Baskasina yapilan iltifat

Katiliyorum, gayet odunca bir iltifat. Vallahi olmasa da olur yani konu sahibesi bir kaybiniz yokm bence

bana gorede oyle ama bir sey desem fesat ve kiskanc oluyorum

Eşlerini çantada keklik gördüklerinden iki güzel söz söylemekten aciz oluyor bazı erkek türleri. Arada size de güzel söz söyleseymiş de bu kadar kırmasaymış sizi, çok kızdım eşinize. İnsan evindekinin kıymetini bilsin önce.

17 yaş küçük olsa bile tehlikeli bi yaş bence.
Eşinizin niyeti kötü değildir tabi ama kız açısından bakılırsa, tam "eniştem bana baktı, bakkal bana aşık, manav bana laf attı" yaşı. Her şeyi yanlış yorumlamaya müsait bi yaş bence. Çocuk olduğu düşünerek yorum yapılıyorsa da Adriana lima denmesi direkt kız tarafından farklı algılamaya açık hale getiriyor.

İyide yaptığı yorum normal değil ki kıskanman veya bozulman normal

birde ben nasıl kızdım bi bilseniz pire için yorgan yakacak bir karakter var bende şuan ondan nefret ediyorum

yurt dışında olduğu için ati.alan üsküdarı geçti tarzında hayat yaşıyorlar zaten .O soze takilmaz ama ego tavan yapar

Sizde biliyorsunuz ki sosyal mecra da herkes birbirini memnun ve tastik etme çabası içinde afedersiniz biri tuvaletini yapsa yaptım diyerek koysa vay ne güzel yapmışsın diyecekler o derece kurulu saat modunda herşeye güzel diyen at gözlüklü insanlar var. Onun için çok da takilmayin derim

Evet haklisiniz esim zaten sosyal medya kullanmaz hatta bana kızar çok kullanıyorum diye facete 30-40 kişi var onlarda akraba felan iste instagram zaten kullanmıyor .kullandığındada afedersiniz boyle icine ediyor herseyin

Yalnız eşiniz tam ergen abaza iltifatı etmiş. Kızın yaşı küçük olabilir ama öz yiğeni ya da kardeşi değilse, başka bir kadına sosyal platformda böyle labali bir şekilde iltifat etmesi çok irite edici.

aslında hiç öyle biri değil ama fena saçmalamis

İltifat mı şimdi bu yani gerçekten iltifat duymayalı çok olmuş sizin herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…