Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilgisiz kalmissin canim benim ilgiye acmissin. Esinden görecegin degeri baskasindan görünce ee araya seytan da girince.
Böyle bir durumda eğer bir gün aldatilirsaniz ilk işiniz kendinizi suçlamak mı olacak?Kadınlar neden aldatır?
İlgisiz bırakılırsa işte
Bilmiyorum ben kızamıyorum
Adam ilgisiz şiddet uyguluyor eee kadın da ilgi ister
Sonra sen beni aldattın oluyor tabi
İlgi önemliBöyle bir durumda eğer bir gün aldatilirsaniz ilk işiniz kendinizi suçlamak mı olacak?
Harbiden şu şeytan olmasa, insanlar ortada çiçekler rengarenk, insanlar ne güzel, herkesi seviyorum diye tatlı tatlı dolanacak. Dürüst,namuslu, ahlaklı, vicdanlı olacak. Pis şeytanbak sen şu şeytana:))
bence de hata yapmışsın ama hesabını kapatmışsın bence uzun bir süre sosyal medya kullanma,her evlilikte trtışma olur şiddet için gerekirse yardım alın.Ha herşeye rağmen yine düzelmiyorsa boşanın bence kimse kimseyi aldatmasınKendine saygını kaybedersin. Cok dogru yapmissin. Esinle durumunuzu degerlendir gerekirse disarxan yardim al ama aldatarak degil.
Ilk aklima gelen acana sosyal medyada paylastiginiz o yaziya mesaj atan kisi esiniz olabilirmi? Yani face bir hesap ile
Bense konu sahibinin, o hesabı zaten bu niyetle açtığını düşündüm. Yani resimsiz hesap falan inanmadım. Cevap veren eşi olamaz yani...Hep şeytan yüzünden tabii...Ilk aklima gelen acana sosyal medyada paylastiginiz o yaziya mesaj atan kisi esiniz olabilirmi? Yani face bir hesap ile
Karsı cins aynisini yapsaydı yine boyle aldatan adama kizamayacak miydinizKadınlar neden aldatır?
İlgisiz bırakılırsa işte
Bilmiyorum ben kızamıyorum
Adam ilgisiz şiddet uyguluyor eee kadın da ilgi ister
Sonra sen beni aldattın oluyor tabi
Erkek kadına sahip çıkıcakKarsı cins aynisini yapsaydı yine boyle aldatan adama kizamayacak miydinizpes diyorum.
O zaman ee kadin ilgisizmis adamda baskasiyla flörtöz konusmalara girmis ben kizamiyorum diye dusunebilecek miydiniz?
Tam tersini adam yapsa vay s..siz olur kadin yapsa olur oyle!
Bense kullandigi sosyal meyda hesabinin face olabilecegini dusunmemistim o halde tabiki esin haberi yok yazan esi olamaz ama sizde haklisin o hesap ne niyetlr acilmisti ?Bense konu sahibinin, o hesabı zaten bu niyetle açtığını düşündüm. Yani resimsiz hesap falan inanmadım. Cevap veren eşi olamaz yani...Hep şeytan yüzünden tabii...