Başka kadınlarla tanışma isteği...

Hadi diyelim psikolojik, destek aldı mı? Şahit oldunuz mu?
Bu huyu dışında sorunumuz yok derken ne kadar rahat söylüyorsunuz, sanki basit bir şey gibi...
Aldatma bunlar, nasıl bir ömür güvenebileceksiniz.

Bu huyu dışında genelde iyiyiz demişsiniz, ama bence bir ilişkide sadakat en önemli şeylerden birisi. Senin yakaladıkların bunlar, acaba adam normalde neler yapıyor bilebilir misin ? Tek bir yerden de değil, adam sosyal medyada bildiğin cirit atmış.

Ayrıca özrü kabahatinden büyük, devamı gelmiş mi ? O ne demek ya kadın whatsapp verse devamı gelecekti zaten, yüz bulamamış ondan devam edememiş. Adamın arayışlar da duygusal değil yalnız, direkt Tinder, direkt Whatsapp var mı diye konuya girmeler, bu yazışmalar beklentilerin farklı şeyler olduğunun göstergesi. Adam cinsellik peşinde...

Bu adamla evlenilmez, yaşanmışlıklar da deme, yarın bir gün evlenip de ayrılmak çok daha zor gelir. Bu adamla bir yola çıkılmaz...

Herşeyi neden bu kadar çabuk yaşayıp sindirilirsiniz hiç anlamadım, anlayamayacağımda galiba. Ya da ben aşkı yanlış biliyorum. Her ne bk yerse yesin ama kader diyip bağrınıza basın. İyiymiş.

Mesajlaşma olayını çok sakin karşılamışsınız, yabancı bir kadına whatsapp soruyor daha ne olsun.
Aldatmaya meyilli bir adam, er ya da geç aldatacaktır sizi, belki de aldatmıştır bile.
Bu adamla evlenmek istediğinize emin misiniz?

Sen de zamanında çok sineye çekmişsin. Bu da evlenince sihirli değnek değmeyeceğinin bir kanıtı

O adamla hala niye berabersin anlamış değilim. Nasıl güveneceksin nasıl evlenebileceksin ki. İçin rahat edecek mi?

Belki ben hassasım ama 2 sene önce seninle sevgiliyken başka kızlarla tanışma isteği olduğunda ben direkt bırakmıştım adamı. Böyle bir şeyi tolere etmen ilginç. Başta evlisiniz sandım çok üzüldüm ama. Sen hala ne yapacağını bilmiyor gibisin. Yapman gereken son derece açık değil mi sence?

Evli bile değilsin amacın ne ilk hatasını affetmiş olman bile garip. bi kere yapan 2-3-4 gider yani bu böyle akıllı ol

ayrıl

tinder sevişmek için insan bulmayı sağlayan bir uygulama

bekar yalnız adam bile öyle bir uygulamadan kız bulmaya çalışıyorsa kalitesizdir ki sevgilisi var

ayrıl düzelmez bu adam boşuna üzülüyorsun değmez

Kurtul o adamdan...
yoksa bin bir pişmanlıkla dolu boşanmışlığın kalır elinde...
Tüm yaşanmışlıkları da tecrübe olarak al yanına. Emin ol daha iyisi çıkacak karşına

elin kadınına mesaj yazmıs savunmasıda devam etmismiyim ne guzel bulmus yolunu haksızken haklıymıs gibi davranmak boyle oluyor demekki

Ayrılmak için adamı yatakta basmayı falan mı bekliyorsunuz ? Hoş bunca şeyi yuttuğunuza göre onu da affedersiniz gibi.
Yorum Budur
Çok doğru söylemiş arkadaşım
Neden bu kadar rahatsın? Seni resmen aldatmış Benim gözümde kadınlarla tanışmak istemesi asılması normal mi?
Evli bile değilsin allah aşkına hemen ayrıl kurtul o adamdan hayatını mahvetme.
Yoksa evlenirsen aldatılıp durursun oturursun boşansam mı diye düşünürsün
Böyle hayat olmaz mantıklı ol
Neden ayrılmaktan Korkuyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…