Başkalarının hayatlarını kıskanmak

minnosssk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
262
171
53
Size de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?

Olmuyor sosyal medya dışında hayatları var orada ne kadar mutludurlar bilemem ama ben istemediğim bi hayatı seçmem bu sizin elinizde

Ben insanlara özeniyorum bazen ama çevredekilerin de bir sürü problemle boğuştuğunu düşünmüyorum.iki taraf da abartıyor.

Olmuyor çünkü içlerini bilemezsin belki mutsuz ama bunu instagrama mı atacak herkes mutlu hallerini atar bende dahil ama eşimle kavga da ediyorum mutsuz oldugum zamanlarda oluyor ama hiçbirini yansıtmıyorum bence boşver bunları kendini boşuna üzme senden yüksek olanlara bakma senden daha kötü olanlara bak ki mutlu olasın

Hiç olmuyor açıkçası. Onlar gibi nasıl mutluymuş gösterisi yaparak nasıl instalık fotoğraf çekebilirim peşinde koşmuyorum,anı yaşıyorum çoğu zaman da paylaşım yapmıyorum ve çok ta mutluyum.Paylaşım yapmıyorum diye mutsuz muyum veya hayatımı yaşamıyor muyum,asla.

İşim gereği sosyal medya ünlüsü çok kişiyle çalıştım. Kendi gözlerimle defalarca gördüm size orada gösterilen hiçbir şey gerçek değil, en gerçek gibi görünenin en samimi olduğu düşünülenin bile hayatının ya da kişiliğinin oradakiyle alakası yoktu. Her seferinde şoka uğruyorduk. Sosyal medya işte insanlar size sadece istediklerini gösteriyorlar. Oradakiler kıskanılacak en son kişiler. Ayrıca birçoğu bahsettiğiniz o rahat ve sefa dolu hayatta kendilerini artık tatmin edecek bir şey bulamayınca türlü türlü bağımlılıklar geliştirip psikolojik rahatsızlıklar geçiriyorlar. İlgiyi bir kez tadınca onu kaybetme korkusu kafayı bile yediriyor onlara. Aldıkları tonlarca kötü itham yorum vs de cabası. Birçoğu da o rahat hayatlar uğruna özelinden onurundan gururundan anı yaşama mutluluğundan taviz veriyor. Takip bile etmeyin bence hele de bu kadar etkileniyorsanız.

Sizin çöküş nedeniniz eş ve ailesi. İlk önce onları hayatınızdan çıkarın sonra da kendinize güzel bir iş bulun ve buy arada uzman desteği alın. bingoo her şey düzeldi

Dilan Polat'ın hayat hikayesi videosunu izleyene kadar vardı ama hiçbir şey uzaktan gözüktüğü gibi değil ben benim olanlara şükür ediyorum artık.

Gecenlerde instagramda mükemmel iliskilerini sergileyen bir cift vardi. Sonuc? Adam kadini öldürdü..hala instagramdaki hayatlarin mükemmel oldugunu zannetmenize sasiriyorum. Gösterdikleri kadar görüyorsunuz sadece
Hatırlıyorum bunu. Güya adam kadına çok aşıktı. Yazık kadın şiddet görüyormuş. Sonunda da öldürmüş kadını. Binlerce de takipçisi vardı kadının..

Bir de son olay var duymuşsunuzdur,Dubai milyarderleri influencerlara maddiyat karşılığı olmadık iğrençlikler teklif ediyorlarmış ve bizden birilerine de gitmiş bu teklifler,o sebepten Dubai’ye giden tüm instagirller ekstra itti beni artık Giresim gelmiyor uygulamaya

Ben dunyada mutlulugun esit dagitildigini dusunuyorum.para,saglik vs esit degil ama mutluluk esit bence.ornegin cok.parasi olan da az parasi olan da 40 birim mutlu bence.yok oyle degil demeyin oyle.elinizdekinin kiymetini bilin,elinizdekilere sarilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…