştım yani sürekli sevgilisinin nişanlısının poz verdiği tek başına fotograflari. Aile olarak paylaşılır karı koca paylaşır. Çocuklarla paylaşır arada bir belki bı tane eşinin tek fotoğrafını paylaşır ama.
bi dönem yine vardı.içinde engelledi diyodum ama halen var.otelde tatilde bu durum hoşuna gidiyordu.şimdi bi özel güne giderken çorap fln hoş giyinmişsem hoşuna gidiyo sanki orada bakılması hoşuna gidiyo.inkar etmişti ama anlıyorsun.içsel bi durum.engelleyemiyo mu.seviyo da çok bazen kıskanır da ama çözemiyorum.twitterda bu tarz şeyler dolu binlerce.bakıyo ediyo farkındayım.seviyo mutluyuz ama böyle bi içsel isteği var.bunu içinden Hyl ettiğinde bile çok keyifli mutlu oluyo özel durumlarda bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?