- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
başkaları seni nasıl yönlendirirse yönlendirsin sonuçlarına yalnız sen katlanırsın!
hani derlerya dünyada çakılı bi çivin olsun....
seninde kendi kararların olsun fikirlerin olsun!
hayatında yalnız kaldığın anlarda olucak ozaman napıcaksın
bence bi an önce bu huyundan vazgeç cnm...
Malesef ben de sizdenim.
Kuzen
im önlisansı bitirdi dgsyi kazandı ama gideceği okul Ankara'daydı ailesi göndermedi yetmeyip tanıdık biriyle evlendirdiler apar topar.dank derken anne oldu şimdi gelen geçen üniversiteyi bitirdin de n'oldu ev kadınısın diyormuş..
Gel de takma..Ben de lisans tamamlamak istiyorum dediler,kızın ömrü okumakla geçti yazık..
Beynimi yiyeceğim..Sanki hırsızlık yapıyorum..
başkaları ne der diye yaşayacaksak işimiz var.herkesi ayrı ayrı memnun etmek imkansız.
Kendinizi sevin.kendnzle barısık olun.kişisel gelişim kitapları okuyun..ben de tam tersi hiç önemsemem kimseye pirim yapmam.biri beğenmese de hosuma gttyse atıyorum o kıyafeti alırım.önce kendimize sözümüz geçmeli değil mi?
hiç umrum olmaz..en doğru bildiğim yol kendi yolumdur hatasıyla sevabıyla .. takmayın kimseyi.o akıl verenler yardıma ihtiyacınız olduğunda yok olurlar..
bence herseyden önce sende bi özgüven eksikligi vareminim simdi sende kimseye hayır diyememe durumuda vardır bunu hiçbir zaman unutma sen bir bireysin ve hayatının sonuna kadar ne ailen ne arkadasların herzaman senın yanında olamıycaklar tek basına karar vermen ve yaşaman gerekecek sonucta bu senin hayatın ve ne yapman gerektigine ancak sen kendin karar verirsin baskalarına göre hareket edersen ilerde cok keskelerin olur ve mutsuz olursun bunu ister misin kimseyede bukadar güvenme herks senin gibi düsünmeyebilir en güvendigin dostum kardeşim dedigin insan bile yarın seni karsısına alabilir sebebi hersy olblr ,seni kıskanadabilir. sen kendine ne yakıstırıyosan onu giy kndini nasıl mutlu hissediyosan öyle yap ozmn çuvalda giysen taşımasını bilirsin
Millet ne der diye okuyamaz, gezemez, yiyemez, içemez olduk!
Ben kararlardan ondan bundan değilde kilom için çok laf ediyorlar ona gıcık oluyorum.
Büzemiyosunki o battal boy ağızlarını!
Patavatsız kişilkler gıcık kapıyorum öyle insanlara..
Yine sinirlerim bozuldu yaa kızım bak sen kendi hayatına! kim ne dicek diye boşversene
Onlar ne ki cumhurbaşkanı falan mı? sen kendin için yaşa. hatanı da başarını da...
Ben yaptım diyebil en azından. hataysa da benim başarıysa da benim elaleme ne..
:84:
evet bende sinir oluyorum öyle insanlara sanki kendileri dört dörtlük ama insan yine de takıyor en azından ben elimde olmadan takıyorum ve buna sinir oluyoruummm:84:
Millet ne der diye okuyamaz, gezemez, yiyemez, içemez olduk!
Ben kararlardan ondan bundan değilde kilom için çok laf ediyorlar ona gıcık oluyorum.
Büzemiyosunki o battal boy ağızlarını!
Patavatsız kişilkler gıcık kapıyorum öyle insanlara..
Yine sinirlerim bozuldu yaa kızım bak sen kendi hayatına! kim ne dicek diye boşversene
Onlar ne ki cumhurbaşkanı falan mı? sen kendin için yaşa. hatanı da başarını da...
Ben yaptım diyebil en azından. hataysa da benim başarıysa da benim elaleme ne..
o kadar özeniyorum ki sizin gibilere nasıl başarıyorsunuz bunu?bende yenmek istiyorum çünkü bu huyumu :26:
o zaman prof. bir yardım almalısın canım.çünkü hayatını baya etkilemeye başlamış yapma böyle gözünü seviyim düşünmemeye çalış onları ben istiyorum böyle olacak de!
4/4 lük insan varmı?? kimi uzun kimi kısa vb.. boşverin ya kim ne ders desin siz kendinizi sevin yeter .. söyleyenede verin ağzının payını içinizde kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?