Başka kadınlarla tanışma isteği...

Firstnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
233
70
98
31
merhaba, dün gece beyefendinin telefonuna baktım. Tinder yüklemiş. Kadının birine merhaba demiş, kadın da buna selam demiş. Sonra beyefendi whatsapp var mı diye sormuş. Kadın da cevap vermemiş. Sabah uyandım surat asık tabii. Neyin var dedi. Sabah sabah tartışmak istemiyorum dedim. Israr etti. Tinder'ına bak anlarsın dedim. Devam etmiş miyim gerisi gelmiş mi muhabbetin sanki dedi. Ne önemi var dedim. Sonra konuşmadık. İyi dersler dedi cevap vermedim. O işe ben okula... Biz ilk sevgili olduğumuzda iki sene önce faceten bir kızla tanışmaya çalışmıştı. Sonra bir daha yapmayacağını söyledi. Daha sonra sarhoşken kadınn birine sana hislerim var dedi. Sarhoştum olarak savundu. Velhasıl kelam bu sefer de whatsaap var. O sorunun psikolojik olduğunu iddia ediyor. Yani eskiden hep yaparmış yazarmış insanlarla tanışmak istermiş. Beni sevdiğine yemin ediyor. Önceki tartışmada beni psilkolojik olduğuna ikna etmişti. Destek alıcam ama zorlama beni bu konuda dedi. Bugün yine aynı şey. Bir de ben annesiyle ananesiyle tanıştım. Ara tatilde annemlere açıcaktım mevzuyu karşı taraf bizi araştırmaya başladı falan. Ne bileyim henüz bir şey olmuş değil zaten. Bu huyu dışında genelde iyiyiz çok sevdiğim huyları özellikleri var. Onun kaderim olduğunu düşünüyordum. Birde 2 sene boyunca yaşanan yaşanmışlıklar var. Beraber kalıyoruz evlilik hayatı gibi hayatımız. Şimdi sıfırdan başlamak bitirmek çok zor geliyor ama evlenirsek de aldatılıcakmışım gibi geliyor.

yüzde yüz aldatacaktır
ve hatta aldatıyordur.

Kadın whatsappını verseydi konuşmanın devamı olurdu ama ,ayrılmak için neyi bekliyorsunuz daha öncede yapmış.

aldatmanın adı da psikolojik rahatsızlık olmuş ya
bi de üstüme gelme dio

Canım seninki açık ilişki istiyor sanırım.Yani seninle de olayım ama başkalarıyla da flört edeyim gerekirse birlikte olayım ama ben seni çok seviyorum mantığı..Eğer kabul edebiliyorsan ömür boyu aldatılmayı devam et..Bir arkadaşımın eşi nişanında aldatmaya başlamıştı 1 kere oldu demişti 10 senedir beraberler ve adam hala aldıtıyor..Sen eğer ben 1.yim benim yerime kimse geçemez başkalarıyla anca eğlenir diyosan hayat senin hayatın canım saygı duyarız..

Kaderiniz olduğunu mu hissediyorsunuz ? Saçmalık bu .

" Sabah sabah uzatmak istemiyorum " derken bile adama , " moralimi bozdu bu mesele ama mühim değil , konusmasakta olur. Bende ne gurur var ne başka bir şey, istediğini yap " mesajını bir güzel vermissiniz.

Hastalıkmış. Sapikligin , sadakatsizligin adı ne zamandan beri hastalık oldu.

Aynısını yapın, hastayım deyin. Suç adamcikta değil sizde.
Hadi kader diyip evlenin.

Malesef elde etmeden bunları yapan evliyken neler yapmaz.İyki evli değilsiniz.

Kadın cevap verseydi konuşmanın devamı gelecekti. Bu hastalık falan değil rahatlık boşluk buldu mu türlü bahanelerle yine yapacak. Evlenince de yapar. Değişeceğini sanmıyorum. Bununla yaşayabilirim diyorsan evlen

Aldatmadigini dusunuyosun? Tesebbusun daha alaasini nasil yapabilirdi bilmiyorum. Tinder nedir ya, yuklemek nedir, yazmak birine nedir?

Hayirlisi olsun diyelim. Bile bile lades demeyin. Simdi bunlari kabullenen kadin, yarin benim her turlu aldatmamida kabullenir der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…