- 3 Aralık 2018
- 368
- 195
- 103
- Konu Sahibi ciceklimor
-
siz nerde yasiyorsunuzAhahah ben de yurt dışındayım yeminle bunu daha dün düşündüm
Güneşi özledim ben de
Normalde güneşi sevmem pek aslında
Ama o kadar gün üst üste hava kapalı karanlık olunca ben de depresif hissettim
Ingilizce biliyorum, Fince de biliyorum konusmalari anliyorum fakat akici konusamiyorum. Dil konusurken cekingen birisiyim bu yuzden pratik yapamiyorum. Gunluk hayatta imkan varsa hep ingilizceyi seciyorum. Calistigim yerde ofis dili ingillizce.dili de bilmiyorsanız eşiniz ile nasıl tanıştınız
sonuçta siz de eğitimli bir bireysiniz anladığım kadarı ile ki yabancı bir kişi ile evlenecek kadar görüşmüşsünüz
şu an biraz da lohusa depresyonundasınız galiba zira nerede ise tüm forum Finlandiya da çocuğunu büyütmek ister
diğer insanların soğukluğu sıcaklığı çok da önemli değil ki sanki burada herkes çok mu sıcak
ya da neden bireysel olarak yaşamayalım onunla bununla içli dışlı olalım ki
siz nerde yasiyorsunuz
Ah ben de Ingiltereyi cok severim. Finlandiya da turist olarak guzeldir tabiki.Ben İngilterede yaşıyorum canım
Finlandiyayı görmeyi de çok istiyorum ama ya
Ingilizce biliyorum, Fince de biliyorum konusmalari anliyorum fakat akici konusamiyorum. Dil konusurken cekingen birisiyim bu yuzden pratik yapamiyorum. Gunluk hayatta imkan varsa hep ingilizceyi seciyorum. Calistigim yerde ofis dili ingillizce.
Ben insanlarla icli disli olmaktan en nefret edenlerden birisiyim aslinda. Bilmiyorum neden boyle hissediyorum.
Şimdi Türkiye de yaşamak zor ama İstanbul’da elit bir semtte yaşıyorsan o kadar da zor değil .yaşadığun yere bağlı değişir.
Avrupa’da küçük bir kasabada yaşayacağıma burda merkezi bir yerde yaşamayı tercih ederim ben mesela ama dersin bir Newyork bir Paris tabiki daha iyi
Finlandiya küçük bir ülke .bu yüzden sıkılman normal .orda en azından merkezi bir yerde yaşaman senin için daha iyi olur .eşinde oralıymış burdan mı gittin yoksa orda mı doğdun bilmiyorum.
Dediğim gibi maddi sıkıntısı olmayan biri için İstanbul güzel çocuğunu özele verirsin ne olucak yani.ama maddi gücü yetmeyen için İstanbul işkence tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?