- Konu Sahibi Morsardunya
-
Demek ki iltifat etmesini biliyormuş .beceriyormus.
Cok güzelsin, saçlarin güzel olmuş, gülüşün ne güzel...
gibi şeyler diyebilmek ögrenilecek veya beceri gerektiren şeyler degildir. Bir erkek iltifat etmiyorsa, bir kucuk hediye alip gelemiyorsa tamamen yapmak istemedigi ve gerek gormedigi icindir. Yoksa emin olun hepsi iltifati da hediyeyi de biliyor.
O "romantiklikten anlamiyor" denilen adamlar işlerine gelince başkalarina şiirler bile yazabiliyorlar şaşarsin. :)))
akrabası olabilir bana öyle demeyip şimdiye kadar gıdıp akrabaya diyosa kızarım tabi haklısınızİyi akşamlar kızlar canım sıkkın ,fena halde sinirliyim hadi o geçer de aslında ben fena halde kirginim.saçma ve cocukca bulabilirsiniz .ne var bunda diyebilirsiniz.ama kırıldım işte üzüldüm .az önce gördüm fazla face kullanmam ben öylesine girip çıkarım.öylesine girip tam çıkarken eşimin birine yorum yaptığını gördüm.bi akrabası genç bir kiz adriana lima da kimmiş yazmış.mesele kıskanmak değil akrabası kıskanacak değilim .lakin uzun zamanandir bana tek güzel kelime söylemeyen adamın baskasina söylemesine kil oldum .demek ki iltifat etmesini biliyormuş .beceriyormus.kırıldım.Çok kırıldım.birden 180 derece döndüm konuşmak gelmiyor içimden.yahu bu adamlar gözlerinin önündeki solan çiçekleri neden fark etmezler ? Lütfen akrabası ne var gibi yorumlar yapmayin.gerçekten mesele sadece bu degil
yok o kadar kataktersiz değil esim kız zaten çocuk gibi daha k8zdigim nokta sadece yorum yapmasıakrabası olabilir bana öyle demeyip şimdiye kadar gıdıp akrabaya diyosa kızarım tabi haklısınız
Erkek ismiyle sahte bir hesap açın ve ayarlar kısmından sadece eşiniz görebilecek şekilde ayarlayın. O hesapla kendi fotolorunuza iltifatlar yazın.yok o kadar kataktersiz değil esim kız zaten çocuk gibi daha k8zdigim nokta sadece yorum yapması
Yok tabiki bu boyle kalmayacak ama kizginlikla yanlış haraket yapmak istemiyorum iyice düşünüp ona gore harekete gececegim olayın ustune uyudum hala kızgınımSusup ice atılacak bisey degil bu.Kendini hasta etme.Senin adin kiskanc olacaksa,onun adı da densiz olur.Bu kadar basit.
ya neden tanımadigimi ekledim diye bi ton laf ederErkek ismiyle sahte bir hesap açın ve ayarlar kısmından sadece eşiniz görebilecek şekilde ayarlayın. O hesapla kendi fotolorunuza iltifatlar yazın.
Bakalım ne tepki verecek?
Çok uzak bir akraba soyadı olsun. Sen tanımazsın ama akrabam dersiniz.ya neden tanımadigimi ekledim diye bi ton laf eder
Aslında duymak istediğimiz şeyi başkasına yapınca kıskançlık değil de kırılırız ya örnek vereyim saçımı boyattım fark etmedi bile hiç birşey demedi ablasıyla bi hafta sonra görüntü konuştuk omre yaptırmıştı saçların güzel olmuş şekil yapmışsın gibi iltifat etti şimdi ben öz ablasını mı kıskandım hayırr kırıldım çünkü farkediyor de ekli ağzından tatlı söz çıka biliyor demekki işte sorun bu kırılmamızkırıldıgim nokta gerçekten bu.ama gel gör konuyu ac kıskança çıkar adim
Evet aynen bu anlatmaya çalıştığım çok teşekkür ederim öküzler iste bastan ayağa öküzlerAslında duymak istediğimiz şeyi başkasına yapınca kıskançlık değil de kırılırız ya örnek vereyim saçımı boyattım fark etmedi bile hiç birşey demedi ablasıyla bi hafta sonra görüntü konuştuk omre yaptırmıştı saçların güzel olmuş şekil yapmışsın gibi iltifat etti şimdi ben öz ablasını mı kıskandım hayırr kırıldım çünkü farkediyor de ekli ağzından tatlı söz çıka biliyor demekki işte sorun bu kırılmamız
evet bunu yapabilirim.ama sunu da yapicam bugun kpss sonuçları açıklanıyor onu bekliyorduk heyecanla ona soylemicem sosyal medyadan paylaşıcam herkez gibi ogrensin ya da niye bana söylemedin derse biraz ilgili olsaydın sorsaydın dicemHiç belli etmeyin bu durumu ama aynını yspın .Hatta onun yanında birine iltifat edin .Çok kişi olsun ortamda .
Bir laf ederse onu yerin dibine sokun .Sapık bile derim ben.
Belki iltifat edersin diye oradan paylaştım lakin evdekini gördüğün yok diyebilirsin .Evet
evet bunu yapabilirim.ama sunu da yapicam bugun kpss sonuçları açıklanıyor onu bekliyorduk heyecanla ona soylemicem sosyal medyadan paylaşıcam herkez gibi ogrensin ya da niye bana söylemedin derse biraz ilgili olsaydın sorsaydın dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?