Başka erkeklerin bakması beğenmesi hoşuna gidiyo

zannetmem.insan hisseder değil mi.hoşuna gidiyo farkındayım.biri baksa hoşlansa,yanaşmaya çalışsa.bunları içsel olarak istiyo

Deneyin o zaman. Birlikte bir davete gidin, bir arkadaşınızı ya da onun eşini falan ayarlayın size yanaşıp sohbet etsin. Tepkisini ölçün eşinizin.

Deneyin o zaman. Birlikte bir davete gidin, bir arkadaşınızı ya da onun eşini falan ayarlayın size yanaşıp sohbet etsin. Tepkisini ölçün eşinizin.
neyse inan yoruldum.iyice kafam davul oldu.açmasaydım diyorum.ama bu durum mutsuz ediyo beni

Paylasmak istemek degil elbette ama kadina saygi duymamak onu bir mal gibi gormek zekasini kucumsemek ve deger vermemek olabilir bence.Yani bir kadin icin alcaltici bir durum.
Acikcasi benim guzelligimle gurur duysun isterim esim ama disardaki erkeklerin bakmasindan hoslanmasini istemezdim.Ben sadece yürüyen,ilgi ceken,guzel bir et parçası degilim derdim.

bence de çok çirkin evet,
ama aynısı kadınlarda da var,
sosyal medyada kocişinin ne kadar yakışıklı,güçlü, zengin olduğunu göstermek için birbirlerini yiyorlar.
bizim zamanımzda eşinle ve çocuğunla övünme derlerdi, şimdi herkes sahip olduklarının ne kadar güzel olduğunu gösterme derdinde.

neyse inan yoruldum.iyice kafam davul oldu.açmasaydım diyorum.ama bu durum mutsuz ediyo beni

Bence biraz kuruntu yapıyorsunuz gibime geldi ama anlamanın en iyi yolu denemek olur sanırım. Zihin okuyamayacağınıza göre.

Bence biraz kuruntu yapıyorsunuz gibime geldi ama anlamanın en iyi yolu denemek olur sanırım. Zihin okuyamayacağınıza göre.
kuruntu değil.insan illa ki hisseder.polyanna cılık yapayım dedim bzen ben de ama olay dediğim gibi.neyse.durum ileledikçe ciddi ciddi oturup konuşacağım

Eski erkek arkadaşım da öyleydi. Bi kere dönüp bakarsa gurur duyarim yanimda oyle guzel bi kadın olduğu için ama 2. Ye dönüp bakarsa orda olay çıkar diyordu..

bence de çok çirkin evet,
ama aynısı kadınlarda da var,
sosyal medyada kocişinin ne kadar yakışıklı,güçlü, zengin olduğunu göstermek için birbirlerini yiyorlar.
bizim zamanımzda eşinle ve çocuğunla övünme derlerdi, şimdi herkes sahip olduklarının ne kadar güzel olduğunu gösterme derdinde.
Maneviyatimizi kaybettik toplum olarak galiba..Robottan farkimiz kalmayacak bu gidisle..isin kötüsü bir yapay zeka ile yarisacak kapasitemiz de yok..

Maneviyatimizi kaybettik toplum olarak galiba..Robottan farkimiz kalmayacak bu gidisle..isin kötüsü bir yapay zeka ile yarisacak kapasitemiz de yok..

en iyi iş benim, en güzel ev, en güzel araba, en güzel çocuk, en güzel karı, böyle gidiyor işte,
herkes kendini ve kendi sahip olduklarını birer arzu nesnesi haline getirmeye çalışıyor.
burda bile aşşşırı yakışıklı kocam var, gören salyasını tutamıyor, bütün kızlar kocama yanık diye güya dertlenerek konu açıp ego tatmini yapanlar yok mu, çok.

en iyi iş benim, en güzel ev, en güzel araba, en güzel çocuk, en güzel karı, böyle gidiyor işte,
herkes kendini ve kendi sahip olduklarını birer arzu nesnesi haline getirmeye çalışıyor.
burda bile aşşşırı yakışıklı kocam var, gören salyasını tutamıyor, bütün kızlar kocama yanık diye güya dertlenerek konu açıp ego tatmini yapanlar yok mu, çok.
Offf olmazmi dolu..hep birilerini ezme hevesi hep birilerine ego tatmini hep kendini ve sahip olduklarini en iyi gosterme çabası..Aslinda tam tersi degilmidir zaten bunlara sahipsen gostermek istemezsin,sahip olduklarinla mutlu olmak tatmin eder seni..
Düşünüyorum da ya cok duygusuz yasiyorlar yada duygulari uç noktalarda..ortasi yok gibi..duygulari kenara koyarlarsa zeka devreye girecek ama işletecek yetenek bitmis.Pas tutmuş sanki..

Üc konun var hepsinin konusu
Baskalarinin sana bakmasi esinin hosuna gidiyor.
2015 de iki konu acmissin yine ayni konu.
Amacin ne?
Hala cozemediysen bizden ne duymayi bekliyosun?

bir erkek eşinin bakımlı güzel heryönden seviyeli bir insan olmasından gurur duyabilir, her ortamda koluna eşini takıp gururla gezebilir, bu çok normal ve çokda güzel bişey.
ama, eğerki sizin sezdiğiniz tarzda bir durum varsa üzgünüm ama o tarz iğrenç insanlara ne dendiğini hepimiz biliyoruz, yazıp banlanmayalım şimdi. umarım yanılıyorsunuz diyeceğim ama eğer sosyal medyada o tarz sayfaları takip ediyorsa durum vahim.

Kocası böyle bir durumdan hoşlanan bir kadın tanıyordum. Sonra kadın bana bir gün anlattı ki olay sadece kadının diğer erkekler tarafından beğenilmesiyle kalmamış yatak odasına taşınmış. Aman dikkat.

Back
X