Başkalarını anne yapmak

Hayır cocuk benim diyeceksiniz . Ne demek başını tülbentle bağlarım şekerli su veririm çocuğu alırım . Sorun sizde ben çocuğumu kimselere vermem kimse benden habersiz ağzına birsey süremez diyeceksiniz . Benim çocuğum iki yaşına girecek hala benden habersiz birşey yediremez hiç kimse. Kimse beni yikayamaz diyeceksiniz mesela .

Evet ölür. Osman Gonulal diye bir doktor var açıp izleyin . Çocuk sarılık olursa mama verirsiniz geçer . Doktora goturursunuz mesela .

Üff iyimisiniz siz ben bebeğe şeker mi verdim??? Bana bu ithamlarda bulunuyorsunuz ben bunlar söyleniyor dedim. nerden çıkardınız benim çocuğa şeker vermenin doğru oldugunu söylediğimi nerden çok merak ediyorum şu yaptığınızda iftiraya giriyor farkında mısınız?? Ben bunu yapmak istiyolar korktum dedim geldim buraya yazdım. Ne bu saldırganlık kavga etmeyi çok seviyorsanız gidin kendiniz gibi birini bulup kavga eidn başımı agrıttınız ya biri gelir hakaret biri gleir böylesin şöylesin saldırıp benim morlaimi bozacaksan ne diye yazarsın ya yazma ozaman deki ben kendime mani olamıyorum bari millete saldırmayayım. Yazma. Ayrıca bilmemek ayıp mı daha yeni cenaze evimiyiz başımd abin tane dert varken ben sadece bu bebeğe odaklanmaya çalışıyorum öğüre öğürede olsa agzıma tepiyorumki çocuguma yarasın diye kaç kere yediklerimi geri çıakrdımda peşine bidaha yedim doktorum neyi ye dediyse yedim kaç kere alerjik reaksiyon geçirdimde hastaneye yattım. Ben aylardır kendime bir pantolon bile almadım ki ehr dışarı çıkınca önce çocuguma bakıyorum ne bu senden anne olmaz tavırları çok acımasızca emin olun ben bu çocuk olmuyor diye ne tedaviler gördüm. Ne acılar çektim ve hepsini eşimle tek başıma atlattım dıaşrdan biri gelip sen zaten beceremiyorsun diyince sizin gibiler eneremle güldüğümü söylemeyeyim siterseniz. Ben zaten çocuk gelişimi ve eğitimi okudum evet bildiğimden çok eksiğim var. Ama ben daha ilkkez anne oluyorum öğrenicem.

Pardon siz evimizin hangi köşesinde yaşıyorsunuz yedi yirmidört bizi izlemiş gibi gelmiş buraya yorum yapmışsınızda? Allah bilir komşularınızıda camdna izliyorsunuzdur siz (öyle sallamaya böyle sallama yakışır) ünsnaları çok dikizlemeyin

Kocam kocam kocam diye her yoruma cevap verirken bu yorumu kaçırdın herhalde . Alintiladim bir bak ne anlatmış . Konu sahibi çok yanlış yerdesin . Olaylara çok tepkisel bakıyorsun . Kızman gereken ne buradaki yorumcular ne eşinin ailesi . Kızman gereken sen ve kocan . Evlilik iki kişiliktir . Sizin evlilik sen ve eşinin ailesi arasında . Eşin ortada yok . Bak benim eşimin ailesi görebileceğin en geri düşünceli insanlar. İlk gelinin cocuklarini kendi çocukları gibi buyutmusler . Benim çocuğum ise bana aitti . Çünkü ben yetişkin bir kadındim . Benim bedenime dokunacaklar mi cocuguma şunu verirler mi korkularim yoktu . Önce çocuk yetiştirmek konusunda kendimi eğittim . Başkası bana veya benim bedenimden çıkan çocuklarla ilgili karar veremez . Burada cebellesme senin sorunun en temelde . Evinde insanların sürekli ne işi var bu samimiyet nereden geligor

Gidip bugün mamayı alıcam hastanede veriliyor diye almamıştım.
Osman Gonulal I muhakkak takip et çocuk doğduktan itibaren ilk haftadan başlayıp anlatıyor ve YouTube da bunu anlatan çok fazla doktor var. Çocuğun en önemli ijtiyaci anne kucağı güvenli bağlanma için . Çocuğunu kucağından bırakma senden alıp başka eve GOTUREMEZ . Ne münasebet benim çocuğumu başka eve götürecekler diyeceksin . Sen annesin hep örnek veririm kedilere bak nasıl koruyorlar insanlardan köpeklerden yavrularını . Sen bir insansın sen yavrinu gerekirse babasından bile korumakla görevli bir annesin

Ay okurken depresyona girdim.bu nedir böyle kabus gibi..
Her zaman savunduğum şeyi tekrar söyleyeceğim.Mesafe iyidir,hayat kurtarır.Gerekirse kendi ailenize bile mesafe koyacaksınız huzurunuz ve sağlığınız için. Görüşmeyin. Ben yılda 2 kere falan görüyorum eş tarafını.Eşim istediği kadar görebilir.Müthiş huzur ve konfor…Tavsiye ederim.

Ayrıca o onu demiş yok köye laf gitmiş . Isterse yedi dünya bie araya gelip seni cekistirsin . Kuzular bile annelerine koşuyor . Anneleri besleyip buyutuyor .annelik her şeye karşı güçlü ,dirayetli durmak demek . Hastalıklı şekilde güç savaşı veren bu insanlardan çocuklarını koruyacaksin , eğitim alacaksin ki güçlü bir çocuk yetiştiresin

Yavrum dimdik dur gerekirse kapını açma kıyamet kopsun kimseyi evine alma ! Bak bebeğine bir şey olur Allah korusun
Ne demek seni yikayacakmis ne demek göğsünü gorecekmis yanlarında emzirmeyeceksin bebeğe yaklastirmayacaksin gece başka eve götürecekler oyle mi hoşt diyeceksin dik dur gerekirse delir cinnet getir herkes haddini bilsin seni pasif gördüm aç aç burayı oku guclen dim dik dur hic bir şeyden korkma

Sizin evinizde milyon verseler yaşamam :)
İstediğin kadar salla umrumda bile olmaz
Burada herkese çat çat cevap veriyorsunuz evdekilere de yapsanıza bakın ne güzel cevap veriyorsunuz herkese neden yapmıyorsunuz :)

Bu arada kocam arabuluculuk yapıyor yazık ona diyen sizsiniz aralarda yorumlarınızda var şimdi onu bulmakla enerjimi harcayamam sen bul oku:) Ara bulucu koca olmaz ben bu olaya karışmayayım sessizce durayım diyen koca olur

Son düzenleme:
Mama önceden alınıyor mu
Ben hiç mamayla beslemedim bilmiyorum

Bol bol emzirmek gerekiyor sarılık için
Süt olmazsa mama öneriyor doktorlar ayına göre diye biliyorum
Bizimkine hastanede verdiler. Özel hastaneydi ama devlette de verirler mi bilmiyorim . Siringayla verildiginde çocuk alismiyor çünkü zor cekiyor oradan mamayı .

Ayrıca doktorları kocanla birlikte dinle . Tüm bu dediklerine Osman hoca değiniyor . Neden bebeğe sekerli su verilmemeli verilirse neden ölür? Neden bol bol anne kucağına almalı

teşekkür ederim

Ayrıca doktorları kocanla birlikte dinle . Tüm bu dediklerine Osman hoca değiniyor . Neden bebeğe sekerli su verilmemeli verilirse neden ölür? Neden bol bol anne kucağına almalı
Ben hep başka doktorları takip etmiştim ütü yaparken izliyorum hep gebelik sürecinde nelere dikkat edilmeli bunlara bakıyordum şimdi dogum yaklaştı artık doğum sonrasına başladım çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim Allah razı olsun

Kocanız sizi korumuyor. Kocanız kendimi daha fazla dahil etmeden ne kadar işler yürür ona bakıyor. Bunu kabullenirseniz hiç yoktan önünüzü görür, kendiniz neler yapabileceğinize odaklanırsınız. Kocanıza güvenirseniz anasının bir gözyaşı yere düşmesin diye koşarken bi de bakmışsınız yarı yolda bırakmış sizi. Gözünüzü açın, yoksa sert düşeceksiniz.

Yetişin a dostlar bana iftira atıyorlar diye feveran etmeden önce bi sakince okusanız mı???
Bebeğe şeker veriyorsunuz demedim, ki bebek yok ortada onu da yazmışım 35. Haftadasınız diye. Aa her şeyi tane tane mi yazıcam canım?
Bir bebeğin ölümüne şaşkınlık göstermişsiniz korkunç diyerek, bu da şekerli suyun zararını bilmediğimizi gösteriyor.
Çocuk gelişimi mezunu olmanızın konuyla bir alakası yokmuş demek ki. Zaten eş ailesi de çok dikkate almıyor mezuniyet durumuzu.. Onlara çekin resti o zaman, ben şu bölüm mezunuyum sizden daha iyi bilirim, bebeğe ben bakıcam diyin. Böyle diyebilseniz burada konu açmazdınız ama di mi..

Ben yapmanız gerekeni söyledim, alın birkaç tane kitap okuyun, araştırın. Çok güzel doktor sayfaları var onları takip edin. Bunları bilirseniz size kocakarı tavsiyeleri ile geldiklerinde tepkiniz çok farklı olur diye düşündüm ama yanıldım, sizin öyle ne söylendiğini algılama, yorumlama, cevaplama olgunluğunuz yok. Her şeyi ya yanlış anlıyorsunuz ya da hiç anlamıyorsunuz.. Çok yorucusunuz.

teşekkür ederim
Kimseyle çocuğunu hiçbir yere yollama .evet şu an çok güçsüz hissediyorsun haklısın . Zaten bu yüzden leş kargasi gibi saldırıyorlar. Sakin ve güçlü olup net ol. Çocuk benim ben annesiyim en iyisini ben bilirim . Gerekirse delirmiş numrasi yapacaksin . Bırak lohusa depresyonu desinler deli desinler. Çocuğumu alanı yırtarim de. Kendi bedenin de çocuğun da sana ait

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…