• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baskalariyla kiyaslanmak

Sırf cocuklugumdan beri kuzenlerle komşu çocuklarıyla kıyaslandığım için ozguvensizim. Ortalama bir üniversiteyi kazandım. Ev işi yapıyorum. Yapınca "Tabi ki yapacaksın" diyorlar. Yapmayinca ya da en ufak hatamda benden kötüsü yok :( 19 yaşındayım bu yaşta saçlarım beyazlamaya başladı. Ben ne yapayım? :(
En nefret ettigimdir kiyaslanmak bunu bekarken çok nadir bende yaşadım,annenle anlayacağı dilden konuşmayı dene belki anlar,evlendim kocam yapmak istedi bayılır istedigini yapmadığım için beni elestirmeye,genelde yapacağımız şey ben buyum bu kadarim elimden bukadar geliyor mesajını vermek gerekirse millete lafını vermek Allah kolaylık versin inşallah

En nefret ettigimdir kiyaslanmak bunu bekarken çok nadir bende yaşadım,annenle anlayacağı dilden konuşmayı dene belki anlar,evlendim kocam yapmak istedi bayılır istedigini yapmadığım için beni elestirmeye,genelde yapacağımız şey ben buyum bu kadarim elimden bukadar geliyor mesajını vermek gerekirse millete lafını vermek Allah kolaylık versin inşallah

Annemle konuşmayı denesem bile inkar ediyor maalesef :(

Nasıl bozacagim ki?
Kendini doğru ifade ederek. Ergenlik yaşıyorsun tamam madem sen iş yapıyorsun kardeşinde yapacak herkes elini taşın altına koyacak sadece annen yada sen yapmak zorunda değilsin. Bundan şikayetçiysen de güzel bi şekilde anlatacaksın. Ama sadece sofra kurmayı bütün ev işi olarak görüyorsan kusura bakma yani olmaz öyle.
Kıyaslamaya da kulağını tıkayacaksın bu kadar yani bunda yapamayacak bişey yok duymazdan gel müzik dinle bitti

evet çünkü bu kadar insan aynı anda yanılıyor ama sen haklısın dimi? çünkü sürekli anlattıkların aynı yönde, hep sen mükemmelsin ama başkaları senin hata yapmana sebep oldu hep suçlu başkaları asla sen değilsin.gerçekleri kabul etmezsen etme hayat senin hayatın ben yazar geçerim seni tanımam etmem sen 1000 tane konu da açsan aynı cevabı duyacaksın.19 yaşında gibi değil daha 15 yaşında ergenliğinin en tepe yerinde gibi konuşmaların ve hareketlerin.kimsenin seni linç ettiği yok gerçekler işine gelmiyo.Konu açman için de kafana silah dayandığını sanmıyorum? keyfin bilir, sana hayatta mutluluklar ailene de bol şans ve sabır

Evet ben haklıyim ben mükemmelim. Ben böyle bir şey mi dedim? Açtığım konulara yaşadıklarima inanmiyorsunuz. Ben de yorum yapın diye sizin başınıza silah dayamiyorum. Sadece ben değil çoğu kisiyi linç ediyorsunuz. Bu sitede tek amacınız ya birilerini linç etmek ya da dalga geçmek. Bu sekilde vakit olduruyorsunuz

Ayrıl o evden. Kendi hayatını kur. Yeter valla benim cigerim soldu senin dertlerden/dert sandıklarından. Burdan sana kim ne yazsa çözüm olacak? Her gün ailenden yakınıyorsun. Belli ki sevgi de kalmamış. Reşitsin işte daha ne bekliyorsun.

Ayrıl o evden. Kendi hayatını kur. Yeter valla benim cigerim soldu senin dertlerden/dert sandıklarından. Burdan sana kim ne yazsa çözüm olacak? Her gün ailenden yakınıyorsun. Belli ki sevgi de kalmamış. Reşitsin işte daha ne bekliyorsun.

