- 21 Nisan 2022
- 91
- 76
- 8
- 37
- Konu Sahibi Cekimyasasi
-
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim,benim icin cok degerliDaha önce bir kuaförde yarıcı olarak manikür pedikür ve ağda üzerine çalıştım sadece 1 hafta yabancılık çektim sonrasını hatırlamıyorum bile
Güzel sözleriniz için ben teşekkür ederim başarılar dilerimKesinlikle,kararimi verdim ve bunda sizin gibi guzel yurekli kadinlarin rolu buyuk,ileride gelismeleri paylasirim.Cok tesekkur ederim
Bende böyle düşünüyorum. İnsan bedeniyle uğraşılan, yapılan herşey gertçekten pis. Saçı kirli olan, ayağı nasırlı olan, ağzı kokan, doğum sırasında kaka yapan,... Daha da saymakla bitmez ama bunlatı yapan birileri hep olucak önemli olan yapyıgın işi severek yapmak, hakkıyla yapmakSeverek yapmadıktan sonra, insana en temiz iş bile zor gelir. Önce yaptığın mesleği seveceksin, saygı duyacaksın, yoksa zor.
Düzenli pedikur yaptırırım ama asla kimseye yapamam bu yapı meselesi bence ...Bende yok oMerhaba arkadaslar.Ben suan 34 yasindayim uzun yillar perakende sektorundeydim fakat artik hayallerimin pesinden gidip guzellik alaninda kariyer yapmak istiyorum.Soyle ki bir guzellik salonunda protez tirnak uzmani olabilirim,ilk 2 ay egitim veriyorlar ve egitim suresince de yarim maas verecekler bana fakat manikur zevkli geliyor,severek yapacagimi biliyorum ama pedikur beni zorlar mi diyorum.Yani profesyonel olmak lazim biliyorum ama baskasinin ayagiyla ilgilenmek,ne bileyim kafami kurcaliyor.Gorusu olan yada ozellikle bu meslegi yapanlar yazarsa cok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?