Başkasına yazdım:(

Ben konu sahibi erkek olsa da bu dediklerini yapmayacaktım. Sen öyle yapardım diyorsan buyur kadını linç et madem ki. Ne diye benim lincime karışıyorsun.
Ben aldatmayı asla normalleştirmiyorum. Doğru olmadığını da söyledim. Ben diyorum ki herkes sorumluluklarını bilecek, evliysen o paylaşım olacak, o ilgi gösterilecek, o iyi gün kötü gün beraber çıkılacak vs....
Ayrıca kimse hem suçlu hem güçlü olmayacak.Hem kadını boşlayıp, hem şiddet uygulayıp, hem psikolojisini alt üst etmeyecek. Yorumum cinsiyet içermiyor kadın erkek ikisi içinde geçerli.
İnanmayacaksın ama sana noktasından virgülüne kadar tamamen katılıyorum. Çok doğru söylüyorsun.
Fakat bu ilgi sevgi sorumluluk yoksa dahi sen aldatmayacaksın. Bunların hiç biri aldatmaya bahane olamaz.
Kaldı ki şu da var; bak bu konu sahibinin kocası her kötülüğü yapmış, ama aldatmak öyle bir şey ki konu sahibini otomatikman kocasından bile aşağı çekmiş. Şuan kocasına karşı utanıyor ve vicdan azabı çekiyor (zaten utanmalı ve vicdan azabi çekmeli çünkü yaptığı şey ile bunu hak etti)
Herneyse hayırlı günler size.

iyi akşamlar. Konumu lütfen yargılamadan okuyun. Yapıcı yorum yazan arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim.
ben iki yıla yakın bir süredir evliyim. Genelde rutin monoton devam eden bir evliliğimiz var. Eşimle şiddetli tartışmalarımız oldu sonra affettik ya da affettim göründüm kalbim kırılmıştı oysa. Hatta en son mutfakta yemek hazırlığı yaparken bana zıkkım ye dedi ben de çıktım gittim mutfaktan girdim odaya ağladım çıkmadım. Daha önce annemin yanında bana laf söylemesi, evde yaşanan tartişmayı anneme söylemesi vs. Daha önce de bir konu üzerinde tartışırken üzerime yürüdü beni itti yere düştüm yanı bana şiddet uyguladı
Hep hatamızın farkına varalım bir daha böyle olmasın dıye konuştuk sonra yıne birbirimizi kırdık. Sinirli ve fevri davranıyor.
Cinsel ilişki sırasında da gergin davranmıştı beni suçlar gibi tavırlara girmişti. Bu sebepten iyi bir cinsel yaşantımız yok.
Benim bir sosyal medya hesabım var. öyle fotom fln da yok. Geçen gün paylaştığım bir sözden dolayı bir hesaptan msj geldi o konuyu konuşurken sanki yeni flort edenlerın mesajlaşmasına döndü konu. bikaç sabahtır günaydın yazıyor gün içinde yine havadan sudan muhabbetler. Eşimle doğru dürüst konuşmadan geçen günler çok. Ve bana birinin böyle ilgi göstermesi şaşırtıcı bir biçimde hoşuma gitti bikaç gün devam ettim.
Tabii ki vicdan azabı duyuyorum. Kapattım sonra hesabi daha da yazmadım.

Boşanmak geliyor aklıma. Sonra içim burkuluyor.Ne heyecanla kurulmuştu bu yuva. ne yapayım bilmıyorum
Eşin yukarıda sıraladığın gibiyse çözüm aldatmak degil boşanmaktı.

iyi akşamlar. Konumu lütfen yargılamadan okuyun. Yapıcı yorum yazan arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim.
ben iki yıla yakın bir süredir evliyim. Genelde rutin monoton devam eden bir evliliğimiz var. Eşimle şiddetli tartışmalarımız oldu sonra affettik ya da affettim göründüm kalbim kırılmıştı oysa. Hatta en son mutfakta yemek hazırlığı yaparken bana zıkkım ye dedi ben de çıktım gittim mutfaktan girdim odaya ağladım çıkmadım. Daha önce annemin yanında bana laf söylemesi, evde yaşanan tartişmayı anneme söylemesi vs. Daha önce de bir konu üzerinde tartışırken üzerime yürüdü beni itti yere düştüm yanı bana şiddet uyguladı
Hep hatamızın farkına varalım bir daha böyle olmasın dıye konuştuk sonra yıne birbirimizi kırdık. Sinirli ve fevri davranıyor.
Cinsel ilişki sırasında da gergin davranmıştı beni suçlar gibi tavırlara girmişti. Bu sebepten iyi bir cinsel yaşantımız yok.
Benim bir sosyal medya hesabım var. öyle fotom fln da yok. Geçen gün paylaştığım bir sözden dolayı bir hesaptan msj geldi o konuyu konuşurken sanki yeni flort edenlerın mesajlaşmasına döndü konu. bikaç sabahtır günaydın yazıyor gün içinde yine havadan sudan muhabbetler. Eşimle doğru dürüst konuşmadan geçen günler çok. Ve bana birinin böyle ilgi göstermesi şaşırtıcı bir biçimde hoşuma gitti bikaç gün devam ettim.

