- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fizik olarak kendimi beğeniyorum,çevreme karşı fiziksel gözlemde de çok ilgisizimdir (psikolojik -sosyolojik olarak analiz etmeye bayılırım ama kendi kendime).
Mesela bana 'zayifladim mi?' diye soruyorlar. Bu soruyu beş yüz kere duyduysam birinde bile doğru cevap vermemişimdir çünkü kilo aldığını bile farkına varmam. Bana göre hep aynıdır insanlar. Arkadaşım kocasıyla tatilden bir resim paylaşmış,kocasının hamile gibi göbeği çıkmış atletin altından. Ona mesala çok şaşırmıştım , amma kilo almış diye.
Ama meğer hep öyleymiş. Ki sık sık gördüğüm bir adamdır kocası.
Kimsenin fiziği dikkatimi çekmez. Sadece saçı lüle lüle kizlar ve erkekler olur ya. Farketmeden onların lülülerine bakarım bazen :)
Siz yazınca baktım da onunkine küçük göğüs bile denmez, göğüs hiç yok kadındaCandice olmadigi surece bakmam. O da kucuk goguslu ama cokbguzel fizigi yahuu. Buyukler bana hos gelmiyor. Cenenin altina doğru iri bir kütle ı-ıhhh.
Bir de bazı insanlar kusur gördükleri yerler hakkında o kadar çok konuşuyor ki benim kafamda öyle gibi etiketleniyor. Mesela birkaç kilo fazlası var. Normalde baksam zayıf kadin deyip geçeceğim arkadaşım 'ay göbeğim çıktı, ay dugmem koptu, ay spora yazıldım, ay Dukan diyeti yapacagim' diye o kadar çok konuştu ki simdi benim gözümde şişman bir kadın.dimi ya, ben de insanlardaki farklılıkları hiç farketmem. yani zayıflar hep zayıftır, kilolular kiloludur, 'ay 2 kilo almışım'lardan hiç anlamam. hatta insanlar ekstrem ölçülerde olmadığı sürece herkesin boyu da aynı/ortalamaymış gibi gelir bana. şu kısa, şu uzun diye hiç ayırt edemem.
Fazla kilosu olanlar bakıyordur ne güzel zayıf diyeBen cubuk krakere benziyorum.
Alimli, seksi, kivrimli hic bir yanim yok.
Cok bakan oluyor. Boyle aval aval gözlerini alamadan bakanlar...
Heralde kuru tahta gibi diye bakiyorlardir
Ben cilli kizlari severim. Milyonerdeki arda gibi saclari severim. Oylelerine bakiyorum.
Bildigin tahta ama cok guzel kadin yaaSiz yazınca baktım da onunkine küçük göğüs bile denmez, göğüs hiç yok kadında![]()
Bende küçük göğüsleri ve kalçası küçük olanları seviyorum keşke bende öyle olaydımBen kendimde olmayan şeylere bakıyorum. Mesela göğüslerim küçük, ilk dikkatimi o çeker. Popomun dik olmasını isterdim. Dik popo görünce hemen bakıyorum. Tuhaf mıyım? Siz de yapar mısınız? Büyük göğüslüler çok şanslı cidden.
Ben kendimde olmayan şeylere bakıyorum. Mesela göğüslerim küçük, ilk dikkatimi o çeker. Popomun dik olmasını isterdim. Dik popo görünce hemen bakıyorum. Tuhaf mıyım? Siz de yapar mısınız? Büyük göğüslüler çok şanslı cidden.