Başkasına pedikür yapacak olmak beni biraz dusunduruyor

Cekimyasasi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
91
76
8
37
Merhaba arkadaslar.Ben suan 34 yasindayim uzun yillar perakende sektorundeydim fakat artik hayallerimin pesinden gidip guzellik alaninda kariyer yapmak istiyorum.Soyle ki bir guzellik salonunda protez tirnak uzmani olabilirim,ilk 2 ay egitim veriyorlar ve egitim suresince de yarim maas verecekler bana fakat manikur zevkli geliyor,severek yapacagimi biliyorum ama pedikur beni zorlar mi diyorum.Yani profesyonel olmak lazim biliyorum ama baskasinin ayagiyla ilgilenmek,ne bileyim kafami kurcaliyor.Gorusu olan yada ozellikle bu meslegi yapanlar yazarsa cok mutlu olurum

El tırnakları da kötü olan olucak o zmn bn yapmam mı diyeceksiniz?
Bu işi istiyorsanız iyi kötü olarak bakmayın işinizi severek yaparsanız böyle düşünmezsiniz.
2 ay manikür için az bi süre değil mi biraz hassas iş manikür pedikür merakımdan soruyorum kusıra bakmayın

O ayak sudan sabundan çıkacak, teknik olarak elden farkı yok. Ben bi nebze anladım, ben de çok tiksinirim ayaktan. Birinin terliğini giyemem, koltuğa konmasını sevmem. Ama temiz olacak sonuçta, öyle düşünün. Bir de 2 ay az bir süre. Yaptıran tatafından düşünüyorum, kötü manikür istemez kimse ve gerçekten zor bir iş bence.

Siz bunu deyince anılarım depreşti. Bir gün bi güzellik merkezine gitmiştim hanımefendinin biri de pediküre gelmişti. Ben de sıramı bekliyordum, manükür için. Kızlar aralarında tartışıp duruyordu ben sadece manikür yaptıracağım için ikisi de beni almak istedi. Kimsenin de duymadığını zannederek bir tanesi benim midem çok bulanıyor sen yap nolur deyince acayip şaşırdım ve bi daha pedikür yaptırmaya cesaret edemedim. Benden de iğrenilerek bi iş yapılması fikri baya kötü gelmişti. Velhasıl siz bu işi yapmayın derim.

tırnak yapımı manikür pedikür öğrenirseniz kendi yerinizi bile açabilirsiniz ilerde.ama tırnak yapımı tırnak süsleme vs de öğrenin sadece manikür değil
Evet benim amacimda profesyonellesip kendi yerimi acmak,cocukluktan beri hayalim ama hep magazacilik yaptim bir turlu baska meslege gecis yapacak cesaretim olmadi,guzel yorumunuz icin tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…