- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Maalesef çözülmez ben bunu istemiyorum içimden gelmiyor onları samimi bulmuyorum.
Benim en güzel günlerimi mahvettiler çünkü aile birliğiyle.Düğünümde görümcem bana hayırlı olsun demedi onu geçtim insan gibi davranmayı bile unuttu.Bende gidip ne güzel gününü mahvettim ne canını sıktım o bana ne yaptı ki benden ne bekliyor bu sebepten fena değilim olsaydım onun bana yaşattığını bende ona yaşatırdım.Çok şükür tek değilim ailem var kocaman bir sülalem var tanıdık kolu komşu bana yetiyor keşke onlarada onların ki yetsede beni rahat bıraksalar ama bir gelinim ya olmaz...Sizde fenasıniz bunu kabul edin.Neden eşinin yeğeni doğduğunda görmeye gitmiyorsun?Biraz da yol yordam öğrenin böyle baykuş gibi tek kalınca elinize ne geçecek.
Evet ciddiye aldım pardon dalganı geçmeye devam edebilirsin.Sen ciddiye mi aldın? Kıyamamm.
Pardon ama neden ilgi çekmek için bir amacım olsun?Burada popüler olmak kime ne kazandırıyor ki?entrika ürettiğim falan yok yaşadığım şeyleri yazıyorum hepsi buTereliye kimsenin ilgisini çekmiyorsun kabul et artık.
Şimdi sakince konudan çık ( okuyorsun görüyorum) daha entrikalı konular üretmek için hayal dünyana kaptır kendini :) bi beyin fırtınası fln yap dicem neyse susuyorum.
Keşke sizin gibiler evlenmeyip başka ailelerin huzurunu kaćırmasa gidip o yere göğe sığdıramadığı sülalesiyle yaşasa.Benim en güzel günlerimi mahvettiler çünkü aile birliğiyle.Düğünümde görümcem bana hayırlı olsun demedi onu geçtim insan gibi davranmayı bile unuttu.Bende gidip ne güzel gününü mahvettim ne canını sıktım o bana ne yaptı ki benden ne bekliyor bu sebepten fena değilim olsaydım onun bana yaşattığını bende ona yaşatırdım.Çok şükür tek değilim ailem var kocaman bir sülalem var tanıdık kolu komşu bana yetiyor keşke onlarada onların ki yetsede beni rahat bıraksalar ama bir gelinim ya olmaz...
Hmm pekiPardon ama neden ilgi çekmek için bir amacım olsun?Burada popüler olmak kime ne kazandırıyor ki?entrika ürettiğim falan yok yaşadığım şeyleri yazıyorum hepsi bu
O kadar anlattım huzur kaçıran ben mi oldum düğünümde güldükleri tek bir fotoğraf yok ya sanki ben yalvardım gelin çekilin diye kına günü elime bir çeyrek daha yapmış diye reddedildi eşim ama ben kime neyi anlatıyorum neyse iyi günler.Keşke sizin gibiler evlenmeyip başka ailelerin huzurunu kaćırmasa gidip o yere göğe sığdıramadığı sülalesiyle yaşasa.
Kahkaha attim gece geceKaynananın adı batsın Tereliye. Sana birşey olmasın.
Konuklarımın çoğunda bazı üyeler geyik yapıyordu aç bak kendi aralarında konuşup hakaret yağdıranlar engel alıp zamanla bu durumdan sıkılınca bende kurtuldum onlardan çok şükür.Bu sebepten artık sayfalarca gereksiz yorum olmuyor.Hmm peki
Bu nicki nasıl kaptırmışım yaHmm peki
Sen daha dur 3-5 kişi değil, 3-5 konu sonra konuyu açan da olmayacakKonuklarımın çoğunda bazı üyeler geyik yapıyordu aç bak kendi aralarında konuşup hakaret yağdıranlar engel alıp zamanla bu durumdan sıkılınca bende kurtuldum onlardan çok şükür.Bu sebepten artık sayfalarca gereksiz yorum olmuyor.
Benim en güzel günlerimi mahvettiler çünkü aile birliğiyle.Düğünümde görümcem bana hayırlı olsun demedi onu geçtim insan gibi davranmayı bile unuttu.Bende gidip ne güzel gününü mahvettim ne canını sıktım o bana ne yaptı ki benden ne bekliyor bu sebepten fena değilim olsaydım onun bana yaşattığını bende ona yaşatırdım.Çok şükür tek değilim ailem var kocaman bir sülalem var tanıdık kolu komşu bana yetiyor keşke onlarada onların ki yetsede beni rahat bıraksalar ama bir gelinim ya olmaz...
Neden gülmediler hiç düşündün mü?O kadar anlattım huzur kaçıran ben mi oldum düğünümde güldükleri tek bir fotoğraf yok ya sanki ben yalvardım gelin çekilin diye kına günü elime bir çeyrek daha yapmış diye reddedildi eşim ama ben kime neyi anlatıyorum neyse iyi günler.
Evet baktım ben de kimse de olmasın dedim :) çoktandır aklımdaydı bu nick kazen bildirim gönderince aklıma geldi.Bu nicki nasıl kaptırmışım ya
Saglam bi nickEvet baktım ben de kimse de olmasın dedim :) çoktandır aklımdaydı bu nick kazen bildirim gönderince aklıma geldi.
Aslında diziyi de çok takip etmem de tevafuk oldu işteSaglam bi nick
Yeğen başkasına dayı mi diyormuş?Desin ne olmuş.
Bu eşini ilgilendiren bir durum.Ya elin adamına yenge deseydi ne olacaktı onu düşün..Dayı gene iyi bence
Yeğeniyle görüştürmek isteyen fırsatını bulur çağırır eşimin ailesine gittiği gün sabittir o gün gider bir yolunu bulur yani ama suçlanan benim çünkü benden önce çok samimiydiler yaAma dertleri su konuda siz degilsiniz ki, esiniz?. Yani yegenleri ile sizin yüzünüzden görüşmüyorsa karşı taraf haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?