Maalesef benim ürünümü alan kullanıyorBanada yapmışlardı ben kargocuyu aradım hemen oda tamam geri alayım dedi aradı sonra geri getirdi ürünümü ...bu arada ürünü alanda beni aramıştı zaten bir kargo geldi size ait galiba diye
Yazdım hepsini agzıma geleni saydımSadece trendyol değil kargolarda zıvanadan çıkmış durumda.
Kargo şirketi dahil her markayı (trendyol, kargo şirketi, Trendyol'da satın aldığınız satıcı) tek tek şikayetvara yazın ancak öyle çözebilirsiniz.
Hayır başka bir şahıs almışKime teslim edilmiş ürün size edildiğini mi iddia ediyolar
Kargo yu aradım benimle hadsiz konuştu terbiyesizler şikayet ettim hepsiniBir ay kadar önce aynı problem benimde başıma geldi. Trendyoldan sipariş ettiğim ayakkabılar başka birine teslim edilmiş. Biz gün içinde kargo firmasıyla görüştük ertesi gün kargomuz geldi. Benim anlamadığım bu ne trendyolun ne de ürünü gönderen firmanın hatası. Tamamen kargo şubesinin hatasıyken size nasıl olurda trendyolla görüşün derler. Kargoyu trendyol mu yabancı birine teslim etti?. Şikayet siteleri var. yarında sonuç alamazsanız oradan kargo şubesini ifşa edebilirsiniz. O zaman geri dönüş yapıp sizi ciddiye alıyorlar.
Ya aynen nasıl alıyor benim ürünümü 90 tl az para da değilAynısı yılbaşı zamanında benimde başına geldi.. S... kargo başkasına teslim etti kargomu,uğraştım didindim yüz kere aradım şubeye gittim ama bulunamadı,çok severek aldığım bir üründü kim çöktüyse haram zehir zıkkım olsun inşallah,umarım sizinki bulunur..Milletteki haramzadeliği zaten anlayamıyorum başkasının malına nasıl çökersin..Kaç kere yanlış kargo geldiği oldu hatta bir kere G...r başkasının siparişini bizim kapıya bırakıp gitti bir kere bile akbabalık yapmak geçmedi aklımdan ya.
Binanın girişinde güvenlik elemanı ve güvenlik kamerası var. Hepsinin kaydını alıp sizi şikayet edicem deyin. Zamanında şu malum geldik bulamadık mesajıyla meşhur kargo, geldik bulamadık şubeden alın mesajı gönderdi. Tüm gün evde beklemiştim. Şube de yarım saat uzak mesafede. Aradım şubeyi başta lakayt konuştular dedim müdürünü bağla. Adam da başta iplemedi ama ben hiç altta kalmadım. Dedim güvenlik kayıtlarindan hepsini çıkarıcam. Uğraşmam sanıyorsunuz ama işi gücü bırakıp sizinle uğraşıcam dedim. Hiç abartmıyorum sabah o şube müdürü kargoyu kapıma kendi getirdi ve özür diledi. Pabuç bırakmayın. Suçlu trendyol değil kargoKargo yu aradım benimle hadsiz konuştu terbiyesizler şikayet ettim hepsini
Kargo başkasına teslim etmiş bana kayıp kargonuz diyorlar şubedekiler çok lakayt insanlar şeytan görsün yüzlerini ama şikayet ettim bakalım nasıl sonuçlancak trendyol ilgilenmiyor zaten ben ugraşıyorum kargoyla satıcıya da mesaj attım ama kargo yu alan kişi de terbiyesiz ne insanlar var yaBinanın girişinde güvenlik elemanı ve güvenlik kamerası var. Hepsinin kaydını alıp sizi şikayet edicem deyin. Zamanında şu malum geldik bulamadık mesajıyla meşhur kargo, geldik bulamadık şubeden alın mesajı gönderdi. Tüm gün evde beklemiştim. Şube de yarım saat uzak mesafede. Aradım şubeyi başta lakayt konuştular dedim müdürünü bağla. Adam da başta iplemedi ama ben hiç altta kalmadım. Dedim güvenlik kayıtlarindan hepsini çıkarıcam. Uğraşmam sanıyorsunuz ama işi gücü bırakıp sizinle uğraşıcam dedim. Hiç abartmıyorum sabah o şube müdürü kargoyu kapıma kendi getirdi ve özür diledi. Pabuç bırakmayın. Suçlu trendyol değil kargo
Sözlükte hesabınız varsa veya hesabı olan tanıdığınız varsa başlık açtırın. Trendyol zıvanadan çıkmış durumda. Sosyal medyadan basbas bağırmadan olmuyor. Sipariş ettiği yorgan sidikli geldiği halde 1 aydır iade alamayan biri başlık açmış bugün. Aynı gün hem parası iade edildi, hem de hediye yorgan yolladılar.
Sözlükte hesabınız varsa veya hesabı olan tanıdığınız varsa başlık açtırın. Trendyol zıvanadan çıkmış durumda. Sosyal medyadan basbas bağırmadan olmuyor. Sipariş ettiği yorgan sidikli geldiği halde 1 aydır iade alamayan biri başlık açmış bugün. Aynı gün hem parası iade edildi, hem de hediye yorgan yolladılar.
Vermiyorlar numarayı internetten bulun diyorlar sık sık Trendyol asistan a yazınTrenyolda numarası vardır dimi hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim
Ozaman net haklısınız gereğini yaparlar onlar bence hep kargocular isim falan sormdan kapıyı açana lkargoyu veriyolar hiç yanlış kişiye verdikleri olmuyomu diyodum oluyomuş vallaHayır başka bir şahıs almış
evet tam rezaletBunu dün bende okudum ne dalga geçmişler dimi
onu da yaparlar bence ilerideOkudum o mesajı.
Ne yazık ki.
“Üstüne kedi işemiştir inşallah” diyip köşedeki yırtıklardan güç alarak umutlandığım bir mesaj oldu kendisi.
İçine tıkma o yorganı bari mutfak çöpünü falan doldur öyle gönder, bu nedir?
Tamam işte teslimat saati ve günü kargo hareketlerinde yazar. O saatlerde siteye giren x kargo elemanı yok, güvenlik kamerası kayıtlarında ve sitenin güvenlik girişinde böyle bir kayıt olmadığını çıkarticam dersiniz.Kargo başkasına teslim etmiş bana kayıp kargonuz diyorlar şubedekiler çok lakayt insanlar şeytan görsün yüzlerini ama şikayet ettim bakalım nasıl sonuçlancak trendyol ilgilenmiyor zaten ben ugraşıyorum kargoyla satıcıya da mesaj attım ama kargo yu alan kişi de terbiyesiz ne insanlar var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?