- Konu Sahibi Morsardunya
-
o iltifat yaptı gibi zannediyor sonuçta ismi ne olduğu önemli değil,Öneml o olan yaptığı sey....
amcasının torunu esim 35 yaşında abi kardeş gibi de beb zaten kotu niyet sezmedim.tek derdim o.mübarek ağzını açabiliyorsun demek ,bari benim için acsaydin be adamAkrabası derken kuzeni mi yeğeni mi eşinizin yaşı kaç o kızla normalde abi kardeş ilişkileri mi var bunlar önemli detaylar.. 17 yaşında olması biraz iyimser bi durum sonuçta bu iltifatı 25 yaşında bi kadına yapması durumu daha beter olurdu.
kıskandığınızı asla belli etmeyin ama yorumdan haberiniz olduğunu da bilmesin yani biliyor izin veriyor zaten deyip rahatlık gelmesin adama
tam şu an kalkıp o kadar özenin ki kendinize hiç olmadığı kadar güzel kokma detayını atlamayın,
mağrur ve kendinden emin bir şekilde hiç bir şey yokmuş gibi geçin yatağa
hatta yatmadan telefondan instagramda takip ettiğiniz bi erkek oyuncunun sayfasına girin eşiniz sizi orda gezinirken görsün ama gözüne sokmayın onun baktığından haberi niz yokmuş gibi davranın
sorarsa da ne var canım oyuncudan mı kıskanıyorsun gayet yakışıklı yetenekli bi adam çok beğeniyorum vs deyin gülün geçin sonra da dönün poponuzu yatın uyuyun.
zaten bı sorun olduğunu anladı uykum var dedim içimden konuşmak bile gelmiyorKim olursa olsun ,o şekilde iltifat etmesi hoş değil resmen flört olarak algılarım ,
Sizi küçük düşürmüş,
Dönsün eşiyle ilgilensin
kuzeninin çocuğu bence kötü amaçla söylememiştir yaamcasının torunu esim 35 yaşında abi kardeş gibi de beb zaten kotu niyet sezmedim.tek derdim o.mübarek ağzını açabiliyorsun demek ,bari benim için acsaydin be adam
iste canım o mesajla konuşuyoruz ama sorun olduğunu anladı mesajlarımdan uykum var dedim bendekuzeninin çocuğu bence kötü amaçla söylememiştir ya
işte ondan bahsediyorum tam şu an o kadar karşı koyulmaz olun ki iltifat etmezse etmemek onun ayıbı olsun
hayır hayır susarak küserek erkekleri yokluğa alıştırmıs oluyormuşuz yapmayın bunu hem de kıskandiğinizi anlamiycaktı hani?iste canım o mesajla konuşuyoruz ama sorun olduğunu anladı mesajlarımdan uykum var dedim bende
ay allah şuan bu sinirle bunu nasıl yaparımhayır hayır susarak küserek erkekleri yokluğa alıştırmıs oluyormuşuz yapmayın bunu hem de kıskandiğinizi anlamiycaktı hani?
o evde değilse daha iyi aklı evde ve sizde kalsın en güzel geceliğinizi elbisenizi giyin bi de kupaya kahve yap eline al görüntülü ara
açtığında bi yutkunsun yani
uykum kaçtı sevgilimi görmek istedim falan de öküz değilse eder iltifat inşallah ya
yaparsın yaparsın eşine hiç hissettirme kıskandığını falan tatlı tatlı sevgilinle konuşur gibi konuş eminim etkilenicek hele bu saatteay allah şuan bu sinirle bunu nasıl yaparım
Ben bu tarz tepkileri dogru bulmuyorum ya. O anlamasa da anlayan,sezen es dost akraba oluyordur,emin olProfil fotosunu kaldirdim tek fotomu koydum birde kurginlikla ilgili bi soz paylastim.ama bunu anlayacak kapasite oldugunu kesinlikle dusunmuyirum.kendimce icimi sogutmaya calisiyorum
Kırılman çok normal.Ne yazıkkı ellerının altındakını kendı malları sanıolar.İyi akşamlar kızlar canım sıkkın ,fena halde sinirliyim hadi o geçer de aslında ben fena halde kirginim.saçma ve cocukca bulabilirsiniz .ne var bunda diyebilirsiniz.ama kırıldım işte üzüldüm .az önce gördüm fazla face kullanmam ben öylesine girip çıkarım.öylesine girip tam çıkarken eşimin birine yorum yaptığını gördüm.bi akrabası genç bir kiz adriana lima da kimmiş yazmış.mesele kıskanmak değil akrabası kıskanacak değilim .lakin uzun zamanandir bana tek güzel kelime söylemeyen adamın baskasina söylemesine kil oldum .demek ki iltifat etmesini biliyormuş .beceriyormus.kırıldım.Çok kırıldım.birden 180 derece döndüm konuşmak gelmiyor içimden.yahu bu adamlar gözlerinin önündeki solan çiçekleri neden fark etmezler ? Lütfen akrabası ne var gibi yorumlar yapmayin.gerçekten mesele sadece bu degil
Bu iltifat değil iltifat karşıdaki kişiyi iyi hissettiren sözlerdir. Bu düpedüz asılma, yürüme ve hatta koşmao iltifat yaptı gibi zannediyor sonuçta ismi ne olduğu önemli değil,Öneml o olan yaptığı sey....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?