Başka ile tayin isteyip kararsız kalmak

Birkaç sene dişinizi sıkın. Ayrı eve bile çıkmayın. Tek maaşla geçinmeniz çok zor, çocuğunuz çok küçük. Anladığım kadarıyla çok da kötü bir durumda değilsiniz babanızla. İdare edin. Hepsi geçiyor. Kolay değil, giden ömürden gidiyor ama anne olmak böyle birşey. Aile de önemli, babanızla iyi geçinmeye çalışın. Varlıklarına şükredin, umutla sabredin sonu güzel olacak

Masa başı değil ya..hemşireler laborantlar mesai ile görev yapan bir sürü sağlıkçı var,masa başı değil hemşirenin masayla işi yok zaten serum şu tedaviydi falan filan
Malesef dediğim gibi mesai yok .24 saat çalışıp 72 saat dinleniyorum .ambulanstayim.turkiyede her ilde böyle. .

oldu canım ya baba istemiyor diye yak bütün hayatını aile evinde ? öyle mi ?
aileler işlerine gelmeyen her şeye karşı çıkar
özlü söz gibi oldu ama gerçek bu :KK53:
babanın boşandığın zaman arkanda durması bir lütuf değil
adam olan durur zaten evladının arkasında
zaten olması gerekeni yapmış yani ekstra iyilik yapmış gibi algılamayı bırak bence
senin yerinde olsam babama kararımı net biçimde söyler ve ailemle aynı ilden ev tutarım
zamanla alışırlar
Valla haklısınız .ama bunu yapmak o kadar zorki aramız zaten oldum olası iyi değil.bunu yaparsam beni silecek artık.dediklerine çoğu zaman karşı geliyorum .babam maddi durumu iyi benden para istiyor .kirayı öde diyor . vermiyorum ama .sanki düşmanıyim gibi bakıyor .onun bakışları iyice beni tiksindiriyor .annemle kardeşlerime sıkıntım yok .ama babam sinirlerimi bozuyor. Mümkün olduğunca aynı ortamda bulunmuyorum .kendi odama çekiliyorum gelince .ayrı eve çıkmayı düşünüyorum .bir türlü cesaret edemiyorum .beni silerse annemde değişik ,babam ne dese onu yapar .çocuğa bakmazlar .kızımı almaz rezil olurum .beni cezalandirirlar.yine aynı kapıya çıkar .

Çocuk büyüyene kadar idare ederdim ben olsam.24 saat bakıcı çok fazla.

Tayin istemissiniz ama iptal etme şansınız varsa iptal edin derim ben çalışma süreniz 24 saatmis bu çalışma temposunda istediğiniz gibi bakıcı bulabilecek misiniz peki bulsanizda ücreti çok yüksek olur diye düşünüyorum borç harç içinde yaşarsınız böyle yaşamaktansa bir süre aile evinde idare edin daha sonra ailenize 5-10 dk mesafeden ev tutarsınız anneniz yine bakar ki okul çağı gelmiş artık zaten gözünüz arkada kalmaz .
Şu an önceliğiniz kendiniz değil kızınız olmalı 24 saat bı yabancıya kızınızı teslim edeceksiniz özgürlüğünüz için.. aynı şehri zorlayın

Back
X