Başkasına aşık olmasından korkuyorum

Kedicik___

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
44
7
16
35
Merhaba hanımlar lütfen çok saçma bir düşünce demeyin öyle olduğunu biliyorum ama engel olamıyorum, beraber olduğum inasanın başkasına aşık olmasından çok korkuyorum , ona çok güveniyorum beni çok sevdiğinden de şüphem yok ama başka insanların arasına girince yeni biri ilgisini çeker ve aşık olur diye çok korkuyorum yeni tanıyacağı insanların arasına girmesini istemiyorum bu yüzden , kendimi çok yıpratıyorum lütfen bana akıl verin :(

Kendiniz zaten sacma konu oldugunu soylemissiniz)))
Konu cok celiskili, hem sevgilinize guveniyorsunuz, hem de başkasina asik olmasindan korkuyorsunuz.
Demek ki, sevgilinize guvenmiyorsunuz.
Sevgilinizi hayatinizin merkezine koymayin, yoksa cok uzulursunuz.
Disari cikmasa bile istese internette de biriyle tanisip asik ola bilir.
Oyuzden kotu dusunceleri kafanizdan cikarip sevgilinizle mutlu olmaya calisin.

Kendiniz zaten sacma konu oldugunu soylemissiniz)))
Konu cok celiskili, hem sevgilinize guveniyorsunuz, hem de başkasina asik olmasindan korkuyorsunuz.
Demek ki, sevgilinize guvenmiyorsunuz.
Sevgilinizi hayatinizin merkezine koymayin, yoksa cok uzulursunuz.
Disari cikmasa bile istese internette de biriyle tanisip asik ola bilir.
Oyuzden kotu dusunceleri kafanizdan cikarip sevgilinizle mutlu olmaya calisin.
Evet güveniyorum çünkü çok dürüst biri olduğunu biliyorum ancak gönül bu ne olacağı belli olmaz ve bu kötü düşünceden sıyrılamıyorum bir başkası bana böyle bir konu açsa bende saçma derim insan kendi saplanıp kalınca çok başka bakıyor

Merhaba hanımlar lütfen çok saçma bir düşünce demeyin öyle olduğunu biliyorum ama engel olamıyorum, beraber olduğum inasanın başkasına aşık olmasından çok korkuyorum , ona çok güveniyorum beni çok sevdiğinden de şüphem yok ama başka insanların arasına girince yeni biri ilgisini çeker ve aşık olur diye çok korkuyorum yeni tanıyacağı insanların arasına girmesini istemiyorum bu yüzden , kendimi çok yıpratıyorum lütfen bana akıl verin :(
Korkulan eninde sonunda başa gelir derler. Yoga yap enerji bedenin rahatlar olumsuz dusuncelerinden siyrilirsin zamanla

Evet güveniyorum çünkü çok dürüst biri olduğunu biliyorum ancak gönül bu ne olacağı belli olmaz ve bu kötü düşünceden sıyrılamıyorum bir başkası bana böyle bir konu açsa bende saçma derim insan kendi saplanıp kalınca çok başka bakıyor
ama guven bu degil ki. Acaba bir piskologa mi gozukseniz? Hic iyi gozukmuyorsunuz malesef

Acilen psikologa gidin.
Kendi durumumun farkındayın çok mantıklı bir insan olmama rağmen bu düşüncede saplanıp kaldım ve sıyrılmaya çalışıyorum , tanıdıklarıma bu konuyu açamayacağın için burada hemcinslerimin desteğini istemiştim , keşke bunları göz önüne alarak yorumda bulunsaydınız. Yine de teşekkür ederim.

Gönül bu ne olacağı belli olmaz diyebiliyorsanız siz de günün birinde başkasına aşık olabilirsiniz. Önüne geçemeyeceğiniz şeyleri dert etmeyin yaşamadan. Daha önce beraber olduğunuz kişilere karşı da aynı düşüncelere sahip miydiniz bunu sorun kendinize. Eğer hepsine karşı bunu düşünüyorsanız muhtemelen kendiniz gereksiz korku duyuyorsunuz, terapi fikrini değerlendirin derim. Yok sadece bu sevgilinize karşı öyleyse belki size öyle bir izlenim vermiştir, güven sorununuz vardır

Merhaba hanımlar lütfen çok saçma bir düşünce demeyin öyle olduğunu biliyorum ama engel olamıyorum, beraber olduğum inasanın başkasına aşık olmasından çok korkuyorum , ona çok güveniyorum beni çok sevdiğinden de şüphem yok ama başka insanların arasına girince yeni biri ilgisini çeker ve aşık olur diye çok korkuyorum yeni tanıyacağı insanların arasına girmesini istemiyorum bu yüzden , kendimi çok yıpratıyorum lütfen bana akıl verin :KK43:
Bu sadece bir düşünce mi yoksa şüphelendiğiniz bir şey mi var. Eğer bir vesveseyse boşuna ilişkinizi yıpratmayın o düşüncelerinizi aklnızdan atın derim. Yoksa çok yıpratır kendinizden kendi elinizle uzaklaştırırsınız. benim bir sevgilim vardı yeni ayrıldık. Sürekli benimle kavga ediyor onu aldattığımı ve başkalarıyla konuştuğumu düşünüyordu. Her gittiğim yerden video istiyor ya da görüntülü arıyordu. ortam nasıl erkek var mı diye. bir katlanılır iki katlanılır ama her dk bu paronayakça düşünceyle yaşanmaz. bir süre sonra karşı tarafta bunalır. Ben neler çektim bu saçma sapan takıntılar yüzünden. Sürekli takip ederdi. Ve biriyle konuşuyorum başka erkeklerle görüşüyorum sanardı. öyle ki geceleri ailemi uyutup sevgililerime gittiğimi düşünürdü. Ve inanın böyle şeylerin asla geri dönüşü olmaz. Karşınızdaki gerçekten sizi seviyor ve size hissettiriyorsa anın tadını yaşayın. birbirinizi mutlu etmeye bakın. Daha büyük ve gerçek sorunlarla karşilaştiğinizda mücadele edecek gücünüz kalmaz. kendimden pay vereyim. benim görüştüğüm kimseyi bırakın kanka bile olabilecek bir erkek arkadaşım yoktu. Beni böyle bunaltmasaydı ben zaten yanlış yapmazdım, aldatmazdım. (aldatmadım da)Sizde bu düşüncelerinizi atın kafanızdan ve unutmayın eğer kişi isterse her şekilde ihanet edebilir ve insan hep en çok korktuğuyla sınanır.

Bu sadece bir düşünce mi yoksa şüphelendiğiniz bir şey mi var. Eğer bir vesveseyse boşuna ilişkinizi yıpratmayın o düşüncelerinizi aklnızdan atın derim. Yoksa çok yıpratır kendinizden kendi elinizle uzaklaştırırsınız. benim bir sevgilim vardı yeni ayrıldık. Sürekli benimle kavga ediyor onu aldattığımı ve başkalarıyla konuştuğumu düşünüyordu. Her gittiğim yerden video istiyor ya da görüntülü arıyordu. ortam nasıl erkek var mı diye. bir katlanılır iki katlanılır ama her dk bu paronayakça düşünceyle yaşanmaz. bir süre sonra karşı tarafta bunalır. Ben neler çektim bu saçma sapan takıntılar yüzünden. Sürekli takip ederdi. Ve biriyle konuşuyorum başka erkeklerle görüşüyorum sanardı. öyle ki geceleri ailemi uyutup sevgililerime gittiğimi düşünürdü. Ve inanın böyle şeylerin asla geri dönüşü olmaz. Karşınızdaki gerçekten sizi seviyor ve size hissettiriyorsa anın tadını yaşayın. birbirinizi mutlu etmeye bakın. Daha büyük ve gerçek sorunlarla karşilaştiğinizda mücadele edecek gücünüz kalmaz. kendimden pay vereyim. benim görüştüğüm kimseyi bırakın kanka bile olabilecek bir erkek arkadaşım yoktu. Beni böyle bunaltmasaydı ben zaten yanlış yapmazdım, aldatmazdım. Sizde bu düşüncelerinizi atın kafanızdan ve unutmayın eğer kişi isterse her şekilde ihanet edebilir ve insan hep en çok korktuğuyla sınanır.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Öyle düşüncelerim yok karşı tarafa da yansıtmıyorum benim ki sadece kendi içimde yaşadığım bir endişe

Kıskanç birisin demek,paylaşmayı bile kabul edemiyorsn bundan bu korkular ,gidip uç noktayı seçiyorsun ya başkasına aşık olurmuymuş delimizin,adamıda sakın bunalıma yersiz ,gece gece yat zıbar uykusu gelmiş bebek gibi huysuzlanma durduk yere😊😊😊

Bu sadece bir düşünce mi yoksa şüphelendiğiniz bir şey mi var. Eğer bir vesveseyse boşuna ilişkinizi yıpratmayın o düşüncelerinizi aklnızdan atın derim. Yoksa çok yıpratır kendinizden kendi elinizle uzaklaştırırsınız. benim bir sevgilim vardı yeni ayrıldık. Sürekli benimle kavga ediyor onu aldattığımı ve başkalarıyla konuştuğumu düşünüyordu. Her gittiğim yerden video istiyor ya da görüntülü arıyordu. ortam nasıl erkek var mı diye. bir katlanılır iki katlanılır ama her dk bu paronayakça düşünceyle yaşanmaz. bir süre sonra karşı tarafta bunalır. Ben neler çektim bu saçma sapan takıntılar yüzünden. Sürekli takip ederdi. Ve biriyle konuşuyorum başka erkeklerle görüşüyorum sanardı. öyle ki geceleri ailemi uyutup sevgililerime gittiğimi düşünürdü. Ve inanın böyle şeylerin asla geri dönüşü olmaz. Karşınızdaki gerçekten sizi seviyor ve size hissettiriyorsa anın tadını yaşayın. birbirinizi mutlu etmeye bakın. Daha büyük ve gerçek sorunlarla karşilaştiğinizda mücadele edecek gücünüz kalmaz. kendimden pay vereyim. benim görüştüğüm kimseyi bırakın kanka bile olabilecek bir erkek arkadaşım yoktu. Beni böyle bunaltmasaydı ben zaten yanlış yapmazdım, aldatmazdım. Sizde bu düşüncelerinizi atın kafanızdan ve unutmayın eğer kişi isterse her şekilde ihanet edebilir ve insan hep en çok korktuğuyla sınanır.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Öyle düşüncelerim yok karşı tarafa da yansıtmıyorum benim ki sadece

Güven sevgilim\kocam ömrünün sonuna kadar bana aşık kalacak düşüncesi mi ?
4 yildir evliyim, esime guveniyorum. Bir kere bile baskasina aşik olur korkusu dusmedi canima. Aşik olursa da olur, kendisi bilir, hayatta her sey ola bilir.

Kıskanç birisin demek,paylaşmayı bile kabul edemiyorsn bundan bu korkular ,gidip uç noktayı seçiyorsun ya başkasına aşık olurmuymuş delimizin,adamıda sakın bunalıma yersiz ,gece gece yat zıbar uykusu gelmiş bebek gibi huysuzlanma durduk yere😊😊😊
Bunu karşı tarafa asla hissettirmiyorum ve kıskanç da değilim aslında yada sevgilinin üzerine düşen biride değilim , bu düşünce için inanın bende çok şaşırıyorum 6. His gibi sanki

Back
X