- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
İnanmayacaksın ama sana noktasından virgülüne kadar tamamen katılıyorum. Çok doğru söylüyorsun.Ben konu sahibi erkek olsa da bu dediklerini yapmayacaktım. Sen öyle yapardım diyorsan buyur kadını linç et madem ki. Ne diye benim lincime karışıyorsun.
Ben aldatmayı asla normalleştirmiyorum. Doğru olmadığını da söyledim. Ben diyorum ki herkes sorumluluklarını bilecek, evliysen o paylaşım olacak, o ilgi gösterilecek, o iyi gün kötü gün beraber çıkılacak vs....
Ayrıca kimse hem suçlu hem güçlü olmayacak.Hem kadını boşlayıp, hem şiddet uygulayıp, hem psikolojisini alt üst etmeyecek. Yorumum cinsiyet içermiyor kadın erkek ikisi içinde geçerli.
Fakat bu ilgi sevgi sorumluluk yoksa dahi sen aldatmayacaksın. Bunların hiç biri aldatmaya bahane olamaz.
Kaldı ki şu da var; bak bu konu sahibinin kocası her kötülüğü yapmış, ama aldatmak öyle bir şey ki konu sahibini otomatikman kocasından bile aşağı çekmiş. Şuan kocasına karşı utanıyor ve vicdan azabı çekiyor (zaten utanmalı ve vicdan azabi çekmeli çünkü yaptığı şey ile bunu hak etti)
Herneyse hayırlı günler size.