Başkalarının hayatlarını kıskanmak

Evet maalesef ki bunlar duyduklarınız inanın arkada daha duymadığımız bilmediğimiz ne işler dönüyor. Biraz daha para biraz daha ilgi uğruna yapılanlar korkunç. Sosyal medya iyice çöplüğe döndü maalesef. Allah korusun bunlara özenen gençlerimizi çocuklarımızı.

Olmuyor çünkü sosyal medya kullanmıyorum,başkasının hayatlarını kıskanacak kadarda çökmüyorum hiç.

Gecenlerde instagramda mükemmel iliskilerini sergileyen bir cift vardi. Sonuc? Adam kadini öldürdü..hala instagramdaki hayatlarin mükemmel oldugunu zannetmenize sasiriyorum. Gösterdikleri kadar görüyorsunuz sadece
Hangi çift acaba yabancı mı?
hayatının ya da kişiliğinin oradakiyle alakası yoktu. Her seferinde şoka uğruyorduk.
Örnek verebilir misiniz isim vermeyebilirsiniz ne gibi şeyleri görünce şok oluyordunuz?
Benim bi arkadaş bütün fenomenleri takip edip aynısını yapmaya çalışıyor tüm ailesi onu vazgeçirmeye çalışıyor kız herkesi bezdirdi videoları eşine atıp bende bundan alıcam bana da bunu alcaksın beni de buraya götürceksin diye diye adamı borca soktu 2 işte çalışıyor. ona ders niteliğinde anlatıcam

Bana da anlatın lütfen çok merak ettim, kimmiş ve neler oluyormuş

Kaç yaşındasınız?
Hayatınızda memnun olmadığınız bir süreç ten mi geçiyorsunuz?

Google de "Ali Nassar Abulaban tik tok" aratsaniz cikar

Oradakiler gerçek değil deyince sakinlesip küfrü sürekli gidip gelmeyi normal mi kabul edeceksiniz ? Sizin yaşadığınız şekilde hayat yok normalinda sakin huzurlu evlilikler var
Ya sen nasıl bir insansın? Belli ki hayatımın zor bir dönemindeyim gelip başka konuda da bulup sen gibi değil herkes huzurlu sakin evliliği ne demek? Neyin nispetini yapmaya çalışıyorsun nasıl bir gaddarlık bu? Bir de hamilesin daha anlayışlı olman gerekirken insanın yarasına tuz basmaya çalışıyorsun, ne biçim bir vicdan mekanizman var

Örneğin iyi ailesiyle eşiyle aşkıyla çok gündemde olan sürekli sabırlı tevekkullu her şeyimiz mükemmel bizim gibi bir imaj çizen bir aile vardı ama kadının eşi bildiğiniz sinir hastasıydı. O Instagram videolarındaki aşk dolu çiftten eser yoktu. Adam bizim yanımızda kadına ağza alınmayacak laflar söyleyip küfür bile etti ki ortada sorun da yoktu, yanlarında küçük çocukları vardı çocuk durmuyordu bir türlü sebep buydu yani.
Başka bir örnek de genç bir kızdı mesela. Aşırı güzel genç yaşta parayı şöhreti bulmuş diyebilirsiniz dışarıdan bakınca ama kendisi sosyal medyada güncel kalabilmek için olmadık şeyler yapıyordu. Estetik bağımlısı olmuştu artık vücudu ameliyatlara tepki veriyordu. Son olarak eroin bağımlısı olduğunu öğrendik ve kendisiyle çalışmaktan hemen vazgeçtik.
Çoğunun psikolojisi bozuk maalesef bir anda haybeden gelen ün ve parayla ne yapacaklarını bilemiyor bir yerden sonra da hiçbir şeyle tatmin olmuyorlar. Hayatlarını başkaları için yaşıyorlar kendileri için değil. Hepsinin yaşamları vitrinlik. Dışarıdan yaldızlı ve hoş ama içleri bomboş.

Evet bazen özendiğim oluyor açıkçası. Aslında bu tarz insanlar tam da bunun için yani kıskandırmak için o paylaşımları yapıyor. Kimse dört dörtlük bir hayat yaşadığını zannetmiyorum. Ama bazen içimin gittiği de oluyor yalan yok.

Kaç yaşındasınız?
Hayatınızda memnun olmadığınız bir süreç ten mi geçiyorsunuz?
30 yaşındayım evet malesef son zamanlarda çok bunalıyorum. Bir yol arayıp bulamayan, bulsa da cesaret edemeyen bir haldeyim

Hiç bir arkadaşim ve akrabam kiskanacagim bir hayat yaşamiyor. Şaka bir yana boyle hislerim olsa insta kullanmazdim.

Gayet mutlu huzurlu bir aileyiz, boguştugumuz sorunlarimiz yok şuan. En fazla arada birbirimizle ufaktan takişiriz biter. Sahte olan da var olmayan da bu onemli değil, siz mutsuz oldugunuz için oraya ne koyulsa size dokunur zaten

Gecenlerde instagramda mükemmel iliskilerini sergileyen bir cift vardi. Sonuc? Adam kadini öldürdü..hala instagramdaki hayatlarin mükemmel oldugunu zannetmenize sasiriyorum. Gösterdikleri kadar görüyorsunuz sadece
Evet böyle birçok durum oldu sosyal medyada. Ve de bir insan her anını her mutluluğunu insanlara gösterme isteği peşindeyse zaten o kişinin içinde bir eksiklik bir huzursuzluk var demektir. Çünkü anı yaşamak yerine o anı başkalarına gösterme peşinde olmak çok iyi bir şey değil

Bana da anlatın lütfen çok merak ettim, kimmiş ve neler oluyormuş

Fenomenlerin para karşılığı Dubaili zengin adamlarla yaptığı akla hayale gelmeyecek igrenclikte fanteziler maalesef. 2017 yılında patlak vermişti ilk o zamanlar yabancı fenomenlerle patlamıştı Pucca aralarında Türk olduğunu da ifşa etti. Pis videolara denk gelmemek için bakmadım ben ama Pucca ve Dubai yazarsanız çıkıyor haberler

30 yaşındayım evet malesef son zamanlarda çok bunalıyorum. Bir yol arayıp bulamayan, bulsa da cesaret edemeyen bir haldeyim
İşte tam bunun için ozeniyorsunuz. Kendinizden memnun olduğunuz gün bu süreçten vazgeçeceksiniz diye düşünüyorum

Aynen öyle. Eskiden evlerde perde vardi ici görünmesin diye. Bugün problemsiz milletin yatak odasina kadar girebiliyoruz. Heleki düsünülmeden cocuklarin paylasilmasini yalnis buluyorum, ama "takipcileri" icin cocuklari da kullanan cok.

Oralarda gosterılenlerın hepsı gercek degıl diye bır söylenip gidiyorsunuz nerden biliyorsunuz.O anlık mutludur paylaşmıştır.
Bazı insanlar neredeyse her şeyi ve duygularını paylaşıyorlar. Ama içsel huzura ulaşan bir insan zaten kendi mutluluklarını insanlara gösterme çabasında olmaz ki. Benim mutluluğum beni ilgilendirir insanlar görmese de olur der. Konu sahibi büyük ihtimalle sürekli mutlu paylaşım yapan sosyal medya fenomenlerinden bahsediyor. Ve biz de ona farklı bir bakış açısı sunmak için "onların da kendilerine göre sorunları vardır ama ilgi çekebilmek için o platformda her şey çok güzelmiş gibi gösteriyorlar" anlamında söyledik

Hayatınızı sosyal medya mı yönlendiriyor?Sosyal medyada aşk böcüğü olup,arka planda sürekli kavga eden çiftler tanıyorum.

Ha bu arada yorumlar insta ünlülerinden ilerliyormuş. Devamli tek paylaştigi şey eşi, cocugu olan veya her anini paylasan çok takipcili ve bunlar uzerinden para kazanan insanlari ben takip etmiyorum. Kiskanmaktan değil ama tanimadigimiz insanlarin hayatlarinin o kadar içinde olmanin geregi var mi? Banane yani diyorum. Ve inandirici da değil acikcasi her gun her gun post atmam için para almam lazim hayatta kendi istegimle yapamazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…