- 21 Nisan 2022
- 91
- 76
- 8
- 37
- Konu Sahibi Cekimyasasi
-
çok haklısın.lavman yapmaya bile yardım ediyorlar.acile ne pis hastalar geliyor her gün.Ay doktorlar ne yapsın nerelerle nerelerle ilgileniyorlar.
El tırnakları da kötü olan olucak o zmn bn yapmam mı diyeceksiniz?Merhaba arkadaslar.Ben suan 34 yasindayim uzun yillar perakende sektorundeydim fakat artik hayallerimin pesinden gidip guzellik alaninda kariyer yapmak istiyorum.Soyle ki bir guzellik salonunda protez tirnak uzmani olabilirim,ilk 2 ay egitim veriyorlar ve egitim suresince de yarim maas verecekler bana fakat manikur zevkli geliyor,severek yapacagimi biliyorum ama pedikur beni zorlar mi diyorum.Yani profesyonel olmak lazim biliyorum ama baskasinin ayagiyla ilgilenmek,ne bileyim kafami kurcaliyor.Gorusu olan yada ozellikle bu meslegi yapanlar yazarsa cok mutlu olurum
Sanirim insanoglunun egosu iste,ayakla ugrasmak deyince biraz zor geliyor sanirim ama haklisiniz.Eli yaparken sorun yoksa ayakta da olmamalı
Haklisiniz,herkes bir dene yapamazsan birakirsin diyor ama ben tam odakli baslamak istiyorum,yorumunuz icin cok tesekkur ederim.Denemeden bilemezsiniz. Şimdiden boyle düşünüyorsaniz bu işte kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz ya da başladıktan sonra alışırsiniz.
Beni en motive eden yorum bu oldu,iyi ki varsinizAy doktorlar ne yapsın nerelerle nerelerle ilgileniyorlar.
tırnak yapımı manikür pedikür öğrenirseniz kendi yerinizi bile açabilirsiniz ilerde.ama tırnak yapımı tırnak süsleme vs de öğrenin sadece manikür değilSanirim insanoglunun egosu iste,ayakla ugrasmak deyince biraz zor geliyor sanirim ama haklisiniz.
Evet benim amacimda profesyonellesip kendi yerimi acmak,cocukluktan beri hayalim ama hep magazacilik yaptim bir turlu baska meslege gecis yapacak cesaretim olmadi,guzel yorumunuz icin tesekkur ederim.tırnak yapımı manikür pedikür öğrenirseniz kendi yerinizi bile açabilirsiniz ilerde.ama tırnak yapımı tırnak süsleme vs de öğrenin sadece manikür değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?