+1
Bence konu sahibesi yurda kacmali acilen. Ailesi hayat emen turden

Evet ben haklıyim ben mükemmelim. Ben böyle bir şey mi dedim? Açtığım konulara yaşadıklarima inanmiyorsunuz. Ben de yorum yapın diye sizin başınıza silah dayamiyorum. Sadece ben değil çoğu kisiyi linç ediyorsunuz. Bu sitede tek amacınız ya birilerini linç etmek ya da dalga geçmek. Bu sekilde vakit olduruyorsunuz
Keşke biraz had bilsen. Kimse burada ne seni linç etti ne seninle dalga geçti. Sen linç ne demek dalga ne demek görmemişsin.
Kimse sana inanmıyor da değil, he rkonuda olduğu gibi bu konuda da kendi olumsuzlukların için başkalarını sorumlu tutuyorsun. İnsanların söylediği her şeye bir bahane buluyorsun. Burada insanlara kızacağına ailene akrabalarına söyle bunları. Kusura bakma ama evde yaşıyorsan yapmak zo run da sın. Ha bunu annen ya da ailen için değil, kendin için yapmalısın. İnsan yaşadığı yeri güzelleştirmek bana göre, sadece iftara yardım etmekle olmuyor yani. O evin çamaşırı bulaşığı ütüsü yemeği temizliği yok mu? Valla yardımı bi iftar hazırlamakla yapıyorsanız olmaz ki. Ben bileğim yandığı için kaç gündür ev işlerine elimi süremiyordum annem işten geldiğinde benim yediklerimi makineye dizerken ben rahatsız oluyordum. Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz anlamıyorum. Yine tekrarlıyorum, ne linç var ne dalga geçme burada insanların tepki gösterme sebebi bu kadar sorunların ailenin veya akrabalarının cahilliğini farkında iken hiçbirşey yapmayıp sadece dert yanman.

4 kişiyiz bir de kız kardeşim var o pek yapmıyor. Bu aralar tembellesti. Hocalar odev vermeye başladı. Onları yapıyorum bazen dil çalışıyorum. İş yapmamı istemesi normal sorun bu değil zaten. Sorun is yaptığım halde yapmiyormusum gibi gorulmesi. En ufak bir hatamda da tembel ilan edilmem
Bizde iki kız kardeşiz kardeşim iki yaş küçük benden bizdede aynıydı en çok işi ben yapardim ,,kardeşim yapmazdı ama hep o daha kiymetliydi öylede kalacak ama benim çok umrumda olmadı, onlarda öyleydi öyle kabul ettim şuan yine dara düşse ailem ilk cirpinan benim sende canını sıkma kafana takma bunu gereken neyse yap otur kenarda evlenip gidince anlayacsklar kıymetini eğitimini alıp bı an önce para kazanmaya bak ne ailene ne evlenince kocana minnet eyleme.

Keşke biraz had bilsen. Kimse burada ne seni linç etti ne seninle dalga geçti. Sen linç ne demek dalga ne demek görmemişsin.
Kimse sana inanmıyor da değil, he rkonuda olduğu gibi bu konuda da kendi olumsuzlukların için başkalarını sorumlu tutuyorsun. İnsanların söylediği her şeye bir bahane buluyorsun. Burada insanlara kızacağına ailene akrabalarına söyle bunları. Kusura bakma ama evde yaşıyorsan yapmak zo run da sın. Sadece iftara yardım etmekle olmuyor iş. O evin çamaşırı bulaşığı ütüsü yemeği temizliği yok mu? Valla yardımı bi iftar hazırlamakla yapıyorsanız pes. Ben bileğim yandığı için kaç gündür ev işlerine elimi süremiyordum annem işten geldiğinde benim yediklerimi makineye dizerken ben rahatsız oluyordum ya. Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz anlamıyorum.

Ben de diyorum ki sorun is yapmak değil. İŞ YAPTIĞIM HALDE YAPMIYORSUN DEMELERİ.

Ben de diyorum ki sorun is yapmak değil. İŞ YAPTIĞIM HALDE YAPMIYORSUN DEMELERİ.
E o zaman yapıyorum ya gözlerin mi görmüyor desene arkadaşım.
Sesini çıkarmadığın sürece biz ne yapabiliriz sana söyler misin? Ay daraldım yahu.

Aile evindeysen bunlara katlanacaksın. Bence 18 yaşından sonra aileyle yaşamak zulüm. Çünkü senin kanın deli akıyor,gençsin kendine zaman ayırmak istiyorsun ve farklı bir dünyan var sonra ordan anne baba kardeş çıkıp kalk kız soğan doğra diyince moral motivasyon kalmıyor. Yapılan işi de asla beğenmeyecekler çünkü sorun iş değil. Kendi yaşanmışlıklarını, hayat yorgunluklarını herkes gücü yettiğinden çıkarır bu da o misal.

Yapma o zaman direk.Bende de vardı öylesi.elimden geldiğince yapardım yinede bir şey yapmıyorsun olurdu.Yemeği yapardım perdeleri çıkarıp yıkayıp asardim evi süpürürdüm masayı topladım çamaşırı sererdim ama yapmıyorsun ki olurdu.Bende bak nasıl yapilmazmis dedim yapmıyorum artik😂 Bir bardak kahve yaparsam sevinir duruma geldiler😂

Back
X