Başkasına yazdım:(

İyi tamam yazin yazmasina da adresin fake olmadigindan emin misiniz? Resimde kim var gercek biri mi mesela? Nerde size denk gelip yazdigi onemli. Eşiniz sizi fake adresten deniyor olmasin?

Kadınlar neden aldatır?
İlgisiz bırakılırsa işte
Bilmiyorum ben kızamıyorum
Adam ilgisiz şiddet uyguluyor eee kadın da ilgi ister
Sonra sen beni aldattın oluyor tabi
Böyle bir durumda eğer bir gün aldatilirsaniz ilk işiniz kendinizi suçlamak mı olacak?

Ne kadar hosgörülü kadınlarımız varmıs böyle
Burda aynı konuyu kocam internette sahte hesaplar acıp kadınlarla konusuyor diye baslık acsa hemen bosan ayrıl bi kere yapan bi daha yapar diyenler aynı seyi kadın yapınca ne kadar yapıcı tavsiyelerde bulunabiliyor
Ben bi kere yapan bi daha yapar düşüncesindeyim bi daha yapacaksınız.
size siddet gördünüz diye magdur edebiyatınız adı altında hosgöremeyecegim kusura bakmayın yaptıgınızın adı aldatmadır
Mutlu değilsiniz arayıslara girmişsiniz boşanın ve mutlu olacagınız birini hayatınıza alın

Mesajlaşmanız aldatmadır. Fakat gidip bunu itiraf edin demeyeceğim. Eşinizle toparlanmayacaksa boşanın. Öncelikle aile terapisti öneriyorum. Böyle devam etmeyin.

Kendine saygını kaybedersin. Cok dogru yapmissin. Esinle durumunuzu degerlendir gerekirse disarxan yardim al ama aldatarak degil.
bence de hata yapmışsın ama hesabını kapatmışsın bence uzun bir süre sosyal medya kullanma,her evlilikte trtışma olur şiddet için gerekirse yardım alın.Ha herşeye rağmen yine düzelmiyorsa boşanın bence kimse kimseyi aldatmasın

Yapılan bir şeyin sevap diye yapılmasını, günah diye yapılmamasını hiç anlamayacağım. Ben birine yemek veriyorsam aç diye veriyorum cennete gideceğim diye vermiyorum. Kocama sadıksam böyle olması gerektiği için. Toplum önünde söz verdiğim için. Günah yanarım diye bakmıyorum.

ilgisiz adam yuzunden aldatmaz kadin yada tam tersi ilgisiz kadin yuzunden aldatan erkek hakli olamaz. eger buyuk sorunlar olsaydi eminim yazardiniz buraya anlattiginiz seyler halledilebilir seyler eger dogruyu siz bilmsseydiniz esinizi sevmeseydiniz kapatmazdiniz hesabinizi boslukta heycanli gelmistir ama hata olur etraftada eve gullerle gelen erkeklerle dolu degil sonrasinda daha buyuk problemler yasayabilirsiniz tabi bu yuzden eevli kalinmaz ama ben buyuk bi problem goremedim bence evliliginiz duzeltilebilir. bazen biz kadinlarda cok sey bekliyoruz monoton hayatinizi siz renklendirin cevp alamazsaniz devam etmezsiniz. evlilik oyle kolay bi sey degil.

Ayrımcılığın böylesi, eşim başka kadınla yazıstı diye yazsa konu sahibi, yapan bir daha yapar ayrıl diye yorumlar gelecekti. Kadın yazısınca ilgisiz kalışı bahane olarak kabul görüyor neredeyse.

O koyu renkle yazdığınız şeyler dahil hiçbir şey başka biriyle yazışmaniza sebep olamaz. Olmuyorsa ayrılırsınız. O size yazan adamda kimbilir hangi kadının, evinde yüzüne bakmayan kocası ilgisinden değil heyecan aradığından öyle.

Ilk aklima gelen acana sosyal medyada paylastiginiz o yaziya mesaj atan kisi esiniz olabilirmi? Yani face bir hesap ile
Bense konu sahibinin, o hesabı zaten bu niyetle açtığını düşündüm. Yani resimsiz hesap falan inanmadım. Cevap veren eşi olamaz yani...Hep şeytan yüzünden tabii...

Kadınlar neden aldatır?
İlgisiz bırakılırsa işte
Bilmiyorum ben kızamıyorum
Adam ilgisiz şiddet uyguluyor eee kadın da ilgi ister
Sonra sen beni aldattın oluyor tabi
Karsı cins aynisini yapsaydı yine boyle aldatan adama kizamayacak miydiniz 🙄 pes diyorum.
O zaman ee kadin ilgisizmis adamda baskasiyla flörtöz konusmalara girmis ben kizamiyorum diye dusunebilecek miydiniz?
Tam tersini adam yapsa vay s..siz olur kadin yapsa olur oyle!

Hata yapıyorsunuz, lütfen konuşmalarınızı bitirin ve tamamen silin. Evlisiniz, vicdanınızı geçtim ortaya çıkarsa olacakları düşünüyor musunuz? Şu an duyduğunuz keyif, yaşayacağınız sıkıntıların yanında bir hiç olacak. Sevmiyorsanız boşanın, iletişim yoksa boşanın, şiddet varsa boşanın ama aldatmayın...

Eşinizin size yaptıklarını koyu koyu puntolarla yazınca size hak vereceğimizi mi düşünüyorsunuz? 40 tane cümle kursanız da ana tema şu: EVLİSİNİZ BAŞKASIYLA YAZIŞMIŞSINIZ! Evet eşiniz çok kötü biri olabilir onun muhasebesi ayrı sizin vicdan muhasebeniz apayrı... Karım çok konuşuyordu dövdüm diyen erkekle eşim çok kötü başkasıyla yazıştım arasında fark yok...

Karsı cins aynisini yapsaydı yine boyle aldatan adama kizamayacak miydiniz 🙄 pes diyorum.
O zaman ee kadin ilgisizmis adamda baskasiyla flörtöz konusmalara girmis ben kizamiyorum diye dusunebilecek miydiniz?
Tam tersini adam yapsa vay s..siz olur kadin yapsa olur oyle!
Erkek kadına sahip çıkıcak
Şiddet aşağılanma yaşarsa bu duygular ortaya çıkar maalesef
Erkek de aynısını yaşarsa aldatır
Ama erkekler seviliyorsa el üstünde tutuluyorsa asıl aldatıyor
Ben hiç ilgisiz kadını aldatan görmedim bugüne kadar aksine kadın seviyorsa aldatıyorlar
Erkek psikolojisi çok farklıdır
İstisnai durumlar olabilir
Ama durum budur
Tartışmıcam sizle

Bense konu sahibinin, o hesabı zaten bu niyetle açtığını düşündüm. Yani resimsiz hesap falan inanmadım. Cevap veren eşi olamaz yani...Hep şeytan yüzünden tabii...
Bense kullandigi sosyal meyda hesabinin face olabilecegini dusunmemistim o halde tabiki esin haberi yok yazan esi olamaz ama sizde haklisin o hesap ne niyetlr acilmisti ?
Neyse konu sahibi hesabi kapatip geri donmus yanlistan 🙏

Back
X