- 1 Mayıs 2020
- 23
- 33
- 38
- 24
- Konu Sahibi CatLover06
- #41
E yani tabiki yapacaksın.
Bende annemin evine geldiğinde yan gelip yatmıyorum her işi yapıyorum. Evde çalışan ya da hizmetli yoksa yapmalısın. Çünkü o evde sende yaşıyorsun. Her konuda, her üyeliğinde söylüyorum senin sorunun çevren ya da ailen değil.. Psikolojik durumun. Benim akrabalarım yeri geliyor bana neler neler diyorlar. Ben ağızlarının payını verebiliyor muyum? Verebiliyorum. Sen bunu yapamıyorsun ne yazık ki.
Ha kıyaslamayı da çoğu aile yapıyor, zamanında benim annemde yaptı ama takılmadım. Kıyasladığı insanlara bakarak kendimi eğitip geliştirdim. Annen boşa söylemiyordur.
İnsanlar ile kıyaslanmak nedir yahu?
Her insanın potansiyeli farklıdır. Herkes kendi potansiyelini keşfedip kendini geliştirmeye odaklansın. Akrabalarınızı el alemi takdir edip kendi yolunuzu bakınız..
Onun dışında yaşanılan da evde ki sorumlulukları yerine getirmek tabi ki göreviniz; size dil uzatanlara eleştirenlere gerekli cevabı verip gerektiğinde tartışmaya girmekten çekinmemesi gerektiğinde hem fikiriz.