- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.878
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence babanizi boşu boşuna doldurmuşsunuz.Baba dedim bu gelmeyin demek degil de ne? Burdan arabamizla bir dunya yol.gidecegiz Otele para verecegiz Takisi sunu bunu Ustelik sen abisisin dedim.Benim bile.otelde kalmam abes ama ses etmiyorum dedim Heralde 200 veren 200 daha verebilir Ben gitmiyorum düğüne müğüne dedim Annem ben de gitmiyorum dedi
Kuzenim benim düğünüme gelmeyecek bende gitmezdim.. Benim için otelden daha muhim bi sorun. Ama parayı nisan verir lafı aşırı saçma. Ne alaka yani.
Halamin kizinin düğünü var baska sehirde, lüks bir otelde Burdan gidecek bircok akraba oldugu icin halam otelden indirimli fiyat almis (zaten otel bu imkani sunuyormus) gecelik 100 tl.ye kalacak isteyenler
Halam babama bunu soyleyince babam, esimle benim icin onlar otelde kalir ama ben otele para veremem demis Halam da ben sizi ya kendi evimde misafir edecegim ya da baska eve paslarım demis
Annem de halami arayip ben baska evde rahat edemem sizde kalirim ancak demis Sonucta 70 yasinda insanlar tanimadigi yerde kalmak istemiyor Halam da tamam yenge demis
Bugun halam babami arayip esim(yani eniste) kendi akrabalarina bizde kalirsiniz demis Dugun oncesi kavga etmek istemiyorum Siz de otelde kalsaniz demis Sizin paranizi da Nisann verir heralde ama veremezse yarisini ben vereyim demis bi de benim adima
Ben bunu duyunca baya bi sinirlendim Baba dedim bu gelmeyin demek degil de ne? Burdan arabamizla bir dunya yol.gidecegiz Otele para verecegiz Takisi sunu bunu Ustelik sen abisisin dedim.Benim bile.otelde kalmam abes ama ses etmiyorum dedim Heralde 200 veren 200 daha verebilir Ben gitmiyorum düğüne müğüne dedim Annem ben de gitmiyorum dedi
Babam da gitmezseniz gitmeyin ben otobusle giderim dedi Iyi peki parkta mi yatacaksin acaba dedim
Kizlar ben tepkimde haksiz miyim?
Halam da oyle sinik biri falan degil acayip dominanttir evleri de 200metrekare vardir heralde dubleks villada oturuyorlar Bu simdi gelmeyin demek degil de ne?
Tabii ki haksızsıniz.
Bunu sormanız bile komik
Sizin için, evet halanlarin düğünü. Ama halanizin o gün başı çok kalabalık olacak ve yüzlerce özel davetlisi olacak. Evine geleni gideni bir telaşı olacak,o evden gelin cikacak (erkekse konvoy o evden başlayacak) başlarında binlerce telaşe olacak yani.
Hadi sizi kabul ettiler evine. Ya diğer kardeş de gelmek isterse? Öteki? Adamın annesi babası???
100 lira vermek istemeyen onlara doluşsun o zaman.
Kaldı ki sizi açıkta da bırakmamış, alternatif sunmuşlar,başkasıni ayarlarız diye
Eee? Anneniz bunu da beğenmemiş illa düğün evinde kalacam,rahat edemem demiş.
İyi de ya düğün sahibinin rahatı? Hem rahatını çok düşünen otelde kalır.
Hadi otel pahalli diyelim, açın airbnb sitesini, düğünün yapıldığı ilçeyi aratin. Oralarda elbet yüz liraya hatta daha da aşağı bir miktara iki artı bir eşyalı ev bulursunuz , günlük.
Hem siz hem babanız anneniz bir güncük orada kalırsınız,daha ekonomik olur
Ayrıca siz şehir dışındasiniz diye düğün mü yapmasınlar? Tabii ki abiye kuafor takı vs vs bir ton gereksiz masraf yapacaksınız. Sizin düğününüz için de onlar da yapmıştır aynı masrafı,bu işler böyle
Bence babanizi boşu boşuna doldurmuşsunuz.
"Benim bile otelde kalmam saçma ama ses etmiyorum" cümlesinden anladığım kadarıyla siz de halanın evde kalmayi dusunmuşsünüz.
El insaf, Halanizin evi dublex olabilir ama başı kalabalık. Sizin gibi kaç insan vardır onda kalmak isteyen. Siz bile sadece yeğen ve kocası olarak Böyle bir arzuda olduğunuza göre...
70 yaşında insanlar da otelde bir gece kalabilirler.Canim onu diyorum Benim zaten 6 aylik bebisim var gece kac kere emmeye kalkar ben hicbir evde rahat edemem biz direkt oteli kabul ettik Ama annem babam 70 yasinda insanlar ve dugun sahibinin abisi sonucta Ne bileyim
Evinizde kalacak başka insanlar olsa ağırlayabilecek miydiniz?Farkli bakis acilarini her zaman dikkate alirim Zaten önünde sonunda gidilecektir babama bosuna trip attik Bu yasta kendi basina otobusle gonderecek halimiz olmadigina gore
Cevaplariniz icin tesekkurler kizlar
Ben yine de kendi düğünümde sehir disindan gelen 9 arkadasimi ve ikisinin de annesini 2+1 evimizde güle oynaya agirlamistim Insanlar farkli farkli..
Eşinşn ailesine götüremefiği teklifi, sizler çok yakın olduğunuz için sise sunmuş gibi geldi bana. 2 aile çok yakın değilse napsun kadın, saçmsapan ufak tefek tartışmalar olmasından çekinmiştir. Aslında çok yakınların”hala o kadar kişi nerde kalıcak, biz otel ayarlıyalım” falan gibi yaklsşmasınuygun. Hala söylemedenCanim onu diyorum Benim zaten 6 aylik bebisim var gece kac kere emmeye kalkar ben hicbir evde rahat edemem biz direkt oteli kabul ettik Ama annem babam 70 yasinda insanlar ve dugun sahibinin abisi sonucta Ne bileyim
Farkli bakis acilarini her zaman dikkate alirim Zaten önünde sonunda gidilecektir babama bosuna trip attik Bu yasta kendi basina otobusle gonderecek halimiz olmadigina gore
Cevaplariniz icin tesekkurler kizlar
Ben yine de kendi düğünümde sehir disindan gelen 9 arkadasimi ve ikisinin de annesini 2+1 evimizde güle oynaya agirlamistim Insanlar farkli farkli..