Baskasina yapilan iltifat

Yorumlariniz için tesekkur ederimederim kızlar .daha ne yapacağıma karar vermedim.su an bir sey yapmasam da kendimi taniyorsam mutlaka birşey yapacağım elbet önume bir fursat cikacak o gunu bekleyecegim

Kesinlikle katılıyorum.
Bir erkek sevdiği kadina ilgi gösteriyor.
He her erkeğin "sevgi" gösterme şekli farkli oluyor ama kesinlikle biliyorlar

akrabası olabilir bana öyle demeyip şimdiye kadar gıdıp akrabaya diyosa kızarım tabi haklısınız

Susup ice atılacak bisey degil bu.Kendini hasta etme.Senin adin kiskanc olacaksa,onun adı da densiz olur.Bu kadar basit.

yok o kadar kataktersiz değil esim kız zaten çocuk gibi daha k8zdigim nokta sadece yorum yapması
Erkek ismiyle sahte bir hesap açın ve ayarlar kısmından sadece eşiniz görebilecek şekilde ayarlayın. O hesapla kendi fotolorunuza iltifatlar yazın.
Bakalım ne tepki verecek?

Susup ice atılacak bisey degil bu.Kendini hasta etme.Senin adin kiskanc olacaksa,onun adı da densiz olur.Bu kadar basit.
Yok tabiki bu boyle kalmayacak ama kizginlikla yanlış haraket yapmak istemiyorum iyice düşünüp ona gore harekete gececegim olayın ustune uyudum hala kızgınım

Erkek ismiyle sahte bir hesap açın ve ayarlar kısmından sadece eşiniz görebilecek şekilde ayarlayın. O hesapla kendi fotolorunuza iltifatlar yazın.
Bakalım ne tepki verecek?
ya neden tanımadigimi ekledim diye bi ton laf eder

kırıldıgim nokta gerçekten bu.ama gel gör konuyu ac kıskança çıkar adim
Aslında duymak istediğimiz şeyi başkasına yapınca kıskançlık değil de kırılırız ya örnek vereyim saçımı boyattım fark etmedi bile hiç birşey demedi ablasıyla bi hafta sonra görüntü konuştuk omre yaptırmıştı saçların güzel olmuş şekil yapmışsın gibi iltifat etti şimdi ben öz ablasını mı kıskandım hayırr kırıldım çünkü farkediyor de ekli ağzından tatlı söz çıka biliyor demekki işte sorun bu kırılmamız

Evet aynen bu anlatmaya çalıştığım çok teşekkür ederim öküzler iste bastan ayağa öküzler

Hiç belli etmeyin bu durumu ama aynını yspın .Hatta onun yanında birine iltifat edin .Çok kişi olsun ortamda .
Bir laf ederse onu yerin dibine sokun .Sapık bile derim ben.

Evet
Hiç belli etmeyin bu durumu ama aynını yspın .Hatta onun yanında birine iltifat edin .Çok kişi olsun ortamda .
Bir laf ederse onu yerin dibine sokun .Sapık bile derim ben.
evet bunu yapabilirim.ama sunu da yapicam bugun kpss sonuçları açıklanıyor onu bekliyorduk heyecanla ona soylemicem sosyal medyadan paylaşıcam herkez gibi ogrensin ya da niye bana söylemedin derse biraz ilgili olsaydın sorsaydın dicem

Belki iltifat edersin diye oradan paylaştım lakin evdekini gördüğün yok diyebilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…