- 21 Nisan 2022
- 91
- 76
- 8
- 37
- Konu Sahibi Cekimyasasi
-
Evet bende odaklanip ileride kendi yerimi acmak istiyorum ama sacma sapan egoma yenik dusuyorum.2 ayda cok sıkı bir egitim goruyorsunuz ardindan uygulamali sinavlardan gecebilirseniz basliyorsunuz.El tırnakları da kötü olan olucak o zmn bn yapmam mı diyeceksiniz?
Bu işi istiyorsanız iyi kötü olarak bakmayın işinizi severek yaparsanız böyle düşünmezsiniz.
2 ay manikür için az bi süre değil mi biraz hassas iş manikür pedikür merakımdan soruyorum kusıra bakmayın
Evet yas olayida biraz insani durduruyor ama bizim ulkemizde bu boyle japonyada vs. 80 yasindan sonra meslek degistirenler var.Onlardan feyz almaya calisiyorum ama tahmin ettiginiz gibi biraz zor geliyor iste,guzel yorumunuz icin tesekkur ederim.Neden mesleğinizi değiştirmeyi düşünüyorsunuz? Şu an yaşınızdan dolayı bu iş size zor gelecek gibi görünüyor. Ki kendiniz de hissediyorsunuz bunu.
mağazacılık belli bir yaşa kadar yapılabiliyor.sonra daha genç personel alıyorlar maalesef.kaş yapımı öğrenme şansınız var mı?son yıllarda en çok rağbet gören bir şey.Evet benim amacimda profesyonellesip kendi yerimi acmak,cocukluktan beri hayalim ama hep magazacilik yaptim bir turlu baska meslege gecis yapacak cesaretim olmadi,guzel yorumunuz icin tesekkur ederim.
Evet magazaciligin sonu yok maalesef en gec 30 yas ariyorlar artik maalesef,hele zara vs. 25 yas ustunu asla almiyor.Bende ilerleyen yastada yapabilecegim bir meslek ariyorum.mağazacılık belli bir yaşa kadar yapılabiliyor.sonra daha genç personel alıyorlar maalesef.kaş yapımı öğrenme şansınız var mı?son yıllarda en çok rağbet gören bir şey.
Aslinda ilk istedigim kalici makyajdi ama onun icin kursa ben para verecegim fakat bu buldugum yer bana para verecek o yuzden guzel bir firsat gibi geldi bana.mağazacılık belli bir yaşa kadar yapılabiliyor.sonra daha genç personel alıyorlar maalesef.kaş yapımı öğrenme şansınız var mı?son yıllarda en çok rağbet gören bir şey.
Degil mi kendi yerimi de acsam yine yapicam yani,bende o tarz insanlara giptayla bakiyorum ve oyle olabilmeyi cok istiyorum.En kisa surede o bakis acisini kazanir ve egomu yenerim insallah,motive edici yorumunuz icin cok tesekkur ederimBir arkadaşım sürekli gittiği kuaforunden çok memnun olduğunu anlatıyordu sürekli bende instagramda takibe aldım. Kadın sürekli paylaşım yapıyor işinde inanılmaz başarılı randevuyla çalışıyorlar en erken 4andevulari 1 hafta sonra.
Gerçekten inanılmaz lüks en az 10 tane çalışanı var ve kadın yeri geliyor kendisi manikür pedikür yapıyordu. Kaş alımına atta agdaya bile kendisinin girdiği zamanlar oluyordu ve hep söylüyordu egoyla yaparsan işin yürümez diye. Ben bu kadarını yapamam gibime geliyordu ama o kadının egosuz inanılmaz alçak gönüllü hallerinde hayran olmuştum ama gerçekten inanılmaz güzel kazanıyordu. Hatta arkadaşım 1 yıl sonranin boyama rofle kararın bakım islemlerini falan bile ayarlamış ödemesini yapmıştı düşünün müşterilerini ne kadar güzel bağladığını. Demek istediğim helede kendi işinizi yapmak istiyorsanız aşkla yapmanız gerekir el ayak vs ayrım yapmadan bence staj dönemine girince sizde farkına varıp alışacaksıniz
umarım istediğini mesleğe kavuşursunuz ve severek yapar başarılı olursunuz.bol şansDegil mi kendi yerimi de acsam yine yapicam yani,bende o tarz insanlara giptayla bakiyorum ve oyle olabilmeyi cok istiyorum.En kisa surede o bakis acisini kazanir ve egomu yenerim insallah,motive edici yorumunuz icin cok tesekkur ederim
Meb onaylı “Manikürist uygulayıcısı “ sertifikanı aldıktan sonra ustalık sınavına girip yerini açabilirsinEvet benim amacimda profesyonellesip kendi yerimi acmak,cocukluktan beri hayalim ama hep magazacilik yaptim bir turlu baska meslege gecis yapacak cesaretim olmadi,guzel yorumunuz icin tesekkur ederim.
