Başkasına dayı diyormuş...Kıyamam...

Konu çok kelle götürmüş yine :)
banabenigeriver haklısın, artık konu senin olunca geyik ağırlıklı oluyor ister istemez.
Çünkü anlamamak konusunda ısrarcısın. Sana hemen herkes yardımcı olmaya çalıştı ama o kadar burnunun dikine gidiyorsun ki, herkes vazgeçti artık...
Senin hatan beklentilerin.
Bekleme artık kimseden bir şey.
Ve bu kadar her lafın altında bir şey arayıp kendine çevirme.
Komşu kurban eti getirmiş, hooop konu yalıtıma geliyor.
Kayınvalide eşinize yeğeni ile ilgili bir şey demiş, hoooop konunun merkezinde sen varsın.
Evlendin bitti, hala çeyrekte altındı, beşik aldı yemek vermedi, dugunde surat yaptı gülmedi hesaplarındasın. Bitir artık.
Söyleyince kızıyorsun ama boşluktan bunlar...tamam çalışma ama kendin için bir şey yap. Vaktini doldur.
Kendine bir meşgale bul. Bu örme bebek falan yapıyorlar onlardan öğren, yap.
Bırak artık şu insanları. Günde 10-15 günde bir kaç saat, hal hatır sor kalk dön evine. Kapat kapını ve alma artık içeri problemleri.
Gerçekten sağlığın bozulacak. Ben artık senin için endişe etmeye başladım...

Söylettirenler utansın de

Aynen ben de hep can sıkıntısından oluyor bunlar diye düşünüyorum. Bide bence buraya fikir sormak için yazmıyor, rahatlamak için yazıyor . Çünkü herşeye bir cevabi var , kabul etmiyor .

Aynen ben de hep can sıkıntısından oluyor bunlar diye düşünüyorum. Bide bence buraya fikir sormak için yazmıyor, rahatlamak için yazıyor . Çünkü herşeye bir cevabi var , kabul etmiyor .

Ama çok yorucu düşünsene. Sürekli kadının aklında acaba onun için bugün ne dediler, bugün en düşündüler, nasıl bana gelir konu diye düşünceler var...
Sürekli geçmişi düşünüyor, dugunumde subu yaptılar, kınamda bunu yaptılar, çeyrek aldılar/almadılar, ev verdiler yalıtım yapmadılar, kocam onlar yüzünden böyle oldu bilmem ne... ay yorulur insan. Bu kızcağız da sonunda sinir hastası olacak muhtemelen.
Ve hala onlar yaptı diye düşünecek..
Az kendini sevse, kendini düşünse su durumdan kurtarır kendini...

Ben ilk uyelik aldigim zamanlarda senin icin cok uzuluyordum hem eş problemli, hem esinin ailesi, cok dua ettim inan.
Sonra suyu cikti artik konularinin, en kucuk bisi olsa pat konu acip onlari kotuluyorsun. Dinmek bilmeyen ofken var onlara karsi, unut demiyorum takmasan yeter!

Benim kuzenim de böyle. Evliliği bitmek üzere bu sebeple. Insan ne yaparsa kendine yapar. Ama en büyük kabahat laf taşıyanlarda bence , biliyorlar huyunu suyunu kafaya takacak , bilerek yapıyorlar sanki . Valla ne diyelim bacim , allah yardim etsinn.

Tereliye bende arkadaşlara katılıyorum kendine hobi edin birşeylerle uğraş yazık etme kendine.psikolojin hiç normal değil

Konudan hiçbir şey anlamadım yalnız siz çok fazla takıntılı bir insana benziyorsunuz daha öncede konularınızı okudum cidden bir yetkiliden yardım alın çünkü hayatınız kayın valideniz ve eşiniz olmuş yazık günah gerçekten

Görümcemin hareketleri görüşmememe sebep birkaçkez adım attım bari selam verecek durumda olalım diye ama değmedi.
baktim baktim hic bir sorun goremedim. gorumcen annesine seni sikayet etmis hayirli olsun demedi diye. ne var ki bunda su sebepten aramadim dersin kapanir konu. konuyu cozmek yerine goz ardi etmissin simdi de onlarin senin adimlarini gormemesinden yakiniyorsun. ayrica gorumceyle aran bozuk diye abiyle gorusmemeni de anlamadim ikisi yapisik mi? abiyle konusabilirdin sebep neden gorumce oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…