Boşanmak geliyor aklıma. Sonra içim burkuluyor.Ne heyecanla kurulmuştu bu yuva. ne yapayım bilmıyorum

Sevgili Sevcan, evli bir kadının yapmaması gereken bir hata yapmışsın doğru ama kendini suçlamak yaptığın hatayı düzeltmez o yüzden yapacağın en iyi şey, o kişiyle ya da başka kişilerle bir daha yazismamak. Geçen geçti oldu bitti, hatadan daha çok onu tekrarlamamak önemlidir, sen buradaki iç karartıcı yorumlara takılma. Aynı hataya bir daha dusmezsen kendini kahredecek bir durum kalmaz ortada.

Eşinin seni ilgisiz bırakması çok büyük hata. Bunu onunla konus. Beklentilerini anlat. Evliliğini kurtarmak için çabala ama baktın ki değişen bir sey yok o zaman kendi yoluna bak, ayrıl. Yoksa büyük yanlışlara sürüklenirsin. Boşanmak yanlış bir şey değil ama boşanmadan gönül eglemek çok büyük yanlış.

hayat senin kararını kendin vermelisiniz
ama kesinlikle başka bir erkekle yazışmayın
eşiniz yakalarsa davanızda haklı bile olsanız haksız duruma düşersiniz
aman dikkat derim

Evliliğinizin bi 5 sene sonra düzeleceğine inancınız var mı ? eğer yoksa 5dk dahi düşünmeyin derim çünkü bu tarz ilişkilerin sonu ya ihanet, ya şiddet ya da senelerce süren çekişmeli davalar oluyor. eşinizin de size karşı hisleri körelmiş belli ki karşılıklı konuşarak birbirinize daha fazla eziyet etmeyin

Kendi zıkkım yesin pis herif, çok kırıcı bir eşiniz var.
Sizin yaptığınız da çok yanlıs, kendinizi ateşe atmayın. Önce evliliginizle ilgili bir karar vermelisiniz.

biz buna kocani dupe duz aldatmak oluyor diyoruzzz . birde konuya baslarken birini suclayarak baslamak cok demode...

Ben yadırgamadım. Doğru mu? hayır değil. Farkına da varıp konuyu kapatmışsınız zaten. Ama ilgisiz olan kadın olduğunda erkek nasıl arayışa giriyorsa aynı şey kadın içinde geçerli.
7/24 masal gibi bi evlilik pek mümkün olmasa da genel manada Sevmek, sevilmek, birlikte gönüllerimizi hoş tutmak için evleniyoruz. Bunların bi kısmının zaman zaman eksilmesi her ne kadar tolere edilebilse de eksikliği hep hissedilir. Hele şiddet de varsa... hele söylenen sözler kırıcıysa...
bence karsinda ki ne olursasa olsun aldatatulmayi hak etmiyor arayis icinde bulunmak ne erkege has bise ne de kadina karekter meselesi olay sadece bu. ayriirsin biter sonra baska arayasa girersin bitti...

Ve bana birinin böyle ilgi göstermesi şaşırtıcı bir biçimde hoşuma gitti bikaç gün devam ettim.
Zaten birisi size öyle ilgi göstersin diye açılmış o hesap siz de aradığınızı bulmuşsunuz ve çok güzel aldatmışsınız
Eşinizin saydığınız tüm o kotu ozellikleri aldatmayı değıl boşanmayı gerektirirdi
Yeterli ilgiyi aldiktan sonra da Vicdan azabından değil korkudan kapatmışsınız hesabı

O mesajlaşmayı yapmamış olsaydınız bile size boşanın derdim. Hayat çok kısa ve bir daha gelmiyor geçen günler.

Kadın neden aldatır sorusunun cevabı bu işte. Erkek bu şekilde aldattığı zaman ben yine aynı şeyi hissediyorum, üzülüyorum kızmıyorum. Ama zevk için aldatanlara ayrı ayar oluyorum.

Kardeşim bence bu muhabbeti kesinlikle eşine çaktırma yoksa çok kötü olur sonucu senin için, ve bence boşan. Gerçekten yaşadığın zor bir şey, seni çok iyi anlıyorum ama yapma bu eziyeti kendine, kötü de olsa eşinin hakkına girme. Bazen olmayabiliyor planlarımız tutmuyor bizden kaynaklı olmayan problemler yüzünden hayatımız tepetaklak oluyor gibi hissediyoruz ama boşanmaya seçenek dışı değerlendirme. Mutsuzsan bitir kendine yazık etme.

Kızlar gülmeyin ama evli bir kadının ünlü birini beğenmesi aldatmak mı sayılır. 😦 Bİ film izlerken falan yakışıklı, karizmatik biri olduğunu düşünmek kötümü sizce:KK43:

Kadın neden aldatır sorusunun cevabı bu işte. Erkek bu şekilde aldattığı zaman ben yine aynı şeyi hissediyorum, üzülüyorum kızmıyorum. Ama zevk için aldatanlara ayrı ayar oluyorum.

Kardeşim bence bu muhabbeti kesinlikle eşine çaktırma yoksa çok kötü olur sonucu senin için, ve bence boşan. Gerçekten yaşadığın zor bir şey, seni çok iyi anlıyorum ama yapma bu eziyeti kendine, kötü de olsa eşinin hakkına girme. Bazen olmayabiliyor planlarımız tutmuyor bizden kaynaklı olmayan problemler yüzünden hayatımız tepetaklak oluyor gibi hissediyoruz ama boşanmaya seçenek dışı değerlendirme. Mutsuzsan bitir kendine yazık etme.
Anladım haklısiniz.

Back
X