Aldıgınız yeri arayın ben ürünü almadım böyle böyle olmuş deyin karşı taraf devreye girserse ürünün akıbetini ögrenirsiniz.Kızlar trendyol dan bir ürün aldım ama kargo şirketi ürünümü başkasın teslim etmiş yabancı biri tanımıyorum cuma dan beri ugraşıyorum ama bişey yapmıyorlar bekleyin diyorlar artık ben kendim peşine düştüm kargoyu aradım yalandan ürün kayıp trendyol la konuşun diyorlar napim bi fikir verirmisiniz
Trenyolda numarası vardır dimi hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederimAldıgınız yeri arayın ben ürünü almadım böyle böyle olmuş deyin karşı taraf devreye girserse ürünün akıbetini ögrenirsiniz.
Hesabım yok tanıdık da yok şikayet vara yazcam artık napim şaştım kaldım şeytan diyo küfür etSözlükte hesabınız varsa veya hesabı olan tanıdığınız varsa başlık açtırın. Trendyol zıvanadan çıkmış durumda. Sosyal medyadan basbas bağırmadan olmuyor. Sipariş ettiği yorgan sidikli geldiği halde 1 aydır iade alamayan biri başlık açmış bugün. Aynı gün hem parası iade edildi, hem de hediye yorgan yolladılar.
Numarası yoksada iletişim yerinden mesaj atabilirsiniz canlı destek vs varsa bakın mesaj atın.Trenyolda numarası vardır dimi hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim
Öyle yapcm birazdan kimse ilgilenmiyor yani alan kadın da suçlu ne hakla alıyorNumarası yoksada iletişim yerinden mesaj atabilirsiniz canlı destek vs varsa bakın mesaj atın.
Aynısı benim başıma geldi, malesef hiçbirsey yapmadılar.Kızlar trendyol dan bir ürün aldım ama kargo şirketi ürünümü başkasın teslim etmiş yabancı biri tanımıyorum cuma dan beri ugraşıyorum ama bişey yapmıyorlar bekleyin diyorlar artık ben kendim peşine düştüm kargoyu aradım yalandan ürün kayıp trendyol la konuşun diyorlar napim bi fikir verirmisiniz
Trendyoldan alışverişi toplu halde kesmemiz lazım yoksa adam olmayacakSözlükte hesabınız varsa veya hesabı olan tanıdığınız varsa başlık açtırın. Trendyol zıvanadan çıkmış durumda. Sosyal medyadan basbas bağırmadan olmuyor. Sipariş ettiği yorgan sidikli geldiği halde 1 aydır iade alamayan biri başlık açmış bugün. Aynı gün hem parası iade edildi, hem de hediye yorgan yolladılar.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Zaten fiyatlar uygun değil. Ben bazen dolanıyorum sitede. Eğer güzel birşey bulursam başka alışveriş sitelerinde araştırıyorum. Her zaman Trendyol daha pahalı çıkıyor.Trendyoldan alışverişi toplu halde kesmemiz lazım yoksa adam olmayacak
Trendyoldan alışverişi toplu halde kesmemiz lazım yoksa adam olmayacak
sozlesme kisminda satici firmanin adini ve numarasini bulursunuz buyuk ihtimalleTrenyolda numarası vardır dimi hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim
Kime teslim edilmiş ürün size edildiğini mi iddia ediyolarKızlar trendyol dan bir ürün aldım ama kargo şirketi ürünümü başkasın teslim etmiş yabancı biri tanımıyorum cuma dan beri ugraşıyorum ama bişey yapmıyorlar bekleyin diyorlar artık ben kendim peşine düştüm kargoyu aradım yalandan ürün kayıp trendyol la konuşun diyorlar napim bi fikir verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?