Başkaları ne der düşüncesi(yorumlarınızı bekliyorum)

evet bu dediğinizi deniyecem kimseyi takmamaya çalışacam

insanalr asla memnun olmazlar. sana onu yapma bunu yap derler sen yaparsın sonra sonuç hüsran olunca yapmasaydın ben mi dedim derler. o kadar acımasız gaflet dolu dünyadayız ki. kendin için ailen için yaşa. geri BOMBOŞ! takıntından vazgeçemediğini düşündükçe zaten vazgeçemezsin. boşver güzelim hayat masal kitaplarındaki gibi değil. herkes ayağını kaydırmaya çalışıyor. okuyosun yok o bölüm kötü şu bu her zman bi sebebleri var. istersen öl. ölüm şeklini bile beğenmezler.

bana hep '' nezaman bebek yapacaksın ? '' diyorlar ve bunu duymaktan gerçekten bıktım..sonunda eşime,ben çocuk istiyorum dedim.eşim anladı hangi psikolojiyle böyle bir isteğimin olduğunu.
bana dediki , biz bebeği,sırf kendimiz istiyoruz diye yapacağız,biz kimse için bebek yapacak değiliz...takma bu insanların söylediğ lafları...

insanalr asla memnun olmazlar. sana onu yapma bunu yap derler sen yaparsın sonra sonuç hüsran olunca yapmasaydın ben mi dedim derler. o kadar acımasız gaflet dolu dünyadayız ki. kendin için ailen için yaşa. geri BOMBOŞ! takıntından vazgeçemediğini düşündükçe zaten vazgeçemezsin. boşver güzelim hayat masal kitaplarındaki gibi değil. herkes ayağını kaydırmaya çalışıyor. okuyosun yok o bölüm kötü şu bu her zman bi sebebleri var. istersen öl. ölüm şeklini bile beğenmezler.

çok haklısınız kimseyi memnun edemeyiz biri beğense diğeri beğenmez zaten önemli olan benim bunu aklıma yerleştirecem

Milletin lafını bu kadar önemseme arkadaşım ya.

O önemsediğin insanlar senin fikirlerini bu kadar önemsiyor mu acaba?

Sen bildiğini oku..Mesela ben bildiğimi okumayı çok severim.

Tabiki fikirleri değerlendiririm ama bi yere kadar.

Yok öyle insanların fikir kölesi olmak..Onların dedikleri için yaşamak..

bana hep '' nezaman bebek yapacaksın ? '' diyorlar ve bunu duymaktan gerçekten bıktım..sonunda eşime,ben çocuk istiyorum dedim.eşim anladı hangi psikolojiyle böyle bir isteğimin olduğunu.
bana dediki , biz bebeği,sırf kendimiz istiyoruz diye yapacağız,biz kimse için bebek yapacak değiliz...takma bu insanların söylediğ lafları...

evet insanların beklentisi hiç bitmez zaten okul bittimi nişan ne zaman ,düğün ne zaman, çocuk ne zaman ,ikinci çocuk ne zeman vs...

Milletin lafını bu kadar önemseme arkadaşım ya.

O önemsediğin insanlar senin fikirlerini bu kadar önemsiyor mu acaba?

Sen bildiğini oku..Mesela ben bildiğimi okumayı çok severim.

Tabiki fikirleri değerlendiririm ama bi yere kadar.

Yok öyle insanların fikir kölesi olmak..Onların dedikleri için yaşamak..

çok haklısınız.................

terazi burcuyum ve bende cok etkılenırdım baskalarının dedıklerınden,nasıl aştım biliyor musun.hayatım hakkındakı herseyın en ıyısını ben bılırım dedım,ıcımden gelmıyen hıcbırseyı yapmamaya karar verdım,aradabır ben de etkılenırımınsanız sonucta ama bu etkılenmelerde gene en son kararı ben verırım sen de oyle yap canım.

terazi burcuyum ve bende cok etkılenırdım baskalarının dedıklerınden,nasıl aştım biliyor musun.hayatım hakkındakı herseyın en ıyısını ben bılırım dedım,ıcımden gelmıyen hıcbırseyı yapmamaya karar verdım,aradabır ben de etkılenırımınsanız sonucta ama bu etkılenmelerde gene en son kararı ben verırım sen de oyle yap canım.