Agzinizdan bal damliyor,ne kadar tatlisiniz,tesekkur ederim.umarım istediğini mesleğe kavuşursunuz ve severek yapar başarılı olursunuz.bol şans
ben pedikür hiç yaptırmadım dışarda ama manikür yaptırdım.iyi yapanı olursa harika.kanatanları var etleri.Degil mi ama
Evet,benimde gittigim yer sadece protez tirnak yapiyordu mesela ama bu egitim gorecegim yer beni yetistirilmek uzere aliyor ve pedikurde yapiliyor.Ama belki cok nadir yapiliyordur diyorum o tarz yerlere genelde protez tirnak icin gidiliuor.Isin icinde oldugunuz icin beni anlayabiliyorsunuz,motive oldum gercekten tesekkur ederim.Ben güzellik akademisinde çalışıyorum her ay en az 20 Manikürist mezun ediyorum. Hiç endişelenme çok öğrencim var pedikür yapmak istemeyen, dersine bile katılmıyolar.
Eğer sen çok güzel işlemler yaparsan kimse senin pedikür yapmayacağını sorgulamaz. Salonlarda çok var sadece ele işlem yapan .
Bende hic yaptirmadim,ayagimla kimse ugrassin istemedim acikcasi ama benimki fazla ince bir dusunce,elbette vakti olmayip yaptirmak isteyende cokben pedikür hiç yaptırmadım dışarda ama manikür yaptırdım.iyi yapanı olursa harika.kanatanları var etleri.
Yani ayağa bakış açınıza bağlı, eller daha kirli pis yerler mesela her yere dokunuyoruz. Ayak çorabın ayakkabının içinde ve sadece ter salgıları var ki o da kötü bir şey değil. Bana da hiç iğrenç gelmez ayaklar, niye iğrenildiğini de anlamam. Bakış açınızı değiştirirseniz ve alışınca eminim rahatsız etmeyecektirMerhaba arkadaslar.Ben suan 34 yasindayim uzun yillar perakende sektorundeydim fakat artik hayallerimin pesinden gidip guzellik alaninda kariyer yapmak istiyorum.Soyle ki bir guzellik salonunda protez tirnak uzmani olabilirim,ilk 2 ay egitim veriyorlar ve egitim suresince de yarim maas verecekler bana fakat manikur zevkli geliyor,severek yapacagimi biliyorum ama pedikur beni zorlar mi diyorum.Yani profesyonel olmak lazim biliyorum ama baskasinin ayagiyla ilgilenmek,ne bileyim kafami kurcaliyor.Gorusu olan yada ozellikle bu meslegi yapanlar yazarsa cok mutlu olurum
Benim baslayacagim yer protez tirnakta yetistirilmek uzere eleman aliyor yani sadece manikur,protez ve pedikur yapilan bir yer.Ha el, ha ayak? Ayırt edecekseniz zaten yanlış meslek seçiyorsunuz. Sonrasında belli alanda uzmanlaşabilirsiniz. Bizim bir arkadaşımız var sadece microblading kaş yapıyor. Ama ilk etapta bütün hepsini öğrenmeniz gerekmiyor mu?
Sen missss gibi jel tırnaklar nail artlar yap bak bakalım senin pedikürünü soran oluyo muEvet,benimde gittigim yer sadece protez tirnak yapiyordu mesela ama bu egitim gorecegim yer beni yetistirilmek uzere aliyor ve pedikurde yapiliyor.Ama belki cok nadir yapiliyordur diyorum o tarz yerlere genelde protez tirnak icin gidiliuor.Isin icinde oldugunuz icin beni anlayabiliyorsunuz,motive oldum gercekten tesekkur ederim.
Evet gelecegimi dusunmek zorundayim,yas ilerledikce magazacilikta is bulmak zorlasiyor ki en fazla 40 yasina kadar yapilabilir bence,istisnalar haric.Guzel sozleriniz yoluma isik oldu,tesekkur ederimMeb onaylı “Manikürist uygulayıcısı “ sertifikanı aldıktan sonra ustalık sınavına girip yerini açabilirsinşuan en revaçta olan mesleklerden biri umarım hayallerin gerçekleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?