- Konu Sahibi Bayanbeyaz
ağzının payınıda verince bir daha yorum yapmaya korkarlar sorun halledilmiş olur![]()
süper..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağzının payınıda verince bir daha yorum yapmaya korkarlar sorun halledilmiş olur![]()
evet bu dediğinizi deniyecem kimseyi takmamaya çalışacam
insanalr asla memnun olmazlar. sana onu yapma bunu yap derler sen yaparsın sonra sonuç hüsran olunca yapmasaydın ben mi dedim derler. o kadar acımasız gaflet dolu dünyadayız ki. kendin için ailen için yaşa. geri BOMBOŞ! takıntından vazgeçemediğini düşündükçe zaten vazgeçemezsin. boşver güzelim hayat masal kitaplarındaki gibi değil. herkes ayağını kaydırmaya çalışıyor. okuyosun yok o bölüm kötü şu bu her zman bi sebebleri var. istersen öl. ölüm şeklini bile beğenmezler.
süper..işte bu yaaa..
bana hep '' nezaman bebek yapacaksın ? '' diyorlar ve bunu duymaktan gerçekten bıktım..sonunda eşime,ben çocuk istiyorum dedim.eşim anladı hangi psikolojiyle böyle bir isteğimin olduğunu.
bana dediki , biz bebeği,sırf kendimiz istiyoruz diye yapacağız,biz kimse için bebek yapacak değiliz...takma bu insanların söylediğ lafları...
Milletin lafını bu kadar önemseme arkadaşım ya.
O önemsediğin insanlar senin fikirlerini bu kadar önemsiyor mu acaba?
Sen bildiğini oku..Mesela ben bildiğimi okumayı çok severim.
Tabiki fikirleri değerlendiririm ama bi yere kadar.
Yok öyle insanların fikir kölesi olmak..Onların dedikleri için yaşamak..
terazi burcuyum ve bende cok etkılenırdım baskalarının dedıklerınden,nasıl aştım biliyor musun.hayatım hakkındakı herseyın en ıyısını ben bılırım dedım,ıcımden gelmıyen hıcbırseyı yapmamaya karar verdım,aradabır ben de etkılenırımınsanız sonucta ama bu etkılenmelerde gene en son kararı ben verırım sen de oyle yap canım.
amaan ne sallıyon milleti canım ya.hepimiz özel insanlarız.kendimize has stilimiz kendimize has özelliklerimiz var.ben kimseyi sallamam.nasıl mutluysam öyle yaşarım.nasıl giyinmek istiyosam öyle giyinirim.o bunu demiş bu bunu demiş hiç takmam.sonuçta kendimi biliyorum.kültürüm de yerinde güzelim de şükürler olsun.gerisi boşş![]()
kıyafet yada o tür birşey alrken beğenmezlerse etkileniyorum demişsin eğer sen yakıştırdıysan hiç umrunda olmasın çoğu beğenmediğinide kıskandığından yada çok güzel olduğundan söylüyordur emin ol fikir alınır ama sen ne biliyorsan nasıl istiyorsan onu yap sonuçta kendin için en iyisini sen bilirsin