Başka erkeklerin bakması beğenmesi hoşuna gidiyo

Evet bunu duymuştum varmış böyle insanlar annem anlatmıştı böyle birşey. Adamın çok güzel bir eşi varmış güzelce giyindirirmiş etek falan bir yerde otururlarmış millet de kadına bakarmış adam da çok yakışıklı birşey değilmiş ama yani hani siz bakıyorsunuz sadece ama o benim demek istiyormuş insanlara yani mantık bu olabilir mi bilmiyorum gurur duyuyormuş ama bence rahatsızlık verici birşey seven insan kıskanır bence biraz

Evet bunu duymuştum varmış böyle insanlar annem anlatmıştı böyle birşey. Adamın çok güzel bir eşi varmış güzelce giyindirirmiş etek falan bir yerde otururlarmış millet de kadına bakarmış adam da çok yakışıklı birşey değilmiş ama yani hani siz bakıyorsunuz sadece ama o benim demek istiyormuş insanlara yani mantık bu olabilir mi bilmiyorum gurur duyuyormuş ama bence rahatsızlık verici birşey seven insan kıskanır bence biraz
Aynen katiliyorum.Sana bakmalari begenmeleri adamin egosunu oksuyor.Benim yanimda hatun falan diye.Bu hic normal degil hemde hic.

yorumlara verdiğiniz cevaplar ve anlamsız manasız devrik cümlelerinizden erkek olduğunuz izlenimine kapıldım.

erkek değilseniz de konunun altında başka şeyler var. çok havada kalıyor bazı şeyler

Benim bir komşumun eşi gibi aman allahım kadından bile uzaklaşmıştım duyunca o kadar itici

Ne tip insanlar var sanki k
Son model arabami bu neyin havasini atiyormus.hastalikli bu insanlar..

bunun bi adı var ama yazarsam banlanırım. işi büyütüp eşinin başkasıyla birlikte olmasını izlemekten zevk alan adamlar bile var. dikkat et öyle dürtüleri olmasın. normal bi kadının kaldırabileceği birşey değil bence bu tavır.

arkadaşım bu nasıl bir türkçe? adam gibi anlat. kaçamak cevaplar madem kaçamak cevap veriyorsun bizden ne istiyorsun eksra midemizi neden bulandirdi?

Yarın seni arkadaşlarına filan önermesin.. normal değil, seviyor filan diye kendini kandırma.. sevgilinse ayrıl, eşinse psikologa yönlendir.. bi de biraz kitap oku nolur kendini hiç ifade edemiyorsun

Bu erkeklerinde bir ortası yok mu yahu biri bakıyorlar diye döver diğerinin hoşuna gider... bunu nasıl anladınız onu merak ettim ben nasıl anlaşılır ki böyle bir şey..?!

Back
X