of canım ya burçlada alakası var sanırım dediğini bende uygulayacam çok sağol tavsiyen için

amaan ne sallıyon milleti canım ya.hepimiz özel insanlarız.kendimize has stilimiz kendimize has özelliklerimiz var.ben kimseyi sallamam.nasıl mutluysam öyle yaşarım.nasıl giyinmek istiyosam öyle giyinirim.o bunu demiş bu bunu demiş hiç takmam.sonuçta kendimi biliyorum.kültürüm de yerinde güzelim de şükürler olsun.gerisi boşş:34:

amaan ne sallıyon milleti canım ya.hepimiz özel insanlarız.kendimize has stilimiz kendimize has özelliklerimiz var.ben kimseyi sallamam.nasıl mutluysam öyle yaşarım.nasıl giyinmek istiyosam öyle giyinirim.o bunu demiş bu bunu demiş hiç takmam.sonuçta kendimi biliyorum.kültürüm de yerinde güzelim de şükürler olsun.gerisi boşş:34:

tabi ki hepimiz özel insanlarınız ayrıca hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız çook iyi geldi:71:

kıyafet yada o tür birşey alrken beğenmezlerse etkileniyorum demişsin eğer sen yakıştırdıysan hiç umrunda olmasın çoğu beğenmediğinide kıskandığından yada çok güzel olduğundan söylüyordur emin ol fikir alınır ama sen ne biliyorsan nasıl istiyorsan onu yap sonuçta kendin için en iyisini sen bilirsin

kıyafet yada o tür birşey alrken beğenmezlerse etkileniyorum demişsin eğer sen yakıştırdıysan hiç umrunda olmasın çoğu beğenmediğinide kıskandığından yada çok güzel olduğundan söylüyordur emin ol fikir alınır ama sen ne biliyorsan nasıl istiyorsan onu yap sonuçta kendin için en iyisini sen bilirsin

evet haklısınız olayın bir de bu yönü var tabi

bende de var bu huy hayatı nefes alarak yaşamana engel.biraz da ailenin yetiştirme tarzıyla nasıl bir çevrwde büyüdüğünle alakalı galiba.benim büyükler etrafın ne dediklerini kendi diyeceklerinden daha fazla önemser.bu yüzden kendi kararlarımı etki altında kalmadan vermekte zorlanıyorum.ayrıyeten verdiğin örnek atıyorum saçımı çok istediğim bir renge boyattım da olumsuz bir yorum geldi.işte onu çok kafaya takıyorum.bir de diyelim o renk sana yakışmaz dediler kafaya takıyorum ve inadına gidip o rengi arıyorum halbuki gülüp geçilecek bişey.ben de artık kimsenin ne dediğini umursamıycam bundan böyle.bu yalnızca bana ait bir hayat olmalı.senin konun da benim için bi başlangıç olsun.

Zaman zaman bende de oluyor özellikle ilişkilerimi yönetmek anlamında .
Ama düşüncelerine değer verdiğimiz bir kaç kişiyi önemsemek en iyisi canım bence . Herkesi memnun edemeyiz ama toplum baskısı da azımsanacak bir şey değil

hep baskılar yüzünden insanlar istediklerini yapamıyorlar, herkesde bu düşünce kim ne der felan bu bizim için neden önemli acaba:26:

insanların bizim hakkımızdaki olumsuz düşünceleri bizim moralimizi bozuyo salla ya ne düşünürse düşünsün banane diyemiyoruz her insanın gözünde iyi olark tanınmak istiyoruz.. o yüzden bence..

yaşınız kaç bilmiyorum ama anlattığınız konu oturmamış karakter göstergesi..yani karakterin oturmaması demek illa ergen olmak anlamında değil 40 yasında karakteri oturmamış insanlar var..ben zamanla aşacağınızı ya da en azından törpüleyeceğinizi düşünüyorum.arkadaşında dediği gibi kişisel gelişim kitaplarının çok faydası olur ben bu konuyu birazda özgüvenle ilişkilendiriyorum bu kitapların çok faydasını görebilirsiniz:49:

Back
X