Tip cok onemli degil demişsin de ruhlar dünyasında da yasamiyoruzMerhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum.hayatımda kimse yok gönül isterdi ki sevdiğim insanla evlenip yuva kurmak.ama nasip olmadı.bu hafta farklı iki kişiyi tanıştırmak istediler.akrabaların tanıdığıymış.fotoğrafını gördüm ama ne yalan söyleyeyim beğenmedim öyle her şey tip değil biliyorum ama çok büyük gösteriyordu.bi çat içmenin zararı olmaz dedim ama bilmiyorum ne yapmalıyım sizce?sanki hislerim alınmış gibiyim uzun süredir.
Şimdi tam tersini yazsaydım her şey tip mi diyeceklerdi.tabi ki önce tipini bakıyoruz ben böyle söyleyince sadece dış görünüşe önem veriyorum sanıyorlar ve çok sıkıldım bu durumdan beğenmiyosun diyolar çevredekiler.hele ki böyle şeylerde neye bakılır ki ilk önceTip cok onemli degil demişsin de ruhlar dünyasında da yasamiyoruz
Ben 31 yaşındayım o kişi 38 ama daha fazla gösteriyorduYaş kaç onu belirtmemişsiniz...
Bir çay içmenin zararı olmaz...
Bu şekilde görücü usulü evlenip çok mutlu olan insanlarda gördük...
Fotoğrafını beğenmemişsiniz ama görüştüğünüzde enerjisi belki büyüler sizi...
Hayır adamın vesikalık fotosunu göndermişler bide.sosyal medyasına baktım hep 4 yıl 3 yıl önceki fotoları varBen de fotoğraflarda kötü çıkıyorum görücü usulüne girişsem hiç şansım olmayacakmış
Ben ilk once ayakkabiya bakarim sonra tirnaklaraŞimdi tam tersini yazsaydım her şey tip mi diyeceklerdi.tabi ki önce tipini bakıyoruz ben böyle söyleyince sadece dış görünüşe önem veriyorum sanıyorlar ve çok sıkıldım bu durumdan beğenmiyosun diyolar çevredekiler.hele ki böyle şeylerde neye bakılır ki ilk önce
Hahaha alemsin.Basligi okuyunca baskalarinin araci (arabasi) var,bizim niye yok diye serzenis bekledim ama bambaskaymis ahshsjaj
Ben de sanırım öyle yapıcam gözlemleyip öyle karar vericemHahaha alemsin.
Konu Sahibi ; bir çay içmekten bişey olmaz diyorum ben şahsen.
Hayır adamın vesikalık fotosunu göndermişler bide.sosyal medyasına baktım hep 4 yıl 3 yıl önceki fotoları var
Ben ilk once ayakkabiya bakarim sonra tirnaklara
Ayakkabi stilinden cok karakter analizi yapmisligim vardirAy
Aynı ben
Ayakkabi stilinden cok karakter analizi yapmisligim vardir
Spor ayakkabi da giyse onunda turleri vardirEn büyük korkum sivri burun ayakkabı giymesiydi:) hatta telde konuşurken buluşmadan önce de sormuştum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?