Başkasına dayı diyormuş...Kıyamam...

Sizde fenasıniz bunu kabul edin.Neden eşinin yeğeni doğduğunda görmeye gitmiyorsun?Biraz da yol yordam öğrenin böyle baykuş gibi tek kalınca elinize ne geçecek.
Benim en güzel günlerimi mahvettiler çünkü aile birliğiyle.Düğünümde görümcem bana hayırlı olsun demedi onu geçtim insan gibi davranmayı bile unuttu.Bende gidip ne güzel gününü mahvettim ne canını sıktım o bana ne yaptı ki benden ne bekliyor bu sebepten fena değilim olsaydım onun bana yaşattığını bende ona yaşatırdım.Çok şükür tek değilim ailem var kocaman bir sülalem var tanıdık kolu komşu bana yetiyor keşke onlarada onların ki yetsede beni rahat bıraksalar ama bir gelinim ya olmaz...

Tereliye kimsenin ilgisini çekmiyorsun kabul et artık.
Şimdi sakince konudan çık ( okuyorsun görüyorum) daha entrikalı konular üretmek için hayal dünyana kaptır kendini :) bi beyin fırtınası fln yap dicem neyse susuyorum.

Pardon ama neden ilgi çekmek için bir amacım olsun?Burada popüler olmak kime ne kazandırıyor ki?entrika ürettiğim falan yok yaşadığım şeyleri yazıyorum hepsi bu

Keşke sizin gibiler evlenmeyip başka ailelerin huzurunu kaćırmasa gidip o yere göğe sığdıramadığı sülalesiyle yaşasa.

Keşke sizin gibiler evlenmeyip başka ailelerin huzurunu kaćırmasa gidip o yere göğe sığdıramadığı sülalesiyle yaşasa.
O kadar anlattım huzur kaçıran ben mi oldum düğünümde güldükleri tek bir fotoğraf yok ya sanki ben yalvardım gelin çekilin diye kına günü elime bir çeyrek daha yapmış diye reddedildi eşim ama ben kime neyi anlatıyorum neyse iyi günler.

Sen daha dur 3-5 kişi değil, 3-5 konu sonra konuyu açan da olmayacak

Ama dertleri su konuda siz degilsiniz ki, esiniz?. Yani yegenleri ile sizin yüzünüzden görüşmüyorsa karşı taraf haklı.

Neden gülmediler hiç düşündün mü?
Kendini sevdirmedin, onları insan yerine koyup aralarına görseydin, kendi ailem sülalem demeseydin seni daha bir benimseyip sana sarılırlar.dı .
yaşadıkların seni eserin tatlım
Esin ağaç kavuğundan çıkmadı bunu unutma .

Ama dertleri su konuda siz degilsiniz ki, esiniz?. Yani yegenleri ile sizin yüzünüzden görüşmüyorsa karşı taraf haklı.
Yeğeniyle görüştürmek isteyen fırsatını bulur çağırır eşimin ailesine gittiği gün sabittir o gün gider bir yolunu bulur yani ama suçlanan benim çünkü benden önce çok samimiydiler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…