Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başkalarının yanında sevgilisine soğuk davranan erkek...
Kızlar benim sevgilim çok ağır biri... Hiç romantik değil. Güzel birşey söylemez. Ne biliyim başkalarının yanında da çok soğuk davranıyor. Yan yana oturmuyoruz. Kendini benden uzaklaştırıyo. Neden böyle davranıyor sizce? Sizin başınıza da böyle birşey geldi mi?
valla hiç başıma gelmedi hatta tam tersiydi
bende utanırdım dışarda başkalarının yanında mucuk mucuk olmaktan,
bu yüzden kavga bile ederdik.
ama sizinki kadar ağır abi takılanlarda zordur yani,
sevgilimisin yoksa yanında korkuluk musun belli değil.
Kızlar benim sevgilim çok ağır biri... Hiç romantik değil. Güzel birşey söylemez. Ne biliyim başkalarının yanında da çok soğuk davranıyor. Yan yana oturmuyoruz. Kendini benden uzaklaştırıyo. Neden böyle davranıyor sizce? Sizin başınıza da böyle birşey geldi mi?
eski nişanlım böyleydi.. çok zoruma giderdi.. tamam büyüklerin yanında mesafeli olması iyi hoş derdim de yaşıtlarımızın yanında da beni hiç umursamıyormuş gibi davranırdı.. deli olurdum..
eski nişanlım böyleydi.. çok zoruma giderdi.. tamam büyüklerin yanında mesafeli olması iyi hoş derdim de yaşıtlarımızın yanında da beni hiç umursamıyormuş gibi davranırdı.. deli olurdum..
Aynen öle. Büyüklerin yanında mesafeli olması çok iyi tabi. Kendi arkadaşlarımızın yanında beni tanımıyomuş gibi davranıyo. Hiç ilgilenmiyor. İnsanın zoruna gidiyor