Başkasına dayı diyormuş...Kıyamam...

Onların yaptıkları sebebiyle aralarına girmedim nişanlılığım boyunca ağladım hep üzüldüm onlar bana değer vermedi ki eşim bile bunu itiraf etmiştir ona değer vermedikleri için banada vermediler.Yaşadıklarım onların insanlıktan nasipleri olmasıyla alakalı benimle değil hiçkimse evladının düğününü mahvetmeyi düşünmemeli.Eşimin ağaç kabuğundan çıkmadığının farkındayım bu sebeple görüşmesini hep destekledim ama herneyse ben ne kadar anlatsamda birşey değişmeyecek iyi günler

İyi geceler

Ben anlamadim yani sizi zaten esinize bulan kaynana degil mi? Sonradan neyinizi gordu de bu kadar nefret doldu size?

Sen daha dur 3-5 kişi değil, 3-5 konu sonra konuyu açan da olmayacak
Olmasın dert feğil bende soru sormam neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz burayı sanal ortam sonuçta kimse yorum yapmıyor diye dert edecek değilim sonuçta siteden çıktığım an burayla işim bitiyor.

Olmasın dert feğil bende soru sormam neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz burayı sanal ortam sonuçta kimse yorum yapmıyor diye dert edecek değilim sonuçta siteden çıktığım an burayla işim bitiyor.
Biz ciddiye alıyor muyuz sence açtığın konuları ? Eglendigimizi görmüyorsun galiba.

Sen kv, görümce, koca derken ufaktan sıyırdın sanırım

Yeğeniyle görüştürmek isteyen fırsatını bulur çağırır eşimin ailesine gittiği gün sabittir o gün gider bir yolunu bulur yani ama suçlanan benim çünkü benden önce çok samimiydiler ya

Siz galiba fazla olayları üstünüze çekiyorsunuz. Bırakın kendi aralarında halletsinler. Ama o başlıktaki "Kiyamam" lafi hic olmamış, onu da belirtiyim

Ben anlamadim yani sizi zaten esinize bulan kaynana degil mi? Sonradan neyinizi gordu de bu kadar nefret doldu size?
Kaynana istikametin yanlış olduğunu gördü ama artık çok geçti,otobandan çıkamadı:))

Ya varya foruma yaklaşık 3 4 ay verdim bu kdr aktif değilim bazı insanlar hiç değişmiyor tereli ye de bunlardan biri Allahım derdi bitmiyor

Hayatın kocanın ailesi olmuş. Kv de, görümce vs vs. Neden hep onları didikliyorsun.

Hayatta bir amacin olmalı. Küçük bir dünyanın var o da karşı taraf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…