- Konu Sahibi Morsardunya
-
yani bu konuyu açmayı düşünmüyorum zaten.bunu taktiğimi dahi düşünmemiştir.geçen gün bir bayan in yorumu hoşuma gitmişti .erkekler tek hücreli düşünemezler diye.ayben öyle .lakin iltifat becerisini iyi gelistirmisKişiliğinizi alındığınızı asla dile getirmeyin
Üstüne gidin yokmu sizde bir brad pitt falan
Bunun üzerinde durun
Kendini bir nimetten saymasın
konuyu açmayı düşünmüyorum ama kırılınca tavırlarını esirgemeyen biriyim anlar ne olduğunu sorar.bu kız 17 yaşında felan sanirsamValla ben de çok takılırdım kıskanırdım da.. akrabası da olsa sonuçta herkes görüyor o yorumları, hoşuma gitmezdi. Bi de "çok güzel çıkmışsın" vs dese sıkıntı etmezdim ama Adrian lima işin içine girince bi şimşekler çakardı bende de. O kadar seksi ve güzel bi kadınla kıyaslamış bi de öyle iltifat etmiş diye kıskanırdım. Ama bunun tartışmasını yapıp kendinizi üzmeyin. erkekler bazen bizim gibi ince düşünmeden boş boş yorum yapabiliyorlar. Düzgünce kırıldığını söylerseniz gönlünüzü alır diye düşünüyorum
kırıldıgim nokta gerçekten bu.ama gel gör konuyu ac kıskança çıkar adimDemek ki iltifat etmesini biliyormuş .beceriyormus.
Cok güzelsin, saçlarin güzel olmuş, gülüşün ne güzel...
gibi şeyler diyebilmek ögrenilecek veya beceri gerektiren şeyler degildir. Bir erkek iltifat etmiyorsa, bir kucuk hediye alip gelemiyorsa tamamen yapmak istemedigi ve gerek gormedigi icindir. Yoksa emin olun hepsi iltifati da hediyeyi de biliyor.
O "romantiklikten anlamiyor" denilen adamlar işlerine gelince başkalarina şiirler bile yazabiliyorlar şaşarsin. :)))
kırıldıgim nokta gerçekten bu.ama gel gör konuyu ac kıskança çıkar adim
Şuan hüngür hüngür ağlayacak kadar çok kirginimBen konuyu okurken kiskanclik algilamadim dogrusu, kirilmissiniz ve haklisiniz.
Anlayınca da "Amaan küçücük kızı mı kıskandın sen de" diyecek. Bence iltifat etmesi sorun değil iltifatı ediş şekli sorun. Ama siz galiba başkasına etmesine değil de size etmemesine kırılıyorsunuzkonuyu açmayı düşünmüyorum ama kırılınca tavırlarını esirgemeyen biriyim anlar ne olduğunu sorar.bu kız 17 yaşında felan sanirsam
Evet canım ,bende foto paylaşıyorum benim fotolarin altına yorum yapmaz.madem yapmıyorsun kimseye yapmayacaksın.hakli değil miyim ?Anlayınca da "Amaan küçücük kızı mı kıskandın sen de" diyecek. Bence iltifat etmesi sorun değil iltifatı ediş şekli sorun. Ama siz galiba başkasına etmesine değil de size etmemesine kırılıyorsunuz
sadece ilgi göstermesini bekliyorum bana değil başkasına yaptığını görünce sinir oldum.ozguvenim yüksek .onu düşüremezbence eşiniz biraz tehlikeli biri. neden yanıbaşında soluyorsunuz mesela sizi baskılıyor mu özgüveninizi mi düşürüyor?
ben öyle algıladım sanki sizi küçültüyormuş gibi. en tehlikeli tür dibindekini yere batırırken elleri yükselten tür.
ne demeliyimOldukça iddialı bir iltifat..ben de rahatsız olurdum.bunu da dile getirirdim
açık bi resim değildi normal sadece güzel olduğunu kastetmiştir .Valla ben çok takılırdım bu olaya.
Kadınlar "o benim akrabam, asla o gözle bakmam" diye düşünür.
Ama malesef erkekler için aynı şeyi söyleyemem. Bu cümleyi yazan bir erkek ona bakıp masturbasyon bile yapmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?