- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Onların yaptıkları sebebiyle aralarına girmedim nişanlılığım boyunca ağladım hep üzüldüm onlar bana değer vermedi ki eşim bile bunu itiraf etmiştir ona değer vermedikleri için banada vermediler.Yaşadıklarım onların insanlıktan nasipleri olmasıyla alakalı benimle değil hiçkimse evladının düğününü mahvetmeyi düşünmemeli.Eşimin ağaç kabuğundan çıkmadığının farkındayım bu sebeple görüşmesini hep destekledim ama herneyse ben ne kadar anlatsamda birşey değişmeyecek iyi günlerNeden gülmediler hiç düşündün mü?
Kendini sevdirmedin, onları insan yerine koyup aralarına görseydin, kendi ailem sülalem demeseydin seni daha bir benimseyip sana sarılırlar.dı .
yaşadıkların seni eserin tatlım
Esin ağaç kavuğundan çıkmadı bunu unutma .
Desin dert değil benden ona yenge olmaz zatenYeğen başkasına dayı mi diyormuş?Desin ne olmuş.
Bu eşini ilgilendiren bir durum.Ya elin adamına yenge deseydi ne olacaktı onu düşün..Dayı gene iyi bence
İyi gecelerOnların yaptıkları sebebiyle aralarına girmedim nişanlılığım boyunca ağladım hep üzüldüm onlar bana değer vermedi ki eşim bile bunu itiraf etmiştir ona değer vermedikleri için banada vermediler.Yaşadıklarım onların insanlıktan nasipleri olmasıyla alakalı benimle değil hiçkimse evladının düğününü mahvetmeyi düşünmemeli.Eşimin ağaç kabuğundan çıkmadığının farkındayım bu sebeple görüşmesini hep destekledim ama herneyse ben ne kadar anlatsamda birşey değişmeyecek iyi günler
Onların yaptıkları sebebiyle aralarına girmedim nişanlılığım boyunca ağladım hep üzüldüm onlar bana değer vermedi ki eşim bile bunu itiraf etmiştir ona değer vermedikleri için banada vermediler.Yaşadıklarım onların insanlıktan nasipleri olmasıyla alakalı benimle değil hiçkimse evladının düğününü mahvetmeyi düşünmemeli.Eşimin ağaç kabuğundan çıkmadığının farkındayım bu sebeple görüşmesini hep destekledim ama herneyse ben ne kadar anlatsamda birşey değişmeyecek iyi günler
Elin adamından olur yani?Timam..)Desin dert değil benden ona yenge olmaz zaten
Nefret dolduğunu düşünmüyorum asıl nefreti duyup ailesini yönlendiren görümcem bence.Ben anlamadim yani sizi zaten esinize bulan kaynana degil mi? Sonradan neyinizi gordu de bu kadar nefret doldu size?
Olmasın dert feğil bende soru sormam neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz burayı sanal ortam sonuçta kimse yorum yapmıyor diye dert edecek değilim sonuçta siteden çıktığım an burayla işim bitiyor.Sen daha dur 3-5 kişi değil, 3-5 konu sonra konuyu açan da olmayacak
Biz ciddiye alıyor muyuz sence açtığın konuları ? Eglendigimizi görmüyorsun galiba.Olmasın dert feğil bende soru sormam neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz burayı sanal ortam sonuçta kimse yorum yapmıyor diye dert edecek değilim sonuçta siteden çıktığım an burayla işim bitiyor.
Yeğeniyle görüştürmek isteyen fırsatını bulur çağırır eşimin ailesine gittiği gün sabittir o gün gider bir yolunu bulur yani ama suçlanan benim çünkü benden önce çok samimiydiler ya
bence sen kvnin amacini coktan cozmussundur. bize bulmaca yapiyorsun. soyle nedir cok merak ettirmeden
Kaynana istikametin yanlış olduğunu gördü ama artık çok geçti,otobandan çıkamadı:))Ben anlamadim yani sizi zaten esinize bulan kaynana degil mi? Sonradan neyinizi gordu de bu kadar nefret doldu size?
Eşimin yeğeni başkaların dayı diyormuş bunu söylemiş kaynanam eşime
Şimdi yeğeninin başkalarına dayı demesinin suçlusu ben mi oldum?(
Dışarıdan okunuyorsun bak,yicen fırçayı yinekendini araya sokuşturup dert edinmeyi becermişsin yine vallahi tebrikler..
sana selam veren olmamış niye üstüne aldın acaba bu kadar?
Dışarıdan okunuyorsun bak,yicen fırçayı yine
Kaynanasını da seviyor bakma sen:)sever beni tereliye:))
engeller engeller dayanamaz kaldırır.
Kaynanasını da seviyor bakma sen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?