Başka kocamı istiyorsun diyen eşimin teyzesi

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Bugün bir yazı paylaşmıştım
Kimse kimsey karışmasın herkes kendine baksın diye
Eşimin teyzesi beni aradı ben doğuluyum bana diyor ki varoş ezik sen kimsin ki böyle şeyler paylaşiyirsun sen başka koca mı istiyorsun
Ben ev aldım hayırlı olsun demedin falan bağırdı
Bende sanane deyip suratına kapattım eşimi aradım yeter lan bıktım kim ki bu cesareti nerden buluyor dedim eşim teyzesini aramış e böyle niye söylüyon demiş güzelce konuşup kapatmış ben şuan öyle beddua ediyorum ki kendime rabbim canımı al şunlardan kurtulayım eşim adam olsa böyle dermi ya arayıp ağzına siçmasi gerekmiyor mu bsy söyleyin lütfen ya bana da diyo ya çok abartiyon off falan
Sende onlarla güzel konuş ne derlerse tamam de onları pohpohla diyo bana bsybyazin rabbim ne olur oğlumla aynı anda canımızı alda kurtulalım bu lanet insanlardan eşimde teyzesiyle mutlu mesut olsun

Yok artık daha neler! İnsan evladının ölmesini de ister mi yahu?! Bu kadar mutsuzsanız boşanın. Ayrıca o teyze ne edepsiz öyle. Bana biri böyle dese, bütün akrabalık bağlarım kopar.

Belli ki bu olay dışında yasadiklariniz var çünkü bu olaya verdiğiniz tepki çok büyük olmuş. Ben olsam telefonda cevabını verir orda bitirirdim ki siz de zaten suratına kapatmissiniz yani eşinizi aramanız sonra eşinizin onu tekrar araması falan fazla görünüyo. Bir de öyle dua etmeyin çünkü ben de ettim ve ettiğim duanın fragmanını yaşadım . Çok büyük bi trafik kazası yaptım ve o an Allah'ım şükürler olsun ki duamı kabul ettin demiyosun. Allah im nolur oğlumun canı yanmasın dedim. Bi yanım uçurum bi yanım kayalık , uçurumdan düşersek oğlumun yaşama şansı azalır diyip diğer tarafa kırdım. Anlatırken basit geliyo ama öyle değil. Sonraki haftalarda hep şimdi bunları yapamiyo olabilirdim diye düşündüm ne yapsam beynimden bu fikir geçiyordu. Eve gelince oğlumu uyuttum , oğlum benden başkasında uyumaz ,onu uyutamayabilirdim. Eşim aylardır eve gelemiyodu kaza yaptığımı bildirmişler hemen geldi ona sarıldım , sarılmaya bilirdim. Bazen o kadar çok sinirleniyoruz ki ölsek de kurtulsam , yoruldum ,ruhum da bunları kaldıracak güç kalmadı diye diye diye yaşamaya devam ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…