- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
yani bi insanın yaşadığı yerin o kişinin hayatında hiç sorun yaşamadığı anlamına gelmiyor gibi bişimi demek istedinizPara ile imanin kimde oldugu belli olmaz.
Doğrusu, eğlenceli mekanmış.
Onlardan biri olursan, bıçaklanma olasılığında kalmaz.
Önce aralarına gir ve ardından yavaş yavaş liderleri sen ol.
Film gibi hayat işte.
yani bi insanın yaşadığı yerin o kişinin hayatında hiç sorun yaşamadığı anlamına gelmiyor gibi bişimi demek istediniz
ya zaten alışıyorsun artık belli noktadan sonra önceden korka korka yürürdüm zaman geçtikçe onların olduğu zaman sanki etrafta kedi falan varmış gibi davranıyorum alışıyosun
Sanırım hıc umursamaz her gordugumu polıse sıkayet ederdım
Polis mi? Ne yapmış çocuklar...
Saldırı olaylarını saymazsak, masum masum artistlik taslıyorlar.
Eğlenceli hayatlarına zincir vurmamak gerek.
Hem, okul veletlerine hayat dersi olur.
Biraz gerçek dünya hakkında ders alsınlar.
Bıraz çirkef bır tıpım bellı olmaz benım ne yapacagım
Bende öyleyim, gel beraber rakip çete kuralım.
Olurda Vejetaryen Zombi başka bir yere taşınırsa, orayıda biz ele geçirelim.
Kız gün yüzü göremesin.
maddi durumlarının çok iyi olmadıklarını biliyorum çünkü eski erkek arkadaşımdı bu bahsettiğim ve kendisi anlatıyordu yani evde bi iki oda açtığını annesinin sonradan çalışmaya başladığını vs ama dediniz gibi kendimiz için çabalıcazHayir maddi durumlari iyi degil diyorsun ya. Belki sen disaridan oyle goruyorsundur.
Sorun yasamayan aile yok gibi. Herkes maddi yasamiyor sorunlarini , manevi problemlerle de cokebilir aileler.
Kisacasi hem haline sukur edeceksin ve hem de daha iyisine ulasmak icin cabalayacaksin.
ya zaten ev araba gibi şeler almak kolay biriktirrisin miras vs alırsın önemli olan bunu sürdürebilmek çoğu zaten sürdüremiyor bileinan hiçbir şey göründüğü gibi değildir.Bize borcu olan ve ödemeyen adamın altında kaç yıl önce aldığı lüks araba duruyor ama adam benzin alamıyor.Sırf dışarıya karşı arabası satıldı, durumu kötü demesinler diye rezil bir halde tutuyor kendini...ben rezil olacağıma param rezil olsun derim, ama herkes demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?