• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkalarının yanında sevgilisine soğuk davranan erkek...

yareeen

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
64
10
16
Balıkesir
Kızlar benim sevgilim çok ağır biri... Hiç romantik değil. Güzel birşey söylemez. Ne biliyim başkalarının yanında da çok soğuk davranıyor. Yan yana oturmuyoruz. Kendini benden uzaklaştırıyo. Neden böyle davranıyor sizce? Sizin başınıza da böyle birşey geldi mi?

Gıcık olurum ağır abi triplerinde dolaşanlara.. nasıl bir komplekstir bu anlamam...

Herkese karşı mı böyle sana özel mi? Ne bileyim kardeşine akrabasına da böyle mi..

valla hiç başıma gelmedi hatta tam tersiydi
bende utanırdım dışarda başkalarının yanında mucuk mucuk olmaktan,
bu yüzden kavga bile ederdik.
ama sizinki kadar ağır abi takılanlarda zordur yani,
sevgilimisin yoksa yanında korkuluk musun belli değil.

Kızlar benim sevgilim çok ağır biri... Hiç romantik değil. Güzel birşey söylemez. Ne biliyim başkalarının yanında da çok soğuk davranıyor. Yan yana oturmuyoruz. Kendini benden uzaklaştırıyo. Neden böyle davranıyor sizce? Sizin başınıza da böyle birşey geldi mi?

yalnızken açık açk sor bnce neden böle oldğnu

eski nişanlım böyleydi.. çok zoruma giderdi.. tamam büyüklerin yanında mesafeli olması iyi hoş derdim de yaşıtlarımızın yanında da beni hiç umursamıyormuş gibi davranırdı.. deli olurdum..

eski nişanlım böyleydi.. çok zoruma giderdi.. tamam büyüklerin yanında mesafeli olması iyi hoş derdim de yaşıtlarımızın yanında da beni hiç umursamıyormuş gibi davranırdı.. deli olurdum..

Aynen öle. Büyüklerin yanında mesafeli olması çok iyi tabi. Kendi arkadaşlarımızın yanında beni tanımıyomuş gibi davranıyo. Hiç ilgilenmiyor. İnsanın zoruna gidiyor

Back
X