Başka Şehire Gelin Gelenler..

Merhaba bende bursaya gelin geldim iki ay oldu kimsem yok benimde evde oturuyorum konu komsuda yuzunu gostermiyor zaten Ankara da iken çalışıyodum su an evdeyim sinavlara hazırlanıyorum zaman oyle geçiyor
Ben çocukla bile geçiremiyorum zamanımı valla helal sana geçiriyorum ama insan işde iki muhabbetin dibine vurmak istiyor

Tayin dolayisi ile hep geziyoruz.ben komsu sikintisi yada arkadas bulamama durumu yasamadim.hep cevre edinirim sikilmamda.allahta kotuye denk getirmedi hic simdiye kadar

Pilav yapip butn apartmana dgttm yok tek allahn kulu yok bana 8 ay oldu ama alisamyrm antalyaya ins 3 4 ay snra tekrar tasincm izmire

Allah yardımcımız olsun başka bir yerden başka bir yere adete olmak gerçekten zor

Yalnızlık çekiyorum 6 aylık evliyim bir kek yaptım komşu gittim şimdi iyi arkadaşız aksamlari dahi otyruyoruz iyilkide gitmiştim

İyi geceler bu arada iyiki kadınlar kulübüne var sizin gibi dertlerin paylaşacağım arkadaşlarım var hepiniz sagokun

Yalnızlığı severim pek sosyal bi tip değilimdir. Ama içime kapandığımı farkettim. 3 yıllık evliyim İstanbul'a geldim.. Eski evimde komşum yoktu hepsi benden yaşça büyüktü. Şuan ki oturduğum evde yaşıt bi komşum var bazen ona gidiyorum ve iyi geliyor gerçekten. Bi kaç ay çalıştığım bi iş yerim vardı orda da tanıdığım bi arkadaşım var hiç gitmedim ama arada ona gitmeyi düşünüyorum.. Eşimin arkadaşı var yeni evli onlarla görüşüyoruz. Kafa dengi o kızda..
Eğer eşinin evli arkadaşları varsa o kızlarla arkadaşlık edebilrsin, gidip gelirsiniz.. Her zaman olmasa da arada birileriyle konuşmak iyi geliyor..

Bende arkadaslarimla ayni fikirdeyim benim sorunumu mercimek koftesi cozdu seninkini bi kek halleder:KK71::KK71:

Yok mevlüt okunmadı öyle birşey OLDUĞUNU bilmiyordum zaten sizden duyuyorum ilk defa bebek mevlidi yaptık çağırdık fakat onda gelen olmayınca ANCA girişse Çıkışta merhaba merhaba o kadar buradaki insanlar
Bizde yapılıyor canım yeni gelinin evinde hem de komşular çağırılır tanışma aşaması için,ama siz bebek duası yapmışsınız gelmeleri gerekirdi diye düşünüyorum,kapı komşunuz nasıl birisi?

Kizlar halinize sukredin ben doguda bir sehre atandim ufacik bir yer sonra evlendim esimde buraya geldi gezecek hicbiyer yok ne kendi ailem ne esimin ailesi hic kimsem yok... cok bunaldim zaten gun sayiyorum on gun sonra once bursaya sonra da istanbula gelicem :)
nerdesin

Ne kadar çocukda olsa insan bi iki muhabbet edecek insan Arıyor havalar soğuk diye dışarı çıkılmıyor çocuk küçük insan yüzü görmeye hasret kaldım
Çok haklosin canim insan bi beş dakika bile olsa muhabbet etmek istiyor. Bende başka şehirdeyim bebeğim olduğu için izindeyimde bir haftadir esimduainda kimsenin yuzUnu göremedim inan hava soğuk disarida cikilmiyo dediğin gibi.. Yalnizlik zor ama dediğin gibi sen bisiler yap götür komşulara illaki biri buyur eder öyle öyle komşuluk ilişkilerin gelisir. Bizim apartmanin çoğunda öğrenciler oturdugundan konuda yapamiyorum bi cozym bulursan bana söyle :( yalnizliktan delirmessek iyidir :)

DTP teşekkür ederim gönlüne sağlık sevgilerle arkadaşım güzel aksamlari olsun

Back
X