• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başka kadınların vücuduna bakar mısınız?

Göğüslerim çok küçük estetik yaptırmaya karar verim o yüzden dekoltelere gözüm kayar.Hatta tahmin yürütürüm silikon mu gerçek mi kaç beden falan ben kaç yaptırsam böyle durur gibi şeyler düşünürüm yani kötü niyetli değilim:KK53:

Fizik olarak kendimi beğeniyorum,çevreme karşı fiziksel gözlemde de çok ilgisizimdir (psikolojik -sosyolojik olarak analiz etmeye bayılırım ama kendi kendime).
Mesela bana 'zayifladim mi?' diye soruyorlar. Bu soruyu beş yüz kere duyduysam birinde bile doğru cevap vermemişimdir çünkü kilo aldığını bile farkına varmam. Bana göre hep aynıdır insanlar. Arkadaşım kocasıyla tatilden bir resim paylaşmış,kocasının hamile gibi göbeği çıkmış atletin altından. Ona mesala çok şaşırmıştım , amma kilo almış diye.
Ama meğer hep öyleymiş. Ki sık sık gördüğüm bir adamdır kocası.
Kimsenin fiziği dikkatimi çekmez. Sadece saçı lüle lüle kizlar ve erkekler olur ya. Farketmeden onların lülülerine bakarım bazen :)

dimi ya, ben de insanlardaki farklılıkları hiç farketmem. yani zayıflar hep zayıftır, kilolular kiloludur, 'ay 2 kilo almışım :('lardan hiç anlamam. hatta insanlar ekstrem ölçülerde olmadığı sürece herkesin boyu da aynı/ortalamaymış gibi gelir bana. şu kısa, şu uzun diye hiç ayırt edemem.

dimi ya, ben de insanlardaki farklılıkları hiç farketmem. yani zayıflar hep zayıftır, kilolular kiloludur, 'ay 2 kilo almışım :KK43:'lardan hiç anlamam. hatta insanlar ekstrem ölçülerde olmadığı sürece herkesin boyu da aynı/ortalamaymış gibi gelir bana. şu kısa, şu uzun diye hiç ayırt edemem.
Bir de bazı insanlar kusur gördükleri yerler hakkında o kadar çok konuşuyor ki benim kafamda öyle gibi etiketleniyor. Mesela birkaç kilo fazlası var. Normalde baksam zayıf kadin deyip geçeceğim arkadaşım 'ay göbeğim çıktı, ay dugmem koptu, ay spora yazıldım, ay Dukan diyeti yapacagim' diye o kadar çok konuştu ki simdi benim gözümde şişman bir kadın.
Ya da eski sevgilim aknem çıktı, sivilcem azdı, şu krem akneye güzel, güneş cildimi mahvetti diyeeee diyeee diyeee, ona uzun uzun baktığımda sivilcelerini eliyle kapata kapata gözüme soktu resmen. Şimdi bana da görünüyor akneleri. Oysa koca bir sene boyunca farketmemistim bile :)

Dikkatimi çeken bişeyse bakarım
Mesela saçı çok uzun birine şişman birine bakarım ama öylesinedir
Bunun güzellik yada çirkinlikle alakası yoktur
Dikkatimi çeker

Ben cubuk krakere benziyorum.

Alimli, seksi, kivrimli hic bir yanim yok.
Cok bakan oluyor. Boyle aval aval gözlerini alamadan bakanlar...
Heralde kuru tahta gibi diye bakiyorlardir 😂😂

Ben cilli kizlari severim. Milyonerdeki arda gibi saclari severim. Oylelerine bakiyorum.
Fazla kilosu olanlar bakıyordur ne güzel zayıf diye 😂👍

Ben sadece spor yaparken bakıyorum. Sonuçta o popolar öyle doğmuyorlar. 100 squat yaparken aç bak. Motivasyon da olur :)

Bakıyorum. Güzel kadınları inanılmaz beğeniyorum. Asla kıskanmam. Meme,popo ilgi alanım zaten :D Eşim bazen senin kadınlara ilgin olabilir mi filan diye soruyor hatta :D ama ben antrenörüm istemsiz gözüm kayıyor. Bide duruş bozukluğu olanlara çok bakıyorum gidip düzgün dur dememek için zor tutuyorum kendimi :D

Ben de bakarım😂 her gün 2 saat spor yapıyorum kalca bacak bel vücut çok iyi de göğüs küçük bende. Göğüs görünce dikizliuorum😂

Ben kendimde olmayan şeylere bakıyorum. Mesela göğüslerim küçük, ilk dikkatimi o çeker. Popomun dik olmasını isterdim. Dik popo görünce hemen bakıyorum. Tuhaf mıyım? Siz de yapar mısınız? Büyük göğüslüler çok şanslı cidden.
Bende küçük göğüsleri ve kalçası küçük olanları seviyorum keşke bende öyle olaydım :110:

Ben kendimde olmayan şeylere bakıyorum. Mesela göğüslerim küçük, ilk dikkatimi o çeker. Popomun dik olmasını isterdim. Dik popo görünce hemen bakıyorum. Tuhaf mıyım? Siz de yapar mısınız? Büyük göğüslüler çok şanslı cidden.

Ben eskiden hic bakmazdım kimin vücudu nasıl bilmezdim bile suan ister istemez bakıyorum

Ama keşke eskiden baksaymışım belki özenir kiloma dikkat eder bu hale gelmezdim

Şimdi bazı kadınların vücutlarını gorunce kendimi kadin gibi bile görmüyorum

Ve buyuk göğüs olayınınsa sınırı var benim göğüsler büyük ama imkanım olsa bugun bıçak altına yatar küçülürdüm sanirim

ben saglikli oldugum icin sukrediyorum bu her seye degiyor.. ona bakarsak su dunyada oyle guzel insanlar var ki Allahim hic mi kusuru yok diyorsun. burun desen guzel, dis desen guzel, popo, gogus.. saclar ipek gibi.. boy uzun.. ne yapalim Allah ona o kadar vermis bize bu kadar.. elindekiyle mutlu olup hayati dolu dolu yasamak lazim topraga girince o da curuyecek biz de..

Back
X