İnş öyledir ne biliyim ürktüm bende, üzücü gerçektenAaaaaa yok artık!!!! Canımızı al da kurtulalım ecelden bahsetmek bence.
Cok uzuldum ya.
Beraber ölmeyi istedim onu arkamda bu canı insanlara bırakmak istemedim beraber kurtulalım bunu yazarken içim parcalaniyorOğlunuzun ölmesini neden istediniz şimdi? ben olayın bu kısmına çok takıldım
Cocugu alıp Bosanmak daha kolay degıl mıBeraber ölmeyi istedim onu arkamda bu canı insanlara bırakmak istemedim beraber kurtulalım bunu yazarken içim parcalaniyor
Bı kadin bi kadina bunu nasıl der canım çok yanıyor içim parçalamiyo amacım oğlumun ölümü değil ben ölürsem oğlumu da böyle kötü yetistirirledAllah adama ve oğluna sabır versin. söyleyeceklerim bu kadar.
Hay ağzınıza sağlık.Üslubunuza takıldım ben.
Çok üzüldüm ablaBelli ki bu olay dışında yasadiklariniz var çünkü bu olaya verdiğiniz tepki çok büyük olmuş. Ben olsam telefonda cevabını verir orda bitirirdim ki siz de zaten suratına kapatmissiniz yani eşinizi aramanız sonra eşinizin onu tekrar araması falan fazla görünüyo. Bir de öyle dua etmeyin çünkü ben de ettim ve ettiğim duanın fragmanını yaşadım . Çok büyük bi trafik kazası yaptım ve o an Allah'ım şükürler olsun ki duamı kabul ettin demiyosun. Allah im nolur oğlumun canı yanmasın dedim. Bi yanım uçurum bi yanım kayalık , uçurumdan düşersek oğlumun yaşama şansı azalır diyip diğer tarafa kırdım. Anlatırken basit geliyo ama öyle değil. Sonraki haftalarda hep şimdi bunları yapamiyo olabilirdim diye düşündüm ne yapsam beynimden bu fikir geçiyordu. Eve gelince oğlumu uyuttum , oğlum benden başkasında uyumaz ,onu uyutamayabilirdim. Eşim aylardır eve gelemiyodu kaza yaptığımı bildirmişler hemen geldi ona sarıldım , sarılmaya bilirdim. Bazen o kadar çok sinirleniyoruz ki ölsek de kurtulsam , yoruldum ,ruhum da bunları kaldıracak güç kalmadı diye diye diye yaşamaya devam ediyoruz
Bazen insan boşanıyor ki abla tehdit ediliyorsun evlat acısı yaşamak istemiyorum Allah hiçbir anneye yaşatmasınCocugu alıp Bosanmak daha kolay degıl mı
Amin yasamasın tabi de cozumu cocugunla birlikte ölmeyi dilemek degıl kı.Bazen insan boşanıyor ki abla tehdit ediliyorsun evlat acısı yaşamak istemiyorum Allah hiçbir anneye yaşatmasın
Abla üstüme çok geliyorlar ben doğumunda da başıma çok olaylar getirdiler oğlum ameliyatinda da şimdi de çok yoruldum abla çok nefes alamıyorum artkkAmin yasamasın tabi de cozumu cocugunla birlikte ölmeyi dilemek degıl kı.
Hep boyle kavgalar eder misiniz kufurlu bagrıs cagrıs?
Bunu sevdiği bi insan için isteyemez bi insan ya sevgi olamaz böyle bencilce bi düşüncenin içinde, yaşama hakkını sen vermedin ona böyle bişeyi düşünmek de ne sana ne başkasına düşmez, dünyadaki tüm kötülükleri yaşayacak bile olsa.Beraber ölmeyi istedim onu arkamda bu canı insanlara bırakmak istemedim beraber kurtulalım bunu yazarken içim parcalaniyor
boşanın o zaman. ayrıca konuda bu kadar ağıt yakılacak bir durum da yok.Bı kadin bi kadina bunu nasıl der canım çok yanıyor içim parçalamiyo amacım oğlumun ölümü değil ben ölürsem oğlumu da böyle kötü yetistirirled
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?