Başka Şehire Gelin Gelenler..

Ben de karar verme asamasindayim.Buradaki tecrubeleri okuyorum ama yine sormak istedim.Uzun bir iliskinin husranla bitmesinin ardindan Maraşlı biriyle tanıştım çok iyi biri beni de seviyor ben de onu seviyorum ama aşık degilim.(aşık oldugumda zaten nerede yasayacagimiz umrumda değildi:) simdi mantık devrede) Iyi bir eş ve baba olacagina eminim ama istanbuldan maraşa yerlesmek ne kadar akillica bilemiyorum.Sizce ne yapmalıyım?

Istanbul dan taşındım bende..o kadar zor geliyo ki. Ama yanındaki kişiye de bağlı bu durum. Biriyle evlenirsin istanbul u zehir de eder. çalışıp sosyal hayata atılacaksan sıkılmazsın.
Ben de karar verme asamasindayim.Buradaki tecrubeleri okuyorum ama yine sormak istedim.Uzun bir iliskinin husranla bitmesinin ardindan Maraşlı biriyle tanıştım çok iyi biri beni de seviyor ben de onu seviyorum ama aşık degilim.(aşık oldugumda zaten nerede yasayacagimiz umrumda değildi:) simdi mantık devrede) Iyi bir eş ve baba olacagina eminim ama istanbuldan maraşa yerlesmek ne kadar akillica bilemiyorum.Sizce ne yapmalıyım?

bende başka bir şehire geldim evlenip bulunduğum şehirden nefret ediyorum. ama içinde eşim var ya güllük gülüstanlık geliyor bana. burda arkadaş da edindim sıkıntımda derdimde yanımda olacak. çalışyorumda. çok sıkılmazsın sanırım

ben yurtdisina gelin geldim 4 aylik evliyim 2,5 aylik hamileyim benim ocin dahada zor hic kimsem yok esim cok anlayisli ve destek oluyor ama ailemi coook ozluyoeum dil bilmiyorum ne arkadas ne kulttur ne havasi ne tv izliyebiliyorum yanlizliktan bunaldim :( :(

Merhaba arkadaşlar ben başka bir yerden Bursa'ya gelin geldim ve burda tanıdığım kimsem yok aslında gelin geleli 2 yıl oldu bir kızım var ne komşum var nede gelen giden eltim var bi tane ama o da daha hiç tek başına bana gelmedi hep kayınbiraderimle gelir oda kırk yılda bir üç Yıldır evliler fakat çocukları olmuyor diye biraz fesatlar var önce benim oldu diye eşim vardiyalı Çalışıyor ve pek konuşmayıda sevmez ne derdimi sıkıntımı paylaşabileceğim bi yakınım nede bir komşum var Apartmanda otuz kişi oturuyoruz bir gün kek yapıp birinin kapısını çalıcam diyorum yanlızlıkdan bunaldım birşeyler anlatıp sohbet edebileceğim kimse yok çevremde annemlerde uzak pekde gelmiyorlar başka yerden gelin gelenler siz bunun çaresini nasıl çözdünüz???
:KK61::KK61::KK61:
Arkadaş bularak... Gelip geçerken komşularınıza selam vererek başlayabilirsiniz ;)

Bende bursa niluferden istanbul a gelin geldim 7 ay once hepinizi cok iyi anliyorum burda pek komsuluk yok benim isimi kekte cozemez gibi duruyo :(

Ben evlenip de yurt dışına yerleşmiş olanlardanım, ilk geldiğimde hiç kimsem yoktu. Çok bunalmaya başladım, biliyorum eşim ve ailesi var ama onlarla da 24 saati birlikte geçiremem :( Neyse ki çalıştığım yerde çok tatlı kızlar var, bir kaç haftadır onlarla görüşüyorum, hem eşimin başına üşüşmüyorum hem de daha mutluyum. Hatta bir tanesiyle haftaya spor salonuna gitmeye başlayacağız. Keşke çalışıyor olsaydınız iş ortamında insanlarla kaynaşırdınız. Bana kalırsa kek yapıp kapı çalma fikri hiç fena değil :)

Bursaya gelin gelenler varmis hep birlikte etkinlik de duzenleyebiliriz aslinda disarida bulusup kahve iceriz kahvalti yapariz duzenli olarak olmaz mi kizlar?

merhaba bende iki ay önce İstanbul'a yerleştim ve neredeyse hiç arkadaşım yok iş yerindekiler hep erkek.. e erkekle olan arkadaşlıklar farklı oluyor hem cinsimle olan farklı. çok sıkıldım buraları pek bilmiyorum arkadaş olmayınca gezip öğrenemiyorum da.. komşuluk desen :/ki zaten çok girişken ve konuşkan birisi değilim. yeni arkadaşlıklar dostluklar istiyorum bende...

Bende izmite gelin geldim kimsem yok uç yıl oldu. Aktif bir hayatim vardi. Simdi kimse yok oğlum var iki yasında en son çare oğlumu alıp parka gidiyorum.Anneler de geliyor.Sohbet edecek insan görüyorum simdi en azından. Zor bilirim ev insani sıkıyor ağladığı mi bilirim ben.

ben evlendiğim sene aşure zamanı aşure yapıp dağıtmıştım kapı kapı tüm apartmana, hem ayak üstü tanışma olmuştu.
şimdi oturduğum evde de iletişimim olmayan komşulara bile götürmeye çalışırım, tanışıklık olsun diyerek.

Ancak apartmanda genelde çalışan kişiler oturduğundan, ben de çalıştığımdan ötürü ilişkileri çok ilerletememiştim.

Bende izmite gelin geldim kimsem yok uç yıl oldu. Aktif bir hayatim vardi. Simdi kimse yok oğlum var iki yasında en son çare oğlumu alıp parka gidiyorum.Anneler de geliyor.Sohbet edecek insan görüyorum simdi en azından. Zor bilirim ev insani sıkıyor ağladığı mi bilirim ben.

Ben daha ağlama faslına gelmeyedim ama az kaldı sanki :/ yani ben rize'den geldim ve eve girmeyen biriydim neredeyse.. şimdi böyle iş ev ev iş olunca insan tuhaf bir mutsuzluğa düşüyor.

Merhaba arkadaşlar ben başka bir yerden Bursa'ya gelin geldim ve burda tanıdığım kimsem yok aslında gelin geleli 2 yıl oldu bir kızım var ne komşum var nede gelen giden eltim var bi tane ama o da daha hiç tek başına bana gelmedi hep kayınbiraderimle gelir oda kırk yılda bir üç Yıldır evliler fakat çocukları olmuyor diye biraz fesatlar var önce benim oldu diye eşim vardiyalı Çalışıyor ve pek konuşmayıda sevmez ne derdimi sıkıntımı paylaşabileceğim bi yakınım nede bir komşum var Apartmanda otuz kişi oturuyoruz bir gün kek yapıp birinin kapısını çalıcam diyorum yanlızlıkdan bunaldım birşeyler anlatıp sohbet edebileceğim kimse yok çevremde annemlerde uzak pekde gelmiyorlar başka yerden gelin gelenler siz bunun çaresini nasıl çözdünüz???
:KK61::KK61::KK61:
aslında nilüfer ve hatta nilüfer görükle tarafları son 5 yıldır özellikle baya gelişik biyer gelişiyoda evde oturmaktansa bi yeni yerler keşfetsen haftada 1 kere fsmden bir yere gitsen o da olur hiç olmadı spora yazılsan veya kek yöntemini denesen?

Back
X