Başka kadınlarla tanışma isteği...

İLERDE HAYATIM BİTSİN MUTSUZ BİR KADIN OLUYUM DİRİ DİRİ HERGÜN ÖLÜYÜM DİYOSAN EWET BU ADAMLA YAŞAMAYA DEVAM ETMELİSİN...LÜTFEN BU KADAR SAF OLMAYIN YA.

Evli bir kadin icin bosanma sebebi sen neden bekliyorsun ki ? Yol yakinken dön boylesinden hayir gelmez.

Evli bir kadin icin bosanma sebebi sen neden bekliyorsun ki ? Yol yakinken dön boylesinden hayir gelmez.

Bol aldatılmalar, bu kafayla bunu hakediyosun adam senin gibisini zor bulur zaten daha ne olsun

Ay sakın evlenme bununla sakın!düzelmeeeezzz

Tinderda mi yeni insanlarla tanisasi gelmis?
Atma ziya din kardesiyiz.
Tinder in ne amacla kullanildigini bilmiyor musun da hala bu adamla birliktesin?

Yahu ne var bunda alt tarafı chat programlarından mesajlasiyor. Sen tabi ki de üstüne gitme erkek bu sen cebinde dur başka bi taraftada flortleri olsun. Yoksa sıkılır senden basar tekmeyi aman diyeyim.

ergen abazalar gibi bir sevgilin varmıs kusura bakma. evlensenız bıle duzelmez. senı aldatma potansıyelı cok yuksek. ben olsam arkama bakmadan kacarım.

Evlenmemiş olman ve bunu görmen çok iyi olmuş, adamın gerçek yüzünü görmüşsün. Tinder uygulaması sadece sohbet için değil, bunu biliyor olmalısın. Hazır ciddiye binmeden her şey ayrıl. Evlenirsen kesin aldatacak ve o zaman ayrılmak daha da sıkıntı olacak. Yol yakınken vazgeç yani bu ilişkiden. Yoksa kucağında bir çocukla eşim beni aldatıyor diye konular açarsın. Yaşanmışlıklara gelirsek bu tecrübe olmuş olur, yaşamadan bu adamın gerçek yüzünü görmen zor olacaktı. Bir şeyler yaşadım ayrılamam diye de düşünme asla.

bende buraya yazayım dursun burda aldatılıyorsun aldatılacaksın daimada böle sürecek doğru insan değil değil değil yakma kendini harcama git doğru insanı bul ama bu değil

ailen beraber yaşamınıza birşey demiyor mu?

Bu huy falan değil arkadaşım, aldatılıyorsun bildiğin üzgünüm.

aldatılmak sadece evlenince olmuyor canım. ya da yatak ilişkisi veya diğerleri. şu an gayet güzel aldatılıyorsun. adam kılıfını da uydurmuş işte bu benim rahatsızlığım felan.. sen kolay hayatını bırakmak istemiyorsun nasılsa kurmuşum hayatımı tarzında.
kabul etmişsin etmeye devam edeceğe benziyorsun? ee peki bizden ne istiyorsun?

Ne psikolojik rahatsızlığı allasen yaa :))

Sizin ilişkinizde bişiy eksik. Ya tutku ya cinsellik ya heyecan ya bişey. Sevgilin de bunu dışarda arıyor.

Bu kadar basit. Ayrıl. Pek çok şey tolere edilebilir. Ama bu durum edilemez.

kac yasindasin bilmiyorum. ama evli cocuklu abla tavsiyesi olarak sana soyluyorum. don canim o yoldan. sevgiliyken bunlari yapan evlendikten sonra o kadinlarla yatagada girer. ne guzel evli degilsin. sakin oyle bi hata yapma.bu adamla olmaz sakin..

ya ben bunu yakalasam psikolojisini de telefonu da alır ona yedirirdim. ruh hastasıysan insanlardan uzak duracak kimseyi üzmeyeceksin arkadaşım.
bence ayrılın evlenirseniz boşanma aşamasında tekrar görmek istemem sizi bu şekilde..

Kız dur ben seni hatırladım sen de madem ayrılmayacaksın erkeklere mesaj at o hocana filan da atabilirsin nasıl olsa laçkalaşmış bir ilişki yaşıyorsunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…