baska kizlara yaziyor

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
158
35
benim durumu bilenler bilir az once kuzenimin profilinden esimin profiline bi goz atiyim dedim aman Allahim birde neler goriyim bi kizla yazismaya baslamis kiz bunun resimlerine yorum yapmis buda onunkilere supersin guzelsin harikasin gibilerinden yorumlar yapmis kiza ne pislikmis yaaa diycek bisye bulamiyorum nasil unuttu beni bu kadar cabuk ya asigim seviyorum derken ne cabuk unuttu da baskasini buldu ustelik daha bosanmadik kiz bilmiyor heralde ayri yasamaya baslayali henuz daha 3 ay oldu ve resmi olarak bosanmadik ne bicim insanmis bu ya ust uste hayal kirikliklari yasiyorum inanamiyorum

sonuçta ayrılmışınız ve boşanacaksınız.3 ay olmuş evet yakın bir zaman ama sizin hala onu takip etmeniz olmamış bırakın artık o sizin değil ve gün gelicek başkasının olucak o yüzden sizde kendi hayatınıza yön verin eskieşinizi geçmişte bırakın bunu yapmazsanız mutsuz olursunuz

3 ay çok erken unutman için zamanla hissizleşiyorsun merak etme. Hem takip etmeyi de bırak. Şuan elinde deil gibi gözükse de takip etmeyi bırakırsan unutman hızlanacak.

Dertli, senin o ex kocana koooskocaman bir O.....Çocuğu gönderiyorum.

Daha resmen evlilermis. dolayisiyla sizin degil kimle yazisirsa yazisir diyemeyiz.. bosanmadiklari surece evli bu Adam.. ve bu da suc bence

Zaten ayrılmışsınız ne bekliyorsun ki erkek milletinden ? arkandan ağlamasını mı?

Daha resmen evlilermis. dolayisiyla sizin degil kimle yazisirsa yazisir diyemeyiz.. bosanmadiklari surece evli bu Adam.. ve bu da suc bence

bu suçsa bırakın o düşünsün suç işledigini,sizene başkasıyla ne halt ettiğinden bunuda mahkeme koz kulanın daha iyi degilmi üzülüp boşanacağın adama ahlar edicegine

Bende başta aldatıyo sandım sonra ayrlk aşamasını görünce durdum. Amaaan boşverin zaten kafaya ayrılığı koymuşsunuz bişeylerden bitmiş geri dönüşü varsa da şu dakkadan snra sizin açınızdan olmaz sanırım

kiminiz cok acimasizca yazsin zaten ayrilmissiniz yazmis biz onunla resmi olarak evliyiz hala ben onun soy adini tasiyorum nasil bu kadar kolay soyleyebiliyorsunuz evet biliyorum ayriyiz 3 ay oldu ayri yasamaya baslayali ama resmi olarak evliyiz evet mahkemede kullanabilirim bunuda biliyorum ama ben bu adami zamaninda sevdim ve dolayisiyla yuregim aciyor boyle seyler olunca ve dertlesmek icin buraya yaziyorum ve bazilari yazsin ne var cizsin ne var size gore ne var evet cunku basiniza gelmemis bilmiyorsunuz ki insallahta gelmez cunku cok kotu bi durum ama nolur biraz anlayisli yazin ya olmaz mi ates dustugu yeri yakiyor anlamazsiniz benim dilimden biliyorum ama yazma biciminize dikkat edin biraz nolur

Bak canim kardesim, ben de ayrilali senin gibi 3 ay oldu. Ben de cok mutsuzum, depresyondayim; ben bosanmadim , sevgiliydik seni hayal dahi edemem ben bu kadar dipteyken. Ama bunu kendine yapma. Ben de acip baktim el kadiniyla koydugu sarmas dolas fotoya, herifler mutlu, hayatlarina devam ediyor, bizden iz yok ustlerinde biz niye mutsuz olalim ? Yazik degil mi bize, kalbimize, hayatimiza, zamanimiza ? Zaman cok kiymetli, geri gelmiyor.Bu herifler icin ziyan etmeye gelmez.

Bize kiymet bicmemisler belli ki, biz de bence bize deger vermeyenlere deger vermemeliyiz, herkes hakettigi kadar deger gormeli diye dusunuyorum.

Hayatimiza donmekten, onumuze bakmaktan, unutmaktan baska caremiz yok, var mi? Ben kabullendim bunu, sen de kabullen. Keske uzucu olaylar olmasa, ama oluyor, kabullenmek gerek.

Bak canım, eğer seni başka nedenlerle bıraksaydı teselli eden şeyler yazardım. Ama evlatlıksın diye hakaretlerle bırakan adam için seni teselli etmicem. Git bir aynaya bak, kendine bak, gençliğine, güzelliğine bak.

İnsanlıktan nasibi almamış, ırkçı, şekilci, pislik bir herif için tek damla gözyaşına değmez.

Kullan mahkemede bunların hepsini, boşan kurtul. İnan bana, seni sen olduğun için sevecek muhteşem bir adamla, ömür boyu mutlu olacaksın.

Erkek milleti böyle oluyor sanırım.Ayrılınca birden sanki yüklerinden kurtulmuş gibi havaya doğru yükseliyorlar. Ama o yükselişin mutlaka bir düşüşü oluyor ve o düşüş fena can yakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…