Evet ben o tarz sayfaları takip bile etmiyorum yaptıklarını desteklemiş olmamak için. Bu sefer de reelsler kısmında çıkıyorlarAynen öyle. Eskiden evlerde perde vardi ici görünmesin diye. Bugün problemsiz milletin yatak odasina kadar girebiliyoruz. Heleki düsünülmeden cocuklarin paylasilmasini yalnis buluyorum, ama "takipcileri" icin cocuklari da kullanan cok
ben o olayı şey diye okudum ya. dubaili iş adamı çok para veriyor influencera , gel benim suratıma/üzerime s*ç diye. varya böyle işemeli falan fantazilerMı acabaa? Dubaide para icin dıskı yiyen influencer haberi görmediniz herhalde..Biz mis gibi oh negzel tatil yapiyor derken millet neler yiyor yahu.Hiiic özenmem sükürler olsun her günüme.
Umuyorum öyle olacak, yeniden neşeli mutlu günlerime dönmek istiyorum artık.Sizin çöküş nedeniniz eş ve ailesi. İlk önce onları hayatınızdan çıkarın sonra da kendinize güzel bir iş bulun ve buy arada uzman desteği alın. bingoo her şey düzeldi
Millet beni kiskansin ben niye kiskanayimSize de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?
Evet ben o tarz sayfaları takip bile etmiyorum yaptıklarını desteklemiş olmamak için. Bu sefer de reelsler kısmında çıkıyorlarMesleğim sosyal medyada aktiflik gerektirmeseydi o platformdaki hesabımı kapatırdım
Ben niye sizi kıskanıyorum yaMillet beni kiskansin ben niye kiskanayim
Ben niye sizi kıskanıyorum ya
Daha kitap da alınmaz çok zam geldiBen kitap paylaşan insanları kıskanıyorum. Kocaman kocaman kütüphane olanları kıskanıyorum. Niye benim az kitabım var diye. Bu yüzden sadece yazarları takip ediyorum. Kimin ne yaptığı ile ilgilenmiyorum. Takip etmeyin rahatlayın.
Daha kitap da alınmaz çok zam geldi
sorulara cevap vermeden yeni konu mu açtınız?Ya sen nasıl bir insansın? Belli ki hayatımın zor bir dönemindeyim gelip başka konuda da bulup sen gibi değil herkes huzurlu sakin evliliği ne demek? Neyin nispetini yapmaya çalışıyorsun nasıl bir gaddarlık bu? Bir de hamilesin daha anlayışlı olman gerekirken insanın yarasına tuz basmaya çalışıyorsun, ne biçim bir vicdan mekanizman var
Kim oGecenlerde instagramda mükemmel iliskilerini sergileyen bir cift vardi. Sonuc? Adam kadini öldürdü..hala instagramdaki hayatlarin mükemmel oldugunu zannetmenize sasiriyorum. Gösterdikleri kadar görüyorsunuz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?