baska kizlara yaziyor

evliyken bile yazanlar varken artık,boşanmak üzereyken yazıyor olmasına şaşırmadım.

Canım benim adam zaten normal değilmiş ki. Sana değer vermeyen başkasına da değer veremez. Sen inanma onun güzel sözler ettiğine.Onu alsa onuda mutsuz eder bu adam. Allaha havale et gerisini bırak o kızlar düşünsün.

arkadasim, bu adamdan ayrilmanin ne kadar dogru bi karar oldugunu bi kez daha anlamani saglamali bu olay

Kadinlarin genel sorunu bu zaten unutulmak istemiyorlar surunsun istiyorlar adamlar :)

amaaan sürünse ne olacak adam adam olmamış ki evlilik bitiyor
ben de çok istedim sürünsün ama gereksiz bi beklentiymiş :)

Ben gayet üzüntünü anladım da istediğin kadar kağıt üstüne evli ol, ne önemi var ki bunun Allah aşkına?
Mantıksız bir gerekçe bu. Adamın kalbi, gönlü, aklı sende değilse neye yarar kağıt üstünde evli olman, soyadını taşıman?
Bunları yazıyoruz ki bu kadar dramatize etme de kendine gel.
Biraz zaman geçince güleceksin bile bunlara. Yeni bir sayfa açacaksın.

Boşanma süreci iki yıl sürse iki yıl ama hala evliler kimseyle konuşamaz mi diyeceksiniz saçmalamayın ayrıldılarsa istediği ile konuşur yapacak bir şey yok.

Tatlım lütfen mahkemede kullan bu pisliğin bu yaptığı şerefsizliği yanına kalmasın Allah rızası için .. Sana evliyken yaptıkları yetmedi daha Boşanmadan yaptığına bak .. Lütfen tüm delilleri avukatına ver ve kuzenin takipte Kalsın başka deliller için ama sen artık bakma onun hesabına .. Acın büyük ama artık yeni bir sayfa açtın Allah'ın izni ile bu beyaz Sayfayı bu şerefsizle kirletme olur mu

cok haklisin cnm oyle yapicam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…