malesef pek unutulmuyor canım biz uzun zamandır ailemin yanında kavga etmememize rağmen geçen annem eşimle ettiğim eski kavgaları ima edecek bir cümle kurdu.çok üzüldüm.çok haklısın kim isterki inşş söylediği gibi olurr birdaha kimsenin yanında tartışmazsınız...
sen hiçç başkasının evliliğine bakma canım evlerinin içlerinde neler oluyor sen bilemezsinkii önemli olan işte kimsenin yanında tartışmamakk..
ağlamaa sakın birdaha olmadığı sürece unut bunu..
ailesi seni tanıyan onu tanıyan insanlarrr sen merak etmee başarısızlık olarakta düşünmee bundan sonra giittiğinizde çok iyi olun ozaman zaten onlarda unuturr...hiçç üzülmee...
malesef pek unutulmuyor canım biz uzun zamandır ailemin yanında kavga etmememize rağmen geçen annem eşimle ettiğim eski kavgaları ima edecek bir cümle kurdu.çok üzüldüm.bu pozisyonlara düşmek istemiyorum.üstelik benim yapım gereği öyle herşeyi eşe dosta anlatmam,evin içindekileri,yaşadıklarımı.mahreme önem veririm.
evet tartışmalar evliliğin tuzu biberidir derler ama başkalarının yanında olunca şekil değişiyor...bazı erkekler çevresindeki insanların yanında tartışarak kendi üstünlüğünü çevresindekilere kanıtlama gereği duyabiliyor..yalnız bu istemdışı tamamen psikolojik bir durum... ama olsun bu kadar büyütmeyin derim...kötü bir anı olarak kalacak belki ama bu sizin hassasiyetinizle orantılı...allah gönlünüze göre versin...sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?