başkalarının aracı olması

enfal86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
513
131
303
İstanbul
Merhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum.hayatımda kimse yok gönül isterdi ki sevdiğim insanla evlenip yuva kurmak.ama nasip olmadı.bu hafta farklı iki kişiyi tanıştırmak istediler.akrabaların tanıdığıymış.fotoğrafını gördüm ama ne yalan söyleyeyim beğenmedim öyle her şey tip değil biliyorum ama çok büyük gösteriyordu.bi çat içmenin zararı olmaz dedim ama bilmiyorum ne yapmalıyım sizce?sanki hislerim alınmış gibiyim uzun süredir.

Tip cok onemli degil demişsin de ruhlar dünyasında da yasamiyoruz

Yaş kaç onu belirtmemişsiniz...
Bir çay içmenin zararı olmaz...
Bu şekilde görücü usulü evlenip çok mutlu olan insanlarda gördük...

Fotoğrafını beğenmemişsiniz ama görüştüğünüzde enerjisi belki büyüler sizi...

Tip cok onemli degil demişsin de ruhlar dünyasında da yasamiyoruz
Şimdi tam tersini yazsaydım her şey tip mi diyeceklerdi.tabi ki önce tipini bakıyoruz ben böyle söyleyince sadece dış görünüşe önem veriyorum sanıyorlar ve çok sıkıldım bu durumdan beğenmiyosun diyolar çevredekiler.hele ki böyle şeylerde neye bakılır ki ilk önce

Ben 31 yaşındayım o kişi 38 ama daha fazla gösteriyordu

Görüsmelere gidin derim.
En kötüsü kriterlerinizi belirlemis olursunuz.
Fotografta begenmeyip bulusunca hosuna giden cok tanidigim var fotografa takilma derim hele vesikaliksa bakma bile

Ben ilk once ayakkabiya bakarim sonra tirnaklara

Tip önemli bence, sırf içi güzel diye senelerce tipini beğenmediğin adamla aynı yatağa girmek üzücü olurdu bence :) Aracıya güveniniz tam ise öyle kalkışın bu işlere teyzemin torunu da aracı vasıtasıyla evlendi karşı tarafın yalanlarına ortak olmuş aracı şöyle iyi,böyle güzel derken 4 ay sonra boşandılar.

Hayır adamın vesikalık fotosunu göndermişler bide.sosyal medyasına baktım hep 4 yıl 3 yıl önceki fotoları var

Ya vesikalıkda herkes kötü çıkıyor ki

Baska fotoğrafımi yokmus ya görücü görüşmesine is görüşmesi gibi vesikalık verilir mi

Tam benlik konu:) çok yakın arkadaşım arkadaşının kuzeni ile tanışmış ve benimle çok yakılacağını düşünmüş tanışmak istemedim ki sevmem bende bu tarz şeyleri:)eben eğse bana tavır yaptı kızdı etti neyse dedim gönlü kalmasın bi tanırım sonra bi bahane bulur olmaz derim dedim(dediği kişi İstanbul ben başka şehirde gurbet istemiyordum çünkü)neyse benim var verilmiş no verilmiş bakmış adam olur demiş beğenmiş kendince:) ben adamı ilk telde konuştuktan sonra gördüm neyse fena değil dedim başladık konuşmaya:)ve o adam benim şu an iki buçuk yıllık eşim ve kızımın babası biricik sevdiğim:) yani şans verin filmlerdeki gibi her zaman şahane tesadüfler Yıldırım aşkları olmuyor hep:) nasip kısmet bu işler sadece ön yargılı olmayın